Plocho Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 ja znam takiego co jezdzil ale na dt i w wieku 50 sie polamal i caly w gipsie chodzil Ty ja nawet wiem ktory to :) Nie zapominaj ze DT byla zablokowana ... Czy EXC 250 to 2T???? Jeśli tak to musi być zajebiście mocnyJEst 2t i 4t. jak chcesz to sprawdz na www.ktm.info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 10 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 To czym różni się 250 2T od 250 4T??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 To czym różni się 250 2T od 250 4T???Nie odrożniasz 4-suwa od 2-suwa??BuhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaStary nie Exc tylko motorynka :) rozbierz silnik i zobacz sobie :)Nie bede ci pisal roznicy...Jak chcesz wiedziec użyj magicznej opcji: SzukajAlbo wejdx na google czy inne g*wno i sobie zobacz....Lepiej juz nic nie pisz ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 10 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 ku*wa chodziło mi tylko o moc palancie. [ Dopisane: 11-09-2005, 00:53 ]Nie odrożniasz 4-suwa od 2-suwa?? Odróżniam bo jeździłem na obu. Może faktycznie pytanie wydało się lekko debilne i mało sprecyzowane ale chodziło mi o MOC! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 kur*a chodziło mi tylko o moc palancie.To sie wypowiadaj precyzyjnie bo z czegos takiego:To czym różni się 250 2T od 250 4T???trudno wywnioskowac o co biega. 250cc 4t maja ok 40km gdyz startuja w tej samej klasie oc setki 2t natomiast 250cc 2t przekraczaja juz 50km Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 słyszałem że EXC 200 to niewypał a jak jest z SX 200? (nie interpretujcie że chce kupić' date=' tak pytam z ciekawości)[/quote'] To źle słyszałeś. Niewypałem było czterosuwowe 250 EXC. 200 EXC dwusuwowe to doskonały motocykl. Miałem taki jakiś czas i byłem bardzo zadowolony, choć to tylko 2T.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Ty ja nawet wiem ktory to Nie zapominaj ze DT byla zablokowana ...Co sugerujesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Niewypałem było czterosuwowe 250 EXC Może SXF to zmieni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Może SXF to zmieni ...albo ten nowy exc 250 4takt z 2006 roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 czyli SXF :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 czyli SXFTo ja juz nie rzoumiem czyli sxf to tak jakby exc 250 4 takt tylko ze bez lamp???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 To ja juz nie rzoumiem czyli sxf to tak jakby exc 250 4 takt tylko ze bez lamp???? W chwili obecnej rozpoczęto produkcję 250 SXF, czyli czterosuwowej crossówki, która podobno już podbija serca zawodników. Po wejściu tego modelu do zawodów możemy spodziewać się rychłej dominacji 250-tki czterosuowej KTMa w motocrossie. KTM zrobił olbrzymi krok do przodu dając zupełnie nowy silnik. W 2006 roku do sprzedaży trafi wersja enduro tego modelu, ze słabszym zawieszeniem, kitem homologacyjnym itd, czyli wersja EXC. To tak w skrócie.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORS Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Może ktoś powiedzieć czemu exc 250 4t to nie wypał ?? Bo nikt nie podał sensownego uzasadnienia... hmm ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Temat maxymalnie odgrzebany.EXC 250 ma bardzo małą moc w porównaniu do konkurencji. Chodzi oczywiscie o wyczyn. Dla amatorów takich jak np ja to bardzo dobry motocykl ale zawodów żadnych nie wygra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Dla amatorów takich jak np ja to bardzo dobry motocykl Skromność to wielka zaleta. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi