wojciech h Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Po długich poszukiwaniach moto kupiłem tego KDX za 3800 i uważam, że ta cena jest dobra, moto w miarę przyzwoitym stanie jak za taką kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Po długich poszukiwaniach moto kupiłem tego KDX za 3800 i uważam, że ta cena jest dobra, moto w miarę przyzwoitym stanie jak za taką kasę. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Gratulacje!Zajebisty sprzęt!!!Za tą cenę niektórzy dt 80 kupują a tu prawdziwy siekacz :P Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Po długich poszukiwaniach moto kupiłem tego KDX za 3800 i uważam, że ta cena jest dobra, moto w miarę przyzwoitym stanie jak za taką kasę.Gratuluje!Wszystkie papiery sa?Jak wrazenia z jazdy?Ups...zapomniałem ze -20C :lol: :| :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 SiemaMam pytanko, przeczytałem w jednym temacie w mechanice 2t że cylindrów aluminiowych na nicasilu nie trzeba docierać. Moje pytanie jest takie czy w KDX'ie 125 trzeba docierać czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Moje pytanie jest takie czy w KDX'ie 125 trzeba docierać czy nie ?Zależy czy trafisz KDXa na nikasilu czy żeliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zależy czy trafisz KDXa na nikasilu czy żeliwie A jak to rozpoznać czy jest na nicasilu czy na żeliwie ? A rocznik ma jakieś znaczenie do produkcji na nicasliu lub żeliwie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 A jak to rozpoznać czy jest na nicasilu czy na żeliwie ? Trzeba zobaczyś cylinder od środka. Kuba ma np żeliwną tuleje bo poprzedni właściciel tak zrobił. Normlanie powinien byc nicasil i warto by sprawdzic jego stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Po długich poszukiwaniach moto kupiłem tego KDX za 3800 i uważam, że ta cena jest dobra, moto w miarę przyzwoitym stanie jak za taką kasę. Gratuluję KDX na 200 już poszaleje :twisted: :D ,życze bezawaryjnej jazdy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 SiemaMam pytanie odnośnie oleji do skrzyni, dozownika, itd. Jaki lać do KDX 125 ?Narazie KDX'a nie mam, ale może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Narazie KDX'a nie mam, ale może kiedyśnajpierw kup, a pozniej bedziesz sie o takie problemy martwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Lutego 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Ale mieć może, więc proponuję odpowiedzieć. I mają inni, a mogą nie wiedzieć. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Mam pytanie odnośnie oleji do skrzyni' date=' dozownika, itd. Jaki lać do KDX 125 ? [/quote'] Do dozownika/mieszanki polecam Castrola R2 a do skrzyni napevno jakiś lepszy olej niż Mixol :!: Taki za cene powyżej 20zł/litr np. Motul Transoil Expert 2T za 28zł. Albo Castrol MTX 39zł/litr lub Motul MOTYLGEAR za 38zł/litr. Jest tego sporo.I pamiętaj o tym że na olejach lepiej nie oszczędzać :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::LINKA::. Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Witam serdecznie! Na Waszym forum jestem nowa dlatego z góry proszę o wyrozumiałość:D Niedawno odziedziczyłam po bracie KDX 200 i chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej na temat tej maszynki:) Mam nadzieję, że mi pomożecie:)pozdrawiam :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Niedawno odziedziczyłam po bracie KDX 200 Odziedziczyłaś :D .Heh fajnego musisz mieć brata :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi