Wicher Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 z tą szybą nie pomoge , bo nie wiem . Mysle ze org. jest spoko do 150 lajt!! I jak duzo latacie fazerkami pochwalcie sie ile km juz w tym sezonie :) Jak narazie nieco ponad 4 tys.km. Moja praca nie pozwala mi czeste wyjazdy, ale smigam na moto codziennie :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamer Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 z tą szybą nie pomoge , bo nie wiem . Mysle ze org. jest spoko do 150 lajt!! I jak duzo latacie fazerkami pochwalcie sie ile km juz w tym sezonie :) Ja na moim 3000 od początku maja. Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 ja prawie 5500km ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 20 000 od stycznia, ale w Anglii śmiga się cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 20 000 od stycznia, ale w Anglii śmiga się cały rok Uuu, to tylko ozazdrościć :) Tak z innej beczki :) Juz kiedyś poruszałem temat pługu pod silnik i błotnika nad tylne koło :D Czy ktoś coś wie o produktach firmy PLASTBIKE, a może ktoś ma zamontowane jakieś gadżety od nich ?? Ceny mają korzystne, ale nie wiem jak to wygląda jakościowo. http://www.plastbike.pl/oferta.htm Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
match Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Witam, Panowie Macie może prtoblem z shimmy?? W-max czy masz u siebie tendencje do shimy jak jedziesz stosunkowo wolno, ok 50-80?? Miałem to już wcześniej, ale po zmianie opon przeszło. I nie wiem teraz czy to zuzyta przednia czy coś z zawiasami. Powiem że telepie kiera strasznie, ale wystarczy ręke polozyc i przestaje. Czy ktoś miał takie akcje ze swoimi moto? "pyt skierowane do jeżdzących Fazerem przez co najmniej 1 komplet opon" :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 mam podobnie = zuzyte opony, własnie czekam na zmiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 I jak duzo latacie fazerkami pochwalcie sie ile km juz w tym sezonie :)U mnie niewiele przelatane. Jakies 2,5 tys. Wstyd sie przyznać, ale najczęściej jeśli wracam wykończony z pracy to nie mam zbytnio ochoty na jazdę. Od środy mam 3 tygodnie urlopu. Wyjazd do Karpacza + trochę Czech powinien znacznie przebieg w tym roku podnieść :):) Jak coś kasy będzie w sierpniu to pomyślę nad Brnem. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Macie może prtoblem z shimmy?? W-max czy masz u siebie tendencje do shimy jak jedziesz stosunkowo wolno, ok 50-80?? Miałem to już wcześniej, ale po zmianie opon przeszło. I nie wiem teraz czy to zuzyta przednia czy coś z zawiasami. Powiem że telepie kiera strasznie, ale wystarczy ręke polozyc i przestaje. Czy ktoś miał takie akcje ze swoimi moto? "pyt skierowane do jeżdzących Fazerem przez co najmniej 1 komplet opon" Prawdopodobnie to nic poważnego i tylko zużyta/ zząbkowana przednia opona. Przyjrzyj się jej dokładnie, jeśli widac lub czyć pod palcami różnicę w poziomach pomiędzy częściami biżnika, to napewno to! Jeśli zmiemiacie opony to polecam Mezelera Z6 - rewelka i całkiem długo wytrzymują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
match Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 No fakt jest zząbkowana na maksa:(Tak myślalem ale wolałem zapytac ;) Ile +- wytrzymuje metzeler?? Moje dunlopy d207 to na 20tyś 3gumy juz poszly z tyłu (3cia sie wlasnie konczy) i 2 z przodu prawie!PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 WitamPowiszechnie występujący problem z z kućcami w fazerach chyba dotyka powoli mniezaczynają pekac.Macie już jakies doświadczenia jeśli chodzi o ich wymiane ?A moze znacie miejsca gdzie mozna tanio to kupic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 ja dopiero 1000km alezaczne teraz hmm prawko zrobione i jazda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 WitamPowiszechnie występujący problem z z kućcami w fazerach chyba dotyka powoli mniezaczynają pekac.Macie już jakies doświadczenia jeśli chodzi o ich wymiane ?A moze znacie miejsca gdzie mozna tanio to kupic ? ja mam takie doświadczenie. najtańsze w Louise za 99,95 eur (na ebay.de są za 89,95 nawet, ale koszty wysyłki i przelewu musisz doliczyć), kupisz przez np. alin-moto, klasę i inne firmy przywożące z Louisa po cenach katalogowych. wymiana - do zrobienia samemu, całkowity czas 2-2,5h z piwkiem w ręcę ;) w razie pytań pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 ja mam takie doświadczenie. najtańsze w Louise za 99,95 eur (na ebay.de są za 89,95 nawet, ale koszty wysyłki i przelewu musisz doliczyć), kupisz przez np. alin-moto, klasę i inne firmy przywożące z Louisa po cenach katalogowych. wymiana - do zrobienia samemu, całkowity czas 2-2,5h z piwkiem w ręcę ;) w razie pytań pisz Dzieki za informacje.Jeszcze sądze ze ten sezon objade- i na jesien bede zmienial chyba ze szybciej zaczną klękać.No ale 400zł za 4 gumki to nie jest zbyt tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ile +- wytrzymuje metzeler?? Moje dunlopy d207 to na 20tyś 3gumy juz poszly z tyłu (3cia sie wlasnie konczy) i 2 z przodu prawie!PZDR Onośnie oponek to mój Mazeler na tył ma już nawinięte ponad 6 000 km i na oko to w połowie zużyty, więc chyba nieźle. No ale śmigam głównie po mieście (więc nie rozgrzewa się tak jak na autostradach) i staram się wykożystywać całą szerokość gumy, a nie tylko środek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi