mbk Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) Gdzie można w W-wie przymierzyć i kupić buty Oxtar TCX?? Edytowane 7 Listopada 2007 przez mbk Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 a co powiecie o Fox Tracker? dobrze spełniają swoją rolę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PykuCk Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Ja mam buty Formy i sie calkiem dobrze sprawuja. wszystko mozna do nich dokupic zapiecia itd. kupilem za okolo 700 zl Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Ja mam buty Formy i sie calkiem dobrze sprawuja. wszystko mozna do nich dokupic zapiecia itd. kupilem za okolo 700 zl Polecam Kolego forma to marka. I nie wiadomo o jaki model ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 za 700 to pewnie raptory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Tech 10 - jakieś opinie użytkowników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Mam pytanie jak nazywa się ta metalowa część na czubku buta, i czy mogę ją gdzieś kupić?? bo odpadła mi od buta gdzieś w błocie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Mam pytanie jak nazywa się ta metalowa część na czubku buta, i czy mogę ją gdzieś kupić?? bo odpadła mi od buta gdzieś w błocie,Zwie się to, metalowa część na czubku buta. pozdro Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Jeździ ktoś w butach wojskowych na 1 stronie o tym jest ale nie za dużo.Bo troche mi sie nie uśmiecha kupowac butów za 500zł które nie są najlepszej jakości.A wojskowe sa tańsze i też mocne. A i jeszcze jedna rzecz jak mam ochraniacze na kolana z zawiasami to musze je wkładać w buty crossowe czy tak tez będą spełniać swoje zadanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Jeździ ktoś w butach wojskowych na 1 stronie o tym jest ale nie za dużo.Bo troche mi sie nie uśmiecha kupowac butów za 500zł które nie są najlepszej jakości.A wojskowe sa tańsze i też mocne. A i jeszcze jedna rzecz jak mam ochraniacze na kolana z zawiasami to musze je wkładać w buty crossowe czy tak tez będą spełniać swoje zadanie?? Radzil bym ci kupic crossowe buty za 500zl. W bucie crossowy nie tylko chodzi o kostke ale o twardą podeszwe na palcach zeby ci ich nie polamalo gdy walniesz w kamyczek, buty crossowe tez chronia gorna czesc stopy np. przed przebiciem jej podnuzkiem lub innym wystajacym elementem motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Jeździ ktoś w butach wojskowych na 1 stronie o tym jest ale nie za dużo.Bo troche mi sie nie uśmiecha kupowac butów za 500zł które nie są najlepszej jakości.A wojskowe sa tańsze i też mocne. A i jeszcze jedna rzecz jak mam ochraniacze na kolana z zawiasami to musze je wkładać w buty crossowe czy tak tez będą spełniać swoje zadanie??W tym momencie buty za 500zł to nie są przecież takie złe buty ;) JA raził bym Ci jednak zainwestować bo zaraz po kasku buty w enduro i crossie to absolutna podstawa. Z resztą tak jak Tomski napisał takie buty spełniają znacznie więcej zadań niż zwykle buty ponad kostkę... Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Ja jeździłem w wojskowych a teraz mam crossówki.Wojskowe w porównaniu crossów:*15% usztywnienia kostki*10% ochrony piszczela*0% ochrony palców*5% ochrony przed przebiciem (np. przezpodnóżek)*10% ochrony spodu stopy (podeszwa) Nie mierzyłem tego oczywiście tylko takie mam odczucie.Nawet takie najtańsze buty http://forfin.pl/Buty_Viper,p208.html dadzą Ci dużo lepszą ochronę niż wojaki. Inna sprawa, że wojaki to najlepsze buty poza oczywiście crossówkami. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Dobre są to buty co podałeś w linku?? Bo te co podałeś na allegro można kupić nówki za 370 zł http://moto.allegro.pl/item269237856_fly_r...leca_mitas.html ale nie wiem czy to nie jest lipa jakaś :/Aha jeżdże po tylko lesie na torze nigdy więc te buty nie będą tak mocno katowane ale czy wytrzymają las?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Dołóż i kup lepiej te- ręcze za nie. http://www.allegro.pl/item263351981_gaerne...6_model_07.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 jeszcze raz tyle musze za nie dołożyć co to to nie :icon_mrgreen: wole na cos innego dac kase a te buty za te 370 zł allegro posiada ktos jak się sprawują?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi