Guzik Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 super sprzecik. Marze o takim. ile dales?jak poki co latam CB 450 Nighthawk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 wrazenia pozytywne, jakbym prowadzil rower No bo kierownice ma jak rower sołtysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 wrazenia pozytywne, jakbym prowadzil rower No bo kierownice ma jak rower sołtysa chodzilo mi o łatwosc prowadzenia i manewrowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Wiem, ale właśnie taką ma kierownice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 a może ta właśnie kierownica sprzyja łatwości manewrowania i prowadzeniasołtys w końcu wie najlepiej co dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Rowniez przylaczam sie do gratulacji świetny sprzecik-pozazdroscic :) PS Zdjatka postaram sie jutro przeslac Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Gratuluje zakupu, super zadbany i jak przeszedł test sprawności w Hard Rock Garage to...pozazdrościć :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Gratuluje zakupu' date=' super zadbany i jak przeszedł test sprawności w Hard Rock Garage to...pozazdrościć :) :)[/quote']Eskimos probowal strzelac z wydechu?? :-D Bo u mnie sie nie dalo, wiec stwierdzil ze padaka :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 27 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Czolem! Dzieki za mile slowa :).Za motorek dalem niespelna 10tys.zl. Poki co cyka jak zegarek, a juz bede mial z 1300km na nim :). Juz przeskoczylem bariere 60tys.km. Brak wyciekow, motorek zapala, pracuje rowno, elegancko... Zyc nie umierac :). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejdubis Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Gratuluję zakupu :) Niech Ci służy jak najlepiej :) P.S. Czy to jakaś ogólna tendencja, że ludzie po GS500 kupują Hondy? Pytam, bo w sierpniu sprzedałem GSa i kupiłem to co w podpisie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 no to wreszcie bedziesz nadazal za grupa KGP Jest tylko problem' date=' czy KGP bedzie za mną nadążała (no, może z wyjątkiem xtr) :mrgreen: Peters'a sprzet mam nadzieje dokladnie obejrze w Mnikowie Może nawet dam Ci na niej posiedzieć 8) :) No Peters a nic się nie pochwaliłeś. Dzisiaj mi Lesor powiedział. Ostatnio różne wydarzenia następuja jakby SZYBCIEJ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Gratuluję zakupu :) Niech Ci służy jak najlepiej :) P.S. Czy to jakaś ogólna tendencja' date=' że ludzie po GS500 kupują Hondy? Pytam, bo w sierpniu sprzedałem GSa i kupiłem to co w podpisie :-D[/quote'] heh..cos w tym jest..tez z GSa przesiadlem sie na CBXa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 dobra, kto chce lyknac cb450? :) zbieram na SF :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Zbychu gratuluję :) piekny sprzęt świeci sie jak psu ... obroza :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 :mrgreen: gratulacje - pikne moto :mrgreen: - nawet mi sie podoba (a jestem wybredy) :twisted: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi