Boniek Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Dziś wróciłem na asfalt, także nie trwało to tak strasznie długo. Przez ten czas odpocząłem od sprzęta. Teraz jeszcze urlop do 19 lipca także zdążę full kilometrów nawinąć. Poza tym mam nowe łunijne :banghead: prawko. Czy może ktoś z Was myślał nad GP Czech w Brnie? Bo tak kombinuję żeby się wybrać. Jeszcze nie wiem dokładnie czy na cały weekend czy tylko na wyścigi w niedzielę, ale na pewno pojadę. Edytowane 10 Lipca 2006 przez Boniek Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Ario czy byłeś na zlocie w Polanowie ;) nie, nie byłem. nawet nie wiem gdzie to jest :) w weekend miałem być w Poznaniu ale nic z tego nie wyszło :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 ja juz jutro odbieram prawko czeka na mnie od poniedziałku i jazda! panowie zapomnieliście o ZJEŹDZIE bo jakos ten temat jest omijany!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 nie, nie byłem. nawet nie wiem gdzie to jest :banghead: w weekend miałem być w Poznaniu ale nic z tego nie wyszło :icon_mrgreen: Poznań był super wiem z opowieści. Na Halo Szczecin są ciekawe fotki. A Polanów jest jakieś 30 km od Koszalina. Patrząc na mape jest pod Koszalinem. A co do zlotu Fazerów to moze Stare Drawsko koło Czaplinka. Same jeziora piekne winkieli, a i pole namiotowe tez sie znajdzie. Są stare ruiny zamku Drahim i ostatni weekend lipca ma tam być zlot Templariuszy :icon_eek: :buttrock: POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Oj coś czuje ze cieżko bedzie ten zlot zorganizować.Ja popieram jedna wypowiedź z tego wątku- tzn, połaczyć zlot fazerów z jakims innym ogólnopolskim zlotem... Mam też jeszcze pytanie, Czy w fazerach to normalne ze przełączanie biegu z jedynki na dwójkę nie jest takie głakie i dosyć głośne. w porównaniu do innych biegów.?Jechałem poza swoim tylko jednym fazerem i nie pamietam jak tam było- a teraz mam swojego i nie wiem czy to norma czy raczej jakiś problem. Taki kupiłem i mam nadzijeje ze to normalne...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Mam też jeszcze pytanie, Czy w fazerach to normalne ze przełączanie biegu z jedynki na dwójkę nie jest takie głakie i dosyć głośne. w porównaniu do innych biegów.?U mnie jedynka i dwójka też trochę głośniej wchodzi od innych biegów. Aż się kiedyś plecaczek dopytywał czy coś się psuje, że ta skrzynia taka głośna :icon_mrgreen: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) potwierdzam, u mnie z jedynki na dwójkę jest duży skok i głośniejsze zapięcie biegu. poza startem to jedyna zmiana (w górę) do której używam sprzęgła, reszta zmian już bez A Polanów jest jakieś 30 km od Koszalina. Patrząc na mape jest pod Koszalinem. za daleko :buttrock: w tym sezonie mam napięte finanse (wesele) i muszę ptrzeć gdzie jadę :icon_mrgreen: A co do zlotu Fazerów to moze Stare Drawsko koło Czaplinka. Same jeziora piekne winkieli, a i pole namiotowe tez sie znajdzie. Są stare ruiny zamku Drahim i ostatni weekend lipca ma tam być zlot Templariuszy to jest niedaleko ode mnie więc mi pasuje :icon_eek: Edytowane 14 Lipca 2006 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Oj coś czuje ze cieżko bedzie ten Mam też jeszcze pytanie, Czy w fazerach to normalne ze przełączanie biegu z jedynki na dwójkę nie jest takie głakie i dosyć głośne. w porównaniu do innych biegów.?Jechałem poza swoim tylko jednym fazerem i nie pamietam jak tam było- a teraz mam swojego i nie wiem czy to norma czy raczej jakiś problem. Taki kupiłem i mam nadzijeje ze to normalne...? To normalne, w ogóle skrzynia w Fazerze jest w/g mnie za głośna. Co do zmiany z pierwszego na drugie przełożenie, to trzeba trochę potrenować, żeby przebiagało to gładko i bez stuku, ale przy ostrzejszych startach i długim przeciągnięciu na "jedynce" dwójka praktycznie zawsze wbija sie ze stukiem :icon_mrgreen: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 To normalne, w ogóle skrzynia w Fazerze jest w/g mnie za głośna. Co do zmiany z pierwszego na drugie przełożenie, to trzeba trochę potrenować, żeby przebiagało to gładko i bez stuku, ale przy ostrzejszych startach i długim przeciągnięciu na "jedynce" dwójka praktycznie zawsze wbija sie ze stukiem :buttrock: Uff.. to mnie pocieszyliscie z tą skrzynią biegów bo u mnie tez zachowuje sie głosno. No i co z tym zlotem zostanie tylko na forum :icon_mrgreen: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 No i co z tym zlotem zostanie tylko na forum :biggrin: :biggrin:jestem za opcja templariuszy w starym drawsku :clap: miejsce sprawdzone, jest super. baza noclegowa bez zarzutu, wykapac sie mozna na miejscu w dwoch jeziorkach, a i zakretow dla żądnych jazdy nie brakuje :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 mi też się pomysł podoba, powoli dojdziemy chyba do zlotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 mi też się pomysł podoba, powoli dojdziemy chyba do zlotu. Takie szybkie koniki mamy, ale cos strasznie pomału idzie dogadanie sie :biggrin: , a u mnie terminy napiete :biggrin: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 jestem za opcja templariuszy w starym drawsku :wink: miejsce sprawdzone, jest super. baza noclegowa bez zarzutu, wykapac sie mozna na miejscu w dwoch jeziorkach, a i zakretow dla żądnych jazdy nie brakuje :icon_mrgreen: Rzucam hasło : Spotkajmy sie 29-30 lipca 2006 w Starym Drawsku - pierwszy nieoficjalny zjazd fazerków i nie tylko :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Rzucam hasło : Spotkajmy sie 29-30 lipca 2006 w Starym Drawsku - pierwszy nieoficjalny zjazd fazerków i nie tylko :icon_biggrin: No i znów nie przelogowałam moją Plakatufeczke i w imieniu Plakatufki napisałam :wink: - NEVRE :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Rzucam hasło : Spotkajmy sie 29-30 lipca 2006 w Starym Drawsku - pierwszy nieoficjalny zjazd fazerków i nie tylko :wink: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi