lukimaster Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Jakiś czas temu sprzedałem Scorpiony do FZ6 i kolega który je kupił też zostawił sobie płytę Givi. Wyszło tak, że nie musiał montować obejm od tych Scorpionów bo trzymały je obejmy od płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 (edytowane) Edit. sorka, już napisałem w innym poście. pzdrbanka Edytowane 20 Czerwca 2011 przez banka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 (edytowane) Czy wiadomo kiedy powinna sie pojawic kolejna generacja FZ1/Fazera? Czy sa szanse na silnik z RN22? Edytowane 10 Października 2011 przez R@F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Czy sa szanse na silnik z RN22? oj na to jeszcze poczekamy ;)Narazie nic nie slychac, najprawdopodobniej w przyszlym roku nic nowego sie nie pojawi,ale Japonce nie sa gadatliwe, wiec kto wie...... Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Siemka od dziś jestem szczęsliwym włascicelem Yamahy FZS6 Fazer 600 z 99 roku, mot jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymekz Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Witam Panowie,od niedawna jestem posiadaczem FZ6N S2 2009r, moto z Francji, stan na moje oko idealny - przebieg ok 9000km.Teraz tak:1. Sprzeglo lapie mi dopiero przy samym koncu, a wolal bym, zeby bralo nizej - moze w polowie ruchu klamki..Jak to wyregulowac? Sruba przy klamce jest wykrecona prawie do konca. 2. Jak zabezpieczyc/przygotować moto przed zima, oprocz napelnienia baku pod korek? 3. Jakich wymian dokonywac wiosną, oczywiście olej, ale co jeszcze? P.S ma ktos moze serwisowke do tego modelu? Najlepiej PL Panowie, jestem nowy na forum, ciezko mi sie jak na razie poruszac w tym wszystkim.Pozdrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ja czyszcze dokladnie caly motocykl, wacha pod korek i wyciagam aku. Olej wymieniam na jesieni, po sezonie. Moto na stojaki, przod i tyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pa2olo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Nie ma serwisówek po PL - tak mówią... ;)A o serwisówkę zapytaj, w którymś z tematów, jeśli nie znajdziesz:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/forum/32-dane-techniczne-i-serwisowe-motocykli/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Oglądałem dzisiaj FZ6 S z 2005roku. Moto niby "igła" ale zauważyłem coś dziwnego - gdy skręcałem kierownicą w lewo, maksymalnie to między końcówką kierownicy a bakiem było ok 5cm luzu, a gdy skręciłem w prawo na maxa, to nie mogłem wsadzić palców między manetkę gazu a bak. Ogranicznik jest po obu stronach, tzn wystają bolce... To raczej nie normalne, bo wg mnie niebezpieczne, ale może tak jest w fazerach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Oglądałem dzisiaj FZ6 S z 2005roku. Moto niby "igła" ale zauważyłem coś dziwnego - gdy skręcałem kierownicą w lewo, maksymalnie to między końcówką kierownicy a bakiem było ok 5cm luzu, a gdy skręciłem w prawo na maxa, to nie mogłem wsadzić palców między manetkę gazu a bak. Ogranicznik jest po obu stronach, tzn wystają bolce... To raczej nie normalne, bo wg mnie niebezpieczne, ale może tak jest w fazerach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 (edytowane) A jak sądzisz? Myslisz że być może akurat Fazery tak mają? Edytowane 8 Marca 2012 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Masz rację tak jest w każdym który leżał na poboczu :biggrin: a kierownicę miał prostą? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 a blokada nie wygląda na wygiętą bądz naprawianą spawaną ?? Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Tak jest w Fazerach. Tych po glebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 No to mnie akrat trochę zdziwiło, ale ograniczniki miał w dobrym stanie. Chyba.. Raczej miał prostą kierownicę, a blokady nie sprawdzałem. Nie mogłem w to uwierzyć, bo w tytule ogłoszenia było napisane "igła"! Oszukali mnie?? :( :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi