krasnal Opublikowano 14 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Leciałeś 180 km/h to czemu zostałeś w tyle na autobanieTestowałem sprzęta w sobotę w drodze do Gliwic, powrót był lajtowy 110-120 coby Szpecjal brodzi dojechał w jednym kawałku 8) a ty swoim tysiączkiem lansujesz się przed pannami w autach A jak :) No i obiecane foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis76 Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Piękny sprzęt, gratulacje ! Też sobie ostrzyłe ząbki na Virago ale wpadł w ręcę Intruder :) Życzę dużo przyjemności z jazdy, zero awarii i 100% bezpieczeństwa :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Czolem! Ja juz Ci gratulowalem w Rybniku, ale nie zawadzi jeszcze raz ;).Super maszyna :).Zycze wielu kilometrow bezawaryjnie nawinietych na kola :P. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymo Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 No ale ci fajnie JA TEŻ TAK CHCĘ Zamienię lub sprzedam 535 (śliczna, zadbana i w ogóle cacuszko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vodalus Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Bardzo ładny sprzęcik, gratuluję :lapagora: . Z tego co widzę na zdjęciach, chyba masz wyprute wydechy, jak się sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Taaaaką sztukę bym przegapił :oops: :) Gratulacje, Krasnal!! A teraz, jak sobie pomykasz te 1,80 zł, to czemu masz jeszcze taką opadniętą tablicę? :mrgreen: :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Cześć!Jako posiadacz Virago 535 gratuluję Większej Siostry :-) A dzisiaj też kupiłem, ale...Większego Brata - Drag Star 1100 :!: z 2000rZatkało kakao? ;) Foty wkrótce... 8) Widzę, więc, że mamy prawie taki sam zestaw 535 + 1100Życzę szerokiej drogi! I oby Cię nie zawiodła! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarson Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Witam Żadko tu pisuje wiecej czytuje ale w tej sytuacji musze pogratulowac bo i ja nie dalej jak ubiegly wtorek przesiadlem sie z XV535 na XV1100.Życze szerokiej drogi i bezpiecznej jazdy a nam wszystkim tańszej benzyny i krótkiej zimy :) Pozdro Jarson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 teraz już wiem jak to jest śmigać 180 choperkiem Są wrażenia co 8) ?? Ja niedawno zamknąłem 200 na motocyklu tego typu. Czułem się jak skoczek wyrzucony z samolotu (bez spadochronu) :-). Gratulacje, fajna maszyna. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 17 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 A dzisiaj też kupiłem' date=' ale...Większego Brata - Drag Star 1100[/quote']Gratulacje - na Draga myśle przesiąść się za 2-3 lata Są wrażenia co 8) ??A są są :-) chociaż od 1,80 wieksze wrażenie robi zbieranie się do setki :mrgreen: w zeszły czwartek musiałem przegonić moją 535 - mieszałem biegami i mieszałem, ręka bolała od gazu ale jakoś doszedłem do 80 :-D Człek baaardzo szybko przyzwyczaja się do osiągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Ja jeszce nie gratulowałem.Suuuper maszyna. Oby sprawowała się bez zarzutu :!: Chyba powoli na i mnie przyszedł czas, by podwoić pojemność :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Piękny sprzęt, gratuluję :) Życzę bezawaryjnej jazdy ;) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Gratuluję sprzęta ale...czy taki podróznik jak Ty nie powinien pomyśleć raczej o jakiejś Africe tudzież Tenerce, czy DRce :?: Ja ze swojej strony gorąco namawiam na jekiegoś "trailerowca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 3 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 pomyśleć raczej o jakiejś Africe tudzież Tenerce' date=' czy DRce[/quote']A fe 8) Od zawsze wolałem "nogami do przodu" z pożądnym dodnieniem z rur i w blasku chromu w zachodzącym słońcu nawijać kilometry po asfalcie :-) A co do przyszłorocznej podróży to ciiiichooooszaaaaa, plany już są, zobaczymy jak z realizacją :roll: jak sprzedam 535 to będzie kassssa na wyjazd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi