jannikiel Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Oryginalny tlok Proxa z pierscienami za 460 zeta- to brac nie gadac!Kurde w USA musisz dac ponad 2x tyle i to nie wiem czy z pierscieniami, czy bezKiedys za granica mialem z XR doczynienia i bardzo mi sie sprzecik podobal, apropo te nowsze nie maja czasem chlodniczki oleju przy glowce ramy za maska jak w 400-tce?? Mysle tez o zmiane BMW-ki na cos takiego- bo ten moj sprzet to za ciezki i za maly przeswit ma i taki bezproblemowy- a XR wymaga troche wiecej serca- wymiana oleju co 3000, tak samo luzy zaworowe, ciagla kontrola filtra powietrza, no i carburatorium:-))).Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 W przyszłym roku planuje zakup tego moto Czy napewno jesteś tego pewien?? po przesiadce z lajtowego mtxika??ja również planuje przesiadke na xr 600 (z dt 125) oby tylko fundusze pozwoliły :roll: ew. może ttboje sie, że np. dr 350 bedzie za slaba dla mnie chociaż nie mialem z nią do czynienia a z xr tak (i sie zakochałem :) ). moc i waga w dr jest podobna do dt a troche mi brakuje mocy (ale tylko na prostych ;) ) A może uda Ci się trafić na model HONDA XR650L był produkowany w latach 93-2000 to ta z rozrusznikiem zarejestrowana na 2 osoby , dobrze zrozumiałem? Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 jak ze spalaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonionen Opublikowano 14 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 u mnie? tak nigdy nie mierzyłem bo zawsze leje do fula ale mysle ze w ciezkim terenie 8 l napewno wezmie a w trasie 5-6l moze troche mniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Hmm, i ja planuje kupno 2 moto do wyglupow. Wybor padl na xr600r.Wiem ze ostre, ale do odwaznych swiat nalezy. No i potrzebuje moto w teren. Wlasnie zaczelem poszukiwania. Tylko jesli chodzi o temat enduro/cross to jestem zupeleni prawie zieloniutki. Hmm, i powiadacie ze na gume z 3 idzie? ;] .Respect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtdm Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Ze spalaniem to tak jak kolega wspomiał ile się wleje tyle spali, to jest motocykl który ma sprawiać frajde a spalanie jest to rola drugo planowa (oczywiście wszystko w drodze rozsądku) no i dotego trzeba dodać kto jak śmiga, jakie ma przełożenie i co ma nagrzebane w gażniku, no i czy ma licznik drogowy co by to jakoś znierzyć :-D A co do poszukiwań to chyba trzeba koledze życzyć wytrwałości co by coś ładnego znalazł, no chyba żę po za granicami naszego pięknego kraju. :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Przegladajac allegro natrafilem na cos interesujacego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67414397 Musze przyznac ze wyglada super i cena jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 tak patrze na to moto... i sie zastanawiam czy DR350SH/SHC czy takie cus... moze ktos potrafi porownac bo mial stycznosc z obiema paniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtdm Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 No furka całkiem całkiem na fotkach, jeśli w rzeczywistości jest tak jak człowiek opisuje to tylko brać i latać Apropo latania to na tej stronce http://www.enduroboys.republika.pl/index.html jest pare fotrk xr-rk w akcji, oczywiście nie da się uchwycić wszystkich ciekawych ujęć ale może nie którzy z was przekonają się do tego modelu apropo wyboru to nie ta ja stawiałbym na Honde – w końcu ona doda ci skrzydeł :-D :twisted: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Poszukałem troche w sieci na temat XR'ek. Znalazłem pare ciekawych stron n/t tego moto: 1) http://www.xr600.de/ - niemiecki fanklub XR 6002) http://www.off-road.com/dirtbike/xrhst.html - historia modelu XR 600 z uwzględnieniem kolejnych zmian3) http://www.4strokes.com/tech/honda/ - artykuły i porady o różnych modelach terenowych 4t Hondy, schematy, tuning4) http://www.btinternet.com/~c.markie/xr600pag.htm - strona z filmikami z XR w terenie5) http://www.bikepics.com/honda/xr600/ - gł. strona bikepics z fotkami XR 6006) http://www.bikepics.com/pictures/217472/ - moje ulubione zdjęcie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 co wy gadacie ze DT ma podobna moc do DR350 :-D :-D :-D :-D Chyba nigdy nie jezdziles DRka!Ja mam DRKE od pewnego czasu i jezdzilem wczesniej pare razy DT i jest to bez porownania!Mam w DR kostki na tyle i jak za mocno odkrece manetke w terenie to mam plecy :|a Dt nie chce z pierwszego biegu isc na kolo :banghead: a DR z 3 idzie ;)DRka skacze po 2-3 metry przez hopki i jest ok!114 kilo i 32 konie daje duzo!(a dla wyjasnien zmienilem GSa500 na DR350 i w ogole mi nie brakuje mocy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Myśle że do DR350 można porównywać XR400 ale nie 650 :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Tomcio masz dr 350 shc czy dr 350 na zwyklym zawieszeniu?Ktory rok?A co byscie powiedzieli o Husqvarnie te 350? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonasz13 Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Honda Xr 600r ? - słowem -to piękne enduro.A nie orientujecie sie może jaka jest średnia cena tego cacka :-> ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 co wy gadacie ze DT ma podobna moc do DR350DT 125 ODBLOKOWANA ma 27 czy 28 koni i waży ok. 120kg z płynami więc te parametry są podobne do DR 350 :( Chyba nigdy nie jezdziles DRka! to chyba było do mnie ? przeciez napisałem w poprzednim poscie, że nigdy nie jezdziłem na DR :idea: za to Ty przejedz się ODBLOKOWANĄ DT 125 (w dobrym stanie) bo zblokowaną można porownywac jedynie do motorowerów :P Dt nie chce z pierwszego biegu isc na kolo a DR z 3 idzie zablokowana nie za bardzo, ale odblokowana z 2 nie ma problemow, ja dodatkowo mialem wybebeszony dyfuzor i odłączony silniczek od zaworu, a sam zawór ustawiony na max otwarciu na stale i z łatwością szła z 3 biegu bez używania sprzęgła (ilośc zębów identyczna z tymi fabrycznymi) dobra,ale to jest temat o XR więc koniec gadania o dt, dr , huskach itd ps. wracając do XR to mam bardzo fajne zdjęcia XR 650 z pewną uroczą motocyklistką :mrgreen: jak ktoś ma ochote zobaczyć jej "brudne fotki" ( :P ) to prosze na meila [email protected] . tylko dla dorosłych :P Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi