SEBOOL Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 No własnie gdzie mozna kupić klamry. Ja mam Diadorki za 550 zł ale wydaje mi sie ze sa wysokie na przegłubie stopy!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 jak dopasowac buty ?? mam dlugosc stopy 28 cm co daje nr 43 ale kupuje Formy Terrain albo Raptor, gosc pisze ze nalezy doliczyc 0.5 cm do wymiaru stopy, w rezultacie mieszcze sie pod koniec wymiaru 43 a 3 mm przed rozmiare 44 jaki wybrac 43 czy 44 ?? bo zglupialem troszke ,wszystkie buty domowe i robocze mam na rozmiar 43 i sa akurat na wymiar ja bym na twoim miejscu bral 44, troszke luzu nie zaszkodzi bo jak mocno za*urwisz w kamien to jest ten margines bezpieczenistwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) a jeszcze pytanko brac buty pod kolor moto i kurtki (czerwono-biale) czy poprostu czarne kolor uniwerslany, tymbardziej ze mam czarne spodnie :wink: i jak z brudzeniem ?? nie naleze do czyscioszkow raczej nie bede pucowal butow co jazde :icon_mrgreen: Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pttr Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 ja z braku środków jeżdże w wojskowych; mocne są na pewno, tylko trochę niewygodnie zmienia się biegi na stojąco, ale może to kwestia braku doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 ja teraz jezdze w rozpadajacych sie glanach :wink: ale mam juz kase i czekam na buty Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Wez te buty ktore ci sie bardziej podobaja. Ja mialem zawsze czarne, ale np. chcial bym miec jeden czerwony i jeden zolty lol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 buciki byleby usztywniały kostkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 a jeszcze pytanko brac buty pod kolor moto i kurtki (czerwono-biale) czy poprostu czarne kolor uniwerslany, tymbardziej ze mam czarne spodnie :icon_mrgreen: i jak z brudzeniem ?? nie naleze do czyscioszkow raczej nie bede pucowal butow co jazde :icon_mrgreen: wszystko ma swoje zalety i wady. Białe buty się mniej nagrzewają w słońcu a o tym też trzeba pamiętać, ale oczywiście bardziej się brudzą i po paru sezonach będą żółte. Ja się już nauczyłem żeby nie brać ciuchów pod kolor motocykla. Moto się zmienia a ja cały pomarańczowy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 . Ja się już nauczyłem żeby nie brać ciuchów pod kolor motocykla. wazne zeby ciuchy byly dobre, a kolor to chyba nie w tym rzecz, chyba ze ktos jezdzi na pokaz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Moto_boY masz racje, kolor nie ważny. Ale jednak nikt chyba niechce żeby wyglądał jak choinka. Prawie każdy model spodni, bluzy kasku. Jest do wyboru conajmniej w 4 kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Pisałem w tym temacie jakiś czas temu... Chciałbym się zapytać, czy Alpinestars TECH4 to dobre buty (gdzieś o tym pisało, temat jest obszerny, naprawde nieznalazłem, sorry). Chciałbym sobie zrobić prezent na urodzinki i na zakończenie roku jednocześnie i sobie takie coś sprawić... Co ewentualnie polecacie w podobnej cenie ? (800-900) Dodaję, że mogę liczyć na zniżki, gdyż po zakupie moto otrzymałem zapewnienie o zniżkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 a jaj ma glupie pytanie czy buty enduro (Forma Raptor) wyrobia sie w kostce czy ju zostana sztywne do konca ?? cholernie utrudnia mi to zmiane biegow, a nie idzie precyzyjnie i idealnie ustawic dzwigni Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 A ja sie tu spytam, chociaż to nie ma wiele wspólnego z butami.http://www.allegro.pl/item112023355_gogle_smith_nowe.htmlCo to znaczy ten cały film? Po co komu 8m filmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Czerwca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Co to znaczy ten cały film? Po co komu 8m filmu? To jest system roll-off. Masz rolki po boku szyby, w a nich specjalną błonę (film), przesuwasz i kurz znika. Jest to stare rozwiązanie, obecnie od tego odchodzi się. Znacznie lepsze, tańsze i wygodniejsze w użyciu są jednorazowe zrywki. Ale za 50 zł można takie gogle wziąć, choć mają pojedyńczą motocrossową szybę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motard Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 WITAM Powiedzcie co myslicie o tych kozakach http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M133063w amatorskim urzyciu-troche toru i lasss :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi