aker Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Aker' date=' jak wrazenia po jezdzie w terenie ?;) mam nadzieje, ze jak bedziemy robic maly sped endurakow to wpadniesz na niego, co ? :D[/quote'] "lajtowa przejażdżka" - tak to się nazywało :?: :?: Jak wróciłem to nawet gacie miałem mokre :-D Ale było nieopisanie fajnie - nie wiedziałem że to taka frajda - jeszcze raz wielkie dzęki , a na spędzik chętnie wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Ja też już jestem. Było bardzo fajnie, trzeba sie bedzie za radą Dominika wybrać jednak do tej Rumunii :-D :-D Nie, Dominik? ;) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszka Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 to był długi powrót do domu, ale przyniósł dużo frajdy. POLECAM!!!Tylko mogliśmy się jeszcze na te jabłka zatrzymać, następnym razem chłopaki co? :oops: Ale pizza była zajebista, takiej pizzy jeszce nigdy nie jadłam. Pozdrawiam i dzięki wielkie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark*star Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 HeJ :-) Mi i Dawitsonowi też się spokojnie wracało... moja szyja się za to do mnie nie odzywa od wczorajszego wieczora - obraziła się na mnie i nie chce za bardzo działać :-( Może jakiś mocniejszy trunek i borkowe zdjęcia ją trochę rozruszają?? Było super... choć zabrakło atrakcji w postaci Dominika na Africe ;-) Pozd; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 "lajtowa przejażdżka" - tak to się nazywało Question Question Jak wróciłem to nawet gacie miałem mokre Very Happy Ale było nieopisanie fajnie - nie wiedziałem że to taka frajda - jeszcze raz wielkie dzęki ' date=' a na spędzik chętnie wpadnę[/quote'] Pamiątka:Nadiq XL600RM , data7 DR600s , aker XLV750 , KML XL600R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Dojechałem wcześniej' date=' niż piszę :) pogoda super do końca, zatrzymałem się tylko raz (po paliwko), to i cztery litery ścierpły co nieco :-) , ale co tam - Dobry wieczór wszystkim!!! :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: (Maciek, ja nie wiem, jak mnie to minęło na MRU :oops: ;) )[/quote'] Dobry Wieczór:-)No nie wiem, Mireczku, jak to mozliwe :) :) :D My tez cali i zdrowi....kacorek tez doleczony:-)Dzieki Pawle i Dominiku...Borki jak zwykle superowe :lol: Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRUNO KAWOSZ Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 skąd u ciebie ten "kawosz" , bo to co trzymasz w ręku to na kubek z kawą nie wygląda! siemano!a więc z tego ,że sie bardzo zżyłem z ową marką motocykli,a poza tym bez zwykłej kawy też nie moge funkcjonować :) a to w ręku ,moze i nie kawa ale też nie moge żyć bez tego :) :) pozdrawiam do miłego-pozdro dla całej ekipy-szczególnie groszka :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Żyjemy, chociaż Michał mało nie zszedł w powrotnej drodze :mrgreen: Kombinacja piwa, marychy i nieprzespanej nocy dawała mu się we znaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Pablo i Rataj (VFR) też dotarli ! dzisiaj odbierałem od niego toboły ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Mnie nie znacie Oj panie Rochu. Gadaliśmy wieczorem w piątek. Trzeba było podejść. Za rok się nie wstydźcie' date=' bo będzie lanie na gołą pupę. Okazja może się pojawić nawet wcześniej w związku z Twoim (Waszym) miejscem zamieszkania. Dwa koła? Kulikowisko na wiosnę? Mam nadzieję, że się zrozumieliśmy :) noo ja moim zabojczym tempem 70-90 po 2' date='5 godzinach bylem w domu [/quote']W drodze myślałem o Tobie - dobrze, że nie jechałeś z nami. Nie zdążyłbyś na 14stą. O 18:42 awaryjny postój w Jankach, wcześniej pielgrzymka wioskowa. Następną razą. Rataj (VFR)Czyż to nie Herubinek niejaki? Panie Luzi, pozdrawiam z błogosławieństwem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Czyż to nie Herubinek niejaki?Si Si księżulku ! Dziękówka za błogosławieństwo - na pewno się przyda ! No i jak ci się będzie chciało to możesz sprawdzić czy "szukajcie a znajdziecie" jest w "Mateusz rozdział 7" 8) pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 szukajcie a znajdziecie" jest w "Mateusz rozdział 7" pozdrówki o prosze prosze tego to nie wiedziałem ze taki obcykany jestes :) [ Dopisane: 26-09-2005' date=' 22:21[/i'] ]LUZIPOWER no i do ilu dan doszedłes w sobote wieczorem ja jedno i dwie dokładYYYYY :twisted: chyba Cie "pobiłem" no ale moze puzniej dojadałes wiec pytam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 szukajcie a znajdziecie" jest w "Mateusz rozdział 7" pozdrówkikiedyś ktoś często mi to powtarzał - chcę tylko sprawdzić czy dobrze prawił :) Ja doszedłem do 4 pocji - kurczaczek rules :) p.s. - teraz wiem dlaczego otrzymałeś od Dominika nagrode za "najmłodszego forumowicza w Borakch" 6 latek 8) a niby ściema, że 18 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 A co z Dominikiem??Zostal w Borkach czy jak ,bo tu sie chyba jeszcze nie zameldowal. Niezla polewke mialem kiedy Dominik wisial na mikrofonie,szkoda ze nic nie zaspiewal. Pokaż dupe,pokaż dupe :) :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 No i jak ci się będzie chciało to możesz sprawdzić czy...Patrz kurcze' date=' że faktycznie :) Zaiste jest to ten rozdział. Cytat z fragmentem przed i po:6 Nie dawajcie świętego psom, ani miećcie pereł waszych przed świnie, by ich snać nie podeptały nogami swemi, i obróciwszy się nie rozszarpały was.7 Proście, a będzie wam dano, [b']szukajcie, a znajdziecie[/b]; kołaczcie, a będzie wam otworzono.8 Każdy bowiem, kto prosi, bierze; a kto szuka, znajduje; a temu, co kołacze, będzie otworzono. Zdjęcia są w drugim wątku. Do zobaczenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi