Fat Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Widze, ze tu sie jeszcze nie pojawilo, wiec podaje dalej za p.r.m. oraz:http://motorcycledaily.com/16september05_2...wasaki_zx14.htmhttp://www.roadracingworld.com/news/articl.../?article=24010 Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Jak dla mnie zaje****a sportowy turysta w całej krasie... no ale nie ma to jak honda... :!: :lol: no i najwazniejsze ze nie ma tłumików wyjetych ze skutera<mam na mysli np yamaha r6> ciekawe jak to jezdzi,no i swieci bo soczewki prezentuja sie swietnie konkurencja chyba tylko dla"12" ja jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Ale naleśnik... 8O Haya the best :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Jaką mocą i momentem bedzie sie szczycił ten sprzet? Bo sadzac po zajedwabistym wygladzie dałbym mu ponad 200KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGriff Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Ale piękna fura, żeby jeszce zielona była :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Ale naleśnik... Haya the best NO TYŁ JEDYNIE TROCHE ZZR-EM ZALATUJE :-x CO Z MOCA KTOS COS WIE?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Dla mnie porażka. Z przodu za szeroki, z boku naleśnikowaty (nieudolna podróba Hayobongo), optycznie za ciężki i zbyt obudowany. Już po fotkach widać, że trąci myszką. Zgaduje, że ważyć będzie od wuja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 nie ma to czy tamto. fura jest gitowa. cos nowego. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Jeżeli chodzi o stylistykę, to busy nie przebije.... ale pod każdym innym względem.... zobaczymy 8O Jestem pod wrażeniem :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 przednia owiewka jest przednia: dobra w ryj! I na szczęście nie przypomina busy z jej pyskiem tapira :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Mi się podoba :( :P A tu podam zxerowane z innej strony dane: :P PERFORMANCE All times and fig quoted at 1656m above sea level 1/4 Mile time = 8.98 sec 1/4 Mile speed = 259 kph 1Km sprint = 309 kph Top end run 2.2 km = 341kph Hp = 245 COSTTotal spent on bike = R 415000.00 ($46111.10) Resell price = R320000.00 ($35555.55) :P :P :P :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Hp = 245 :lol: hayka bedzie wąchała spaliny .... ps. ciekawe czy rama bedzie pękała :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Przynajmniej nie jest tak paskukny jak busa... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Przynajmniej nie jest tak paskukny jak busa...Jak toto nie jest paskudne to busa jest śliczna. Suche dane faktycznie robią wrażenie, zobaczymy w realu. Mówimy tu tylko o gustach - i ja mówię otwarcie - mnie się nie podoba. Od strony wyglądu zdecydowanie wolałbym Busę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 łał... mi sie podoba... taki przod moglaby miec 10'ka a nie jakies takie malutkie swiatelka... no i ta moc 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi