JanuszK30 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Mam. Bardzo dobry klucz, mam od dobrych 3 lat, nic się nie stało, działa jak nowy. Polecam.tez go mam ale bardziej jestem zadowolony za tengtoolsa czy jonneswaya... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 polecam narzędzia FAMEXużywam od trzech latużywam nie trzymam na półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 polecam narzędzia FAMEXużywam od trzech latużywam nie trzymam na półceMożna tak polecać beż końca, Ja np teraz używam king tonów, ale to większy wydatek troche. Ważne by nie kupować najtańszej chińszczyzny, wszystco co markowe będzie dobre, to tak samo jak z olejami, jeśli zachowują tylko normy jakości to marka jest bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 dynamometryki proline sa wystarczające. nam tez jużdłużej służą. kwestia bardzo istotna to dbanie i u jednego posłużą latami a inny zamorduje w kilka miesięcy. A co do pochodzenia narzędzie to mamy największy zestaw z wózkiem z TOPTOOLa ktory jest z tajwanu i nie moge nic złego powiedzieć. metryka zachowana, nie rozjeżdżają się itd. nie tylko made in niemcy jest dobre. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Nie polecam po raz kolejny Jonnesway'a. Wczesniej nasadki mi zardzewiały, a teraz niektóre bity i po bokach zaczynają korodować klucze płasko-oczkowe. Co do wytrzymałości i wymiarów to jest super - ale z tą rdzą to przesada. W mirę możliwości i czasu będę przechodził na Proxxona. Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) Nie polecam po raz kolejny Jonnesway'a. Wczesniej nasadki mi zardzewiały, a teraz niektóre bity i po bokach zaczynają korodować klucze płasko-oczkowe. Co do wytrzymałości i wymiarów to jest super - ale z tą rdzą to przesada. W mirę możliwości i czasu będę przechodził na Proxxona.Na warsztacie u Ojca jonneswaye uzywane sa już od jakichś 3 lat i nic się z nimi nie dzieje, jedynie z rączek na grzechotkach schodzi guma, ale to chyba znak rozpoznawczy tej marki :D :DPS: Coś mi się wydaje że trafiłeś na jakieś podróby :D Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 3 lata używania to stosunkowo niedużo. Zobaczymy czy nie zardzewieją po czwartym roku. Podróby? Nie kupowałem z niewiadomego źródła. Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satanic_masta Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 to chyba trzymales w wodzie, albo co, moje po dwoch latach intensywnego uzywania dalej wyglada jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zamknięte w metalowych kasetkach trzymałem. Do dwóch lat używania było w porządku. Później na wierzch wyszła korozja. Mimo tego kluczy używam nadal, bo ta rdza to puki co to kwestia tylko wizualna. Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 jezeli przez 2 lata bylo Ok tzn ze po tym okresie zmienily sie warunki przechowywania... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 jezeli przez 2 lata bylo Ok tzn ze po tym okresie zmienily sie warunki przechowywania...I klucze leżały na zewnątrz zima lato, bo innej opcji nie ma, jeśli sa oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Klucze leżały cały czas zamknięte w metalowych, fabrycznych kasetkach w murowanym garażu. Przez 2 lata było z nimi wszystko w porządku, później pojawiła się rdza. Narzędzia po każdorazowym użyciu wycierałem szmatką ze smarów, olejów i brudu tak aby do kasetek nie wkładać ich brudnych. Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 mogles nie wycierac, by nie zardzewialy... sru temat rzeka wiem jakie sa z pewnoscia dobre bo sprawdzilem jonnesway sa b. przyzwoite... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) Mam inne zdanie na temat kluczy Jonnesway. :angry: Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez samolot Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipolfs Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ja u siebie w garażu używam starych prl-owskich alo ruskich kluczy kupionych jeszcze przez tate mojego taty :)nie ma śruby żeby nie poszła ogólnie osobiście polecam klucze jonnesway,dedra,grene,stanley,proxon klucze nie do zdarcia od kilku lat trzymają się świetnie jedynie do czego można się odczepić to do grzechotek z grene ząbki lubią się obcinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi