lukimaster Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 jutro zmieniam olej w moim fz6 wiec dla pewności profilaktycznie zapytam ile oleju dokladnie wchodzi (z filtrem)? Około 2.8 litra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 interesuje mnie ciśnienie w oponach YAMAHA FAZER 1000 jakie powinno być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Marca 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Przód 2,5/2,5 Tył 2,7/2,9 Opony 120/70 ZR17, 180/55 ZR 17. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Odpowiada adaskorider: Oczywiście katalizatory z kolektora tż wyleciały. Pozdrawiam FZ1 Ovners (IMG:style_emoticons/default/buttrock.gif) yyy..a możesz rozwinąć myśl ?? :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1r6 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 witam. W ktorym miejscu w FZS 1000 znajduje sie wlacznik wentylatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek_Czeladź Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 http://bikepics.com/members/slawekczeladz/06fz6/ dla zainteresowanych Leonkami w FZ6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 http://bikepics.com/members/slawekczeladz/06fz6/ dla zainteresowanych Leonkami w FZ6 :icon_biggrin: Ładny widok, ładny. a dźwięk jeszcze lepszy pewnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gebels Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Czolem fazerzy Zna ktos oznaczenia łożysk z głowki ramy ?w necie znalazlem cos takiego SSh-901 ale nie wiem co to za oznacznienia na zdjeciach sa dwa rózne łożyska jedno wieksze jedno mniejsze. Może ktos ma stare albo nowe nie zapodane albo dostęp, pomożcie. dzieki z góry pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 witam! zna ktoś dokładne wymiary oryginalnego akum do FZS 600? z góry dzieki za odpowiedz. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Wracając do rozmyślań typu regulować czy nie regulować moto po wymianie tłumika z seryjnego na przelotowy....powiem tak...trochę podzwoniłem...i dwa niezależne autoryzowane serwisy jednogłośnie mówią REGULOWAĆ może i wtrysk da radę, może mapa wcale się nie zmieni, ale to wszystko może .....i po wymianie tłumika według mechaników silnik niestety trzeba sprawdzić /wyregulować :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 witam! zna ktoś dokładne wymiary oryginalnego akum do FZS 600? z góry dzieki za odpowiedz. Akumulator z którym kupiłem moto, oraz nowy akumulator (dedykowany do Fazera) który kupiłem miesiąc temu mają wymiary 15x7x13. Nie są to oryginały, ale pasują idealnie, więc oryginał pewnie ma takie same wymiary. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Wracając do rozmyślań typu regulować czy nie regulować moto po wymianie tłumika z seryjnego na przelotowy....powiem tak...trochę podzwoniłem...i dwa niezależne autoryzowane serwisy jednogłośnie mówią REGULOWAĆ może i wtrysk da radę, może mapa wcale się nie zmieni, ale to wszystko może .....i po wymianie tłumika według mechaników silnik niestety trzeba sprawdzić /wyregulować :icon_mrgreen: To że sprawdzić to rzecz jasna: czy silnik się nie dławi, nie ma "dziury" przy wkręcaniu czy nie faluje za mocno itp. A regulować konkretnie co chcą ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek10 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 To i ja się pochwalę, dzisiaj dostałem przesyłkę a w piątek montuję razem z K&N http://www.bikepics.com/pictures/1589128/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Maniek10 :lalag: :lalag: :buttrock: jesli można... ile za takie cacko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 (edytowane) Akrapovic to najładniejszy komin do FZ1. Gratuluje wyboru. Zastanawiam mnie jeszcze jedna rzecz, co się dzieje z tym zaworem EXUP, który jest przed tłumikiem przy wymianie komina? Fabryczne opony, w które ubrany jest mój FZ1 to Dunlopy D221. Dobre są? Edytowane 5 Marca 2009 przez Occult Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi