hormon Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Kwas wybij sobie z glowy taka 500w 2t. Tak jak kumple pisali 125 jest najlepszym crossem na początek . Seta nie jest slaba . Wystarczy sie przejechac na jakies zawody lub trening na ktorym lata ktos bardziej zawanowany . Ja ostatnio jak bylem na torze . Przyejchal koles ktory z Wroclawia ktory startuje w MP . Jak sie pozniej dowiedzialem latal yz 125 . W co nie moglem az uwiezyc. Koles naprawde ostro pałowal . Wszystkie hopy i winkle byly jego. I pewnie jescze mial troche zaplecza mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 ja chce foto/film !! :P musze to zobaczyc normalnie ;) ciekawi mnie dzwiek takiej 500 ccm w dwusuwie albo jak sie wkreca na maks obroty :P Dzwięk podobny do WSK 125. Na podobne obroty się wkręca. 8)IMO 500cm 2T na początek to głupota, jeszcze do tego stara. Finansowo można pójść z torbami a i zabić się nietrudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 nie wiem kiedy będzie jakiś filmik bo 3 mieś temu przy odpalaniu odbiła kopajka i od tamtej pory gościa nie widziałem, podobno ma coś pozrywane w kolanie i ze stopą jakieś komplikacje Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 niezla kompresja :P zeby z butach (bo mniemam ze mial) rozwalilo noge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 no buta "miał' bo musieli go pociąc żeby noge wyjąc Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 no buta "miał' bo musieli go pociąc żeby noge wyjąckurde az sie wierzyc nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 W głowi mi sie to nie mieści :roll: ,cieli buta crossowego piłą do drzewa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 w koncu taka 500 ma cos kolo 67konikow? i wazy cos kolo 110kg?jednym slowem mowiac ponad 0,5 konia na kilogram motoru... jednym slowem, POTWOR tego sie nie da opanowac, to rzadzi toba, ty tylko za tym lecisz :Pkomara i etz nie porownuj nawet :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 tego sie nie da opanowac' date=' to rzadzi toba, ty tylko za tym lecisz[/quote']zalezy o kim mowisz :]bo jezeli jakis super profesjonalista opanowal 250 2t to czemu nie ??A jezeli mowisz o kwasie czy jak on tam sie zwie to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 5 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 eloelo nie badź taki mądry bo daje sobie głowe uciąć ze Ty też byś sobie nie poradził z 500ccm 2T :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Kwas nie zebym komus tutaj lizał dupe ale wr 250 a etka minetka :mrgreen: to co innego :roll: 500 są dla naprawde dobrze umiejących jezdzic ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 eloelo jeździ na 250 4T jak już, jak chcesz miec porównanie to wsadź silnik od mz'etki do roweru, stosunek mocy do masy powinien byc podobny Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 wiecie co , odczepcie sie juz od tego czy ktos umie jezdzic czy nie , a moze kwas ma naturalny zajebisty talent do jazdy i by sobie chlopak radzil , ja jezdzac jawa 350 mialem okazje przejechavc sie rm250 i chyba nie uwierzycie , ale ani sie nie zabilem , ani nie wyjebalem ani nie zesralem w gacie, i wcale tez nie uwazam ze crossem nie da sie spokojnie jezdzic , bo taka 250 miala juz calkiem fajny dol i nie trzeba bylo palowac wcale. Pije do tego ze dajcie mi 500 2T taka z hamulcami i nie podwieszajaca sie przepustnica a bym sobie jezdzil i wcale nie wybieral sie na tamten swiat . A wykorzystanie mozliwosci motocykla to juz inna bajka.Lepszym argumentem jest juz to ze ta 500 to pewnie ostra padlina , skarbonka bez dna itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 bo pomjajac fakt ze na 500 sie nie wsiadaA to czyje slowa Madrider ?? Znajac zycie zaraz ktos odpisze : ale sie gowniarz madrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 A wykorzystanie mozliwosci motocykla to juz inna bajka. A co to za przyjemnosc jezdzic motocyklem ktorym nic nie mozesz zrobic bo Ci moc przeszkadza? Ja rozmawialem z typem co mial 500 2t i szlag go trafial bo na kazdym winklu go bokiem stawialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi