krasnal Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Jako że na forum przyjął się zwyczaj prezentacji swoich nabytków to i ja zaprezentuję moje nowe cudo. Tak więc udało mi się nabyć BigSister czyli siostrzyczkę dotychczasowej pszczółki (XV535) - teraz jest wyyypas pełną gębą czyli Virago 1100, rok 96, przebieg około 47kkm :D Ci którzy byli na Rybniku w ten łikend mieli okazję do rzutu okiem, jak się uda to foty postaram sie zamieścić jutro/pojutrze. A teraz to tylko do garażu i śmigaaaaaaaać póki ciepło i sucho, teraz już wiem jak to jest śmigać 180 choperkiem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 To ja będę pierwszy - łolaboga taaaki duży motór. Gratulacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Gratulacje krasnal :!: Niema to jak duże V2 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 No właśnioe cuś mi się ta Twoja Virażka jaka za duża wydawała :Dzacny sprzęt gratulacje, niech Cię poobwozi po świecie jeszcze dalej niż 535. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 no widze że rzeznicka brać wchozi do "elyty" :D gratuluje i smigaj bo pogoda zarąbista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 A teraz to tylko do garażu i śmigaaaaaaaać póki ciepło i sucho, teraz już wiem jak to jest śmigać 180 choperkiem Gratulacje - super sprzet.A co do predkosci to mozesz wycisnac jeszcze wiecej.Mi udalo sie dojsc prawie do 200 km/h. pozdro,Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 moje gratulacje a co prędkości - no spoko spoko - uważajcie żeby was wiatr nie zdmuchnoł pozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Krasnal musisz tera tylko sarny w okolicach wytresować :D Śliczna, śliczna - widziałem :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Ano właśnie zapomniałem dopisać. Pokaż zdjęcia :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 No to moje gratulacje bede niebawem w Bogatyni to rzucę okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-kk Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 PRZYŁĄCZE SIĘ DO POMPKI. DAWAJ ZDJĘCIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 12 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Będą, będą - postaram się do piątku :-) Na razie jest jedno zrobione podczas powrotu z Rybnika - wiem, wiem pod słońce było i słabo widać :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGór Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Super, super. Gratuluje. Tez bym chcial przejsc ta ewolucje. Jakbys mial namiary na kogos kto ma do oddania taki sprzet to daj znac na PW. Pewno dlugo szukales. Obecnie smigam 535 i wiem jak to jest jechac 145 km/h chopperem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 no śliczna i w miarę dużawłaśnie sprzedaję swojego drifterka i mam zamiar dopaść jakiś sprzęcik powyżej tysiączka.no nie mogę się doczekaćpozdro.klaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Witam,naprawdę piękna i zacna maszyna :D (widziałam na własne oczy i podobało mi się). ps. Leciałeś 180 km/h to czemu zostałeś w tyle na autobanie ;) (ja tu bułki gubię moją biedną pięćsetką, a ty swoim tysiączkiem lansujesz się przed pannami w autach :twisted: :D ) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi