chania Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 jest debeściarska... Kiedy ktoś mi szkołę Pro-motor polecał uznawałam, że pewnie szkoła, jak każda inna... Jesli ktoś się w jakiejś szkole uczy i zdaje, to potem chwali... Normalka... Ale nie... Uważam, ze chłopaki naprawdę dają więcej ( :D ) niż instruktorzy w innych szkołach... Na egzaminie robiąc ósemkę czułam się bardzo pewnie. A dlaczego? To tajemnica. Zapraszam do szkoły Pro-motor, a sami się przekonacie :D Chłopaki, dzięki. Dziś był moj wielki dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Chaniu w takim razie zapraszamy http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=30661 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chania Opublikowano 16 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Chaniu w takim razie zapraszamyhttp://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=30661 Temat znam, ale:- nie ma mnie w Wawie w tym terminie,- nie mam jeszcze moto,- chłopki dłuuugo jeszcze nie będą mogli na mnie patrzeć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 w takim razie gratulacje i do zobaczenia na drodze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Ludzie! Dajta spokój! Cuda to nie u nas!A Chania dostanie parę kopów jeżeli jeszcze raz strąbi policjantów, a potem powie im z uśmiechem że "pstryczki sie pomyliły..." Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chania Opublikowano 16 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Ludzie! Dajta spokój! Cuda to nie u nas!A Chania dostanie parę kopów jeżeli jeszcze raz strąbi policjantów' date=' a potem powie im z uśmiechem że "pstryczki sie pomyliły..."[/quote'] ... i za to Was uwielbiam... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 To fakt - chłopaki szkoląpo mistrzowsku.A manewry na examie dzięki tajemnicy rzeczywiście zdaje się z zamkniętymi oczyma i palcem w... gdzie tam kto lubi :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freemen Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 A na czym polega ta tajemnica. Ja jestem ze Szczecina to skąd mam sie dowiedzieć? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Juz Ci raz gratulowalem, ale zrobie to jeszcze tutaj :-D Gratuluje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 A na czym polega ta tajemnica. Ja jestem ze Szczecina to skąd mam sie dowiedzieć? ;)Tomek, Piotrek - popyt jest! Trzeba filię w Szczecinie zakładać! 8) A tak na serio, Freeman, to tajemnicy zdradzać mi nie wypada, nie chodzi tu jednak o jakieś sztuczki-magiczki, tylko z grubsza o starą jak świat prawdę w szkoleniu kogokolwiek w jakimkolwiek celu - uczyć w bardziej wymagających warunkach niż egzaminacyjne i wymagać więcej :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Panie Tomku i Panie Piotrze świetlana kariera się przed wami otwiera :-) Co do filli waszej szkoły w innych miastach to jestem przeciw.Jesteście potrzebni tu w Wawie ;) PZDR dla wszystkich instruktorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freemen Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Buuu.... Szczecin to też Polska... nie mozna nas tu na zachodzie zaniedbywać :-) To ktoś mi zdradzi tą tajemnice? W końcu ja przyszły motocyklista będę... w sumie teoretycznie już jestem tak od dwóch lat jak mnie wchyciło i trzyma ;) hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anushka Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Kurczę, nam by się ktoś taki przydał na śląsku ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Panie Tomku i Panie Piotrze świetlana kariera się przed wami otwiera Co do filli waszej szkoły w innych miastach to jestem przeciw.Jesteście potrzebni tu w Wawie PZDR dla wszystkich instruktorów No jak ja zrobie prawko to mozecie jechać ;)Tylko użądać w wawie zawszew kulikowiska :flesje:A żeby poznac tajemnice.....musiesz tu zrobić kurs :crossy: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 A Chania dostanie parę kopów jeżeli jeszcze raz strąbi policjantów' date='[/quote'] Nie ma lekko u Tomka i Piotrka, ale nagrodą będzie zdany egzamin, w większości przypadków za pierwszy razem i prawdziwe umiejętności jazdy na motocyklu, nie tylko kwit w ręku. Warto się pomęczyć :-). Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi