Soku11 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Rezerwe sie wlacza jak zostaje ~1,5l. Jak masz wiecej i jedziesz na ON i ci pozniej moto bez oznak zgasnie to wtedy wlaczasz rezerwe. Proponuje spojrzec na rysunek kranika :http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3f5e807bae3f3029.html Jesli wszystko dobrze przekrecasz to wina lezy zapewne w samym kraniku. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.zielony Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Mam cos dla fanow dr i nie tylko link ktory podaje przedstawia wyczyny mojch przyjaciul zobaczcie co mozna zrobic Dr'ka.http://video.google.pl/videoplay?docid=416...earch&plindex=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Kupię dyszę wolnych obrotów # 37.5, gaźnik podciśnieniowy! Nowa, używana - obojętnie, byleby sprawna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Ja w serwisie w poznaniu dalem 160zl, niestety na 99% nie ma zamiennika bo dluuugo szukalem. A uzywka moze byc juz wytarta. Fakt- lekka przesada z tymi czesciami. Za kawalek gumy tyle kasy- w dodatku czekalem na to chyba z 2 tyg! Aha- ktos tutaj (chyba Seba350?) mial problemy z nienaturalnym braniem oleju, wstepny wyrok byl na uszczelniacze zaworowe- czy faktycznie sie to potwierdzilo? Bo ja juz wymiekam z tym dolewaniem (100ml/100km!) Zeby bylo smieszniej zadych oznak spalania, zero dymku, ladna kultura pracy na zimnym i cieplym silniku, wydaje sie ze tlok i pierscienie sa wporzadku (choc teraz to pewnosci nie mam;) ), komprecha jest jak diabli. Po sezonie oddam moto do serwisu,ale teraz chcialbym zbadac temat. Jaki jest koszt tych gumek? Pomoglo cos?Pozdr.!A patrzyl ktos jak przyspieszasz??? Bo moja pali 2/1000km i ja z moto tego nie widze,ale jak z boku ktos patrzy to widac,ze smoli. No w koncu kupilem uszczelniacze ale teraz kiedy je zmienie :rolleyes: Kolejna sprawa przemawiajaca ,ze to uszczelniacze to fakt ,ze jak mam maly poziom oleju w silniku to rano dyma nie wali,ale jak mam MAX to pusci.Za uszczelniacze w sklepie internetowym KLASA dalem 27 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Mam cos dla fanow dr i nie tylko link ktory podaje przedstawia wyczyny mojch przyjaciul zobaczcie co mozna zrobic Dr'ka.http://video.google.pl/videoplay?docid=416...earch&plindex=0 Ci Twoim przyjaciele, kupili w środę od mojego przyjaciela Dr 350?? Z Nakła nad Notecią. Kupił ją koleś co miał niedawno złamaną nogę, chyba na jakimś XT?? DR ma żółte siedzenie i rejestrację CNA(chyba że już zdjeli) :buttrock: Pozdrourban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.zielony Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ci Twoim przyjaciele, kupili w środę od mojego przyjaciela Dr 350?? Z Nakła nad Notecią. Kupił ją koleś co miał niedawno złamaną nogę, chyba na jakimś XT?? DR ma żółte siedzenie i rejestrację CNA(chyba że już zdjeli) ;) Pozdrourban Tak to oni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tp22 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Fajny filmik chciałbym tak umiec ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str_18 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Powitac. Seba350 czekam niecierpliwie na twoja odp. czy wymiana uszczelniaczy pomogla. Jak tak to ja bez zastanowienia kupuje to tylko 27zl :). Taniej wyjdzie wymienic uszczelniacze niz dolewac oleju. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.maciej Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) witam ! szukam na forum i nie moge sie doszukac ... chodzi o to jaki amortyzator (tył) do dr byl by najlepszy jaka firma jaki model konkretny w rozsadnej cenie ! :) dzieki Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez dr.maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lit Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 dzisiaj zauważyłem, że mam luzy a tylnym kole, czym to może być spowodowane? wyrobione łożyska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 dzisiaj zauważyłem, że mam luzy a tylnym kole, czym to może być spowodowane? wyrobione łożyska? Zapewne kolo ci lata na boki. Jesli to na pewno kolo a nie caly wahacz to na 90% lozyska. Sa tam 3 sztuki. Jedno w zebatce, dwa pozostale po obu stronach kol. Ja dostalem bezproblemowo w sklepie motoryzacyjnym za ~10zl/sztuka. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lit Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 a jakie łożyska tam wchodzą? chciałbym pojechać do sklepu i je od razu kupić?z góry dziękuję :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Niestety wymienialem je w tamtym sezonie wiec nie pamietam :/ Zreszta ja po nazwie wtedy nie patrzylem. Przynioslem im wyjete a oni mi je od reki dobrali. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zdejmij koło wyciśnij łożyska …spisz nr … i podjedź do jakiegoś sklepu z łożyskami itp. .. i kup jakieś dobrej firmy np. .skf … wracasz montujesz i jeździsz :) :offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Jak chcesz, to moge Ci rano podac dokladne numery tych lozysk, bo w sobote wymienialem wszystkie 3 sztuki :lapad: Co prawda wywalilo mi sie tylko to na zebatce, ale profilaktycznie dobrze wymienic wszystkie 3.Za calosc z nowymi zimeringami zaplacilem cos okolo 40zll Wielkie podziekowania dla Soku11 za wskazowki co i jak. Dzieki niemu cala robota zajela mi okolo 1 godziny. lozyka tylnego kola 6204RS =2 sztukilozyko zebatki 6205/C3 = 1sztuka Pozdrawiam Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez Szalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi