nurek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Olej Sroda. Ja zrobiłem sam ale te poniżej zbiornika. Wypaliłem z blachy 8mm i pochromowałem mocowania, natoniaszt slidery wytoczyłem z czarnego tworzywa. Na silnik to moim zdaniem grubsz robota. Te z ASO są dziwnie mocowane i nie podobają mi się. Jak będzie cieplej to zrobię zdjęcia i wyślę. . . jeśli chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Witam Praktyków MT01. Chcę prosić o pomoc w związku z DB-killeramido Akrapovic'a. Ktoś z Was wie, gdzie można je oszczędnie nabyć? Amoże mógłby zwymiarować? Dłuższa jazda na otwartych zabija kolejnegow szyku... Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruusZX6 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Wymiary chyba mam gdzieś zapisane. Wieczorem wrzuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plok Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Przepraszam , a tu ktoś zgasił światło?? czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Hej, jaki jest wg Was minimalny wzrost dla komfortowego użytkowania MT01? Mam 176cm. Wiadomo, najlepiej byłoby się przymierzyć, ale nie jest sprzęt stojący na każdym rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi