tomekkula Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 czy ktoś wie ile pali simson 51? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 okoł 2.5 litra (normalna jazda nie po torze:P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkula Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 a powiedzcie ile dla porównania palą podobne maszyny. chart ogar jawka itd? i czy są jakieś sposoby oszczędności paliwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 chart podobnie, ale jawka moze dojść do 4 :-D Ogar 205, Romet T-1, motorynka to tez tak do 2,5. PS:Tak na boku, ile pali RG80?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 w tych sprzetach spalanie jest w granicach ok 2-4 l przy dobrze ustawionym gazniku itp. czy są jakieś sposoby oszczędności paliwa??jazda na jak njawyzszym biegu (w tym przypadku 2, ogar-3 :D ) na srednich obrotach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Co do oszczedności paliwka to unikaj wysokich obrotow nie przeciagaj na biegach itp. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Mi simson pali około 2l przy jeździe umiarkowanej, przy dobrym pałowaniu dochodzi do 2,5 max 3,00l (nigdy mi się nie zdażyło wejść wyżej). A teraz najlepsze :D W czasach kiedy mój kumpel z którym jeżdżę miał romecika to osiągałem (nie zarzynając silnika niskimi obrotami :D) spalanie rzędu 1,7l :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 to masz jakis doklady przeplywomiez czy jak? :D ze tak dokladnie 1.7:D pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Mój simek palił od 2,2 do 2,8 czyli jak tu widze normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 to masz jakis doklady przeplywomiez czy jak? Smile ze tak dokladnie 1.7Prosta matematyka :D Zawsze tankuje 5l i przeliczam przez kilometry przejechane od rezerwy do rezerwy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 To zalezy 8) Mam olesia ktory ma wieksze kanaly ssące niz wsk 125 i u niego spalanie siega nawt 4,5 litra :roll: Ale za to ma duuuzo wieksze od standardowych obrotow;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Tak jak juz mowili wyzej, Simson bierze tak ok 3 litry. Przynajmniej moj :P Oszczedna jazda...bez mocnych przyspieszen, wysokich obrotow itp. potrostu mniej wiecej tak jak w samochodzie.A tak swoja droga to musze dokladnie sprawdzic ile mi pali bo mam dosc stare dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 jawka moze dojść do 4 Moja nawet do 6 dojdzie bez problemu :P Większe dysze robią swoje ... ;) A co do simków to palą 3-3,5l/100km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Jak miałem motorynke to paliłą koło 2,5. Co tu oszczedzać?? jak sprzety takie jak aprilia rs 50 pala koło 4-5l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Ja wiem, ze moj Suzuki (widoczny obok na zdjeciu :P) pali kolo 2-2,5l. Chcesz to moge sprzedac Ci jak chcesz oszczednie jezdzic. Z tego powodu leje V-power racing (wkoncu wole zeby dlugo posluzyl jak i tak spala malutko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi