Skocz do zawartości

Nowy nabytek :)

krasnal
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Leciałeś 180 km/h to czemu zostałeś w tyle na autobanie
Testowałem sprzęta w sobotę w drodze do Gliwic, powrót był lajtowy 110-120 coby Szpecjal brodzi dojechał w jednym kawałku 8)

a ty swoim tysiączkiem lansujesz się przed pannami w autach
A jak :)

No i obiecane foty

14848066gg.th.jpg14848080dx.th.jpg14848090lp.th.jpg

Cześć!

Jako posiadacz Virago 535 gratuluję Większej Siostry :-) A dzisiaj też kupiłem, ale...Większego Brata - Drag Star 1100 :!: z 2000r

Zatkało kakao? ;)

Foty wkrótce... 8)

Widzę, więc, że mamy prawie taki sam zestaw 535 + 1100

Życzę szerokiej drogi! I oby Cię nie zawiodła! ;)

Witam

Żadko tu pisuje wiecej czytuje ale w tej sytuacji musze pogratulowac bo i ja nie dalej jak ubiegly wtorek przesiadlem sie z XV535 na XV1100.

Życze szerokiej drogi i bezpiecznej jazdy a nam wszystkim tańszej benzyny i krótkiej zimy :)

Pozdro Jarson

teraz już wiem jak to jest śmigać 180 choperkiem

Są wrażenia co 8) ?? Ja niedawno zamknąłem 200 na motocyklu tego typu. Czułem się jak skoczek wyrzucony z samolotu (bez spadochronu) :-).

Gratulacje, fajna maszyna.

Pozdro, Pawel

A dzisiaj też kupiłem' date=' ale...Większego Brata - Drag Star 1100[/quote']Gratulacje - na Draga myśle przesiąść się za 2-3 lata

Są wrażenia co 8) ??
A są są :-) chociaż od 1,80 wieksze wrażenie robi zbieranie się do setki :mrgreen: w zeszły czwartek musiałem przegonić moją 535 - mieszałem biegami i mieszałem, ręka bolała od gazu ale jakoś doszedłem do 80 :-D Człek baaardzo szybko przyzwyczaja się do osiągów.

• 2 tygodnie później...
pomyśleć raczej o jakiejś Africe tudzież Tenerce' date=' czy DRce[/quote']A fe 8)

Od zawsze wolałem "nogami do przodu" z pożądnym dodnieniem z rur i w blasku chromu w zachodzącym słońcu nawijać kilometry po asfalcie :-)

A co do przyszłorocznej podróży to ciiiichooooszaaaaa, plany już są, zobaczymy jak z realizacją :roll: jak sprzedam 535 to będzie kassssa na wyjazd :)