xjot Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Jakiej firmy opony były zakłdane w nowych Sprintach, ktos wie??u mnie są bridgestone battlax bto20 ponoć fabryczne , rocznik 08 i 07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 U mnie jeśli dobrze kojarzę były bt021 albo bt020 battlax, ale nie bylem zadowolony z tych kapci. Po zmianie na dunlop roadsmart 2 było dużo lepiej. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 No to by się zgadzało, bo mam bt20 i są łyse , to tak sobie myśle,że przebieg 16 tys.km jest prawdziwy :)P.S. Ogolnie bridgestony to nie są dobre gumy :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Syrek. To zminiaj na metzeler Z8 interact albo roadsmart 2 dunlopy. Z8 to najfajniejsze kapcie na jakich latalem. Btw. z tego co kojarzę od nowości zrobiłem na tych bridgestonach około 10 tys. Km. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Dunlopy 2, miałem w Tygrysie i byłem bardzo zadowolony, no, a teraz własnie planuje na Z8. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Street Triple R Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Nie zgodzę się że Bidgestony to kiepskie opony. Chyba nikt z was nie testował modelu S20. Najlepsza opona jaka może być, trzyma na mokrym, suchym itd. Moje poprzednie pirelki Diablo Corsa 2 nie dawały rady tym Bridgestonom. Mówię tu o całościowych ocenach, bo na suchym i gorącym torze Pirelka jest trochę lepsza, ale tylko tam, pozostałe kategorie przegrywa z modelem s20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Ja nie twierdze, ze wszystkie opony Bridgestone to kicha. Wypowiadam sie tylko odnosnie BT020 w stosunku do roadsmart 2 i Z8. Tak samo w przypadku puszek nie wiaze sie z jedna marka, poniewaz kazdy z markowych producentow ma mniej lub bardziej udane modele. To co czytalem odnosnie s20 brzmialo obiecujaco. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Szkoda,tylko,że moja czarnula jest bez ABS-u :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Street Triple R Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Bridgestony S20 naprawde to świetne kapcie. Szybko się grzeją, mają bardzo dobry feedback,kleja się rewelacyjnie do asfaltu. Na mokrym też świetne. Jedyne co to dość szybko się ścierają, ale to pikuś, warte swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Pojawiła się świetna okazja do polatania po torze za niewielkie pieniądze dla wszystkich posiadaczy Triumpha i Ducati - https://www.facebook.com/DucatiTriumphSpeedDay Czas się zapisać :) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Pojawiła się świetna okazja do polatania po torze za niewielkie pieniądze dla wszystkich posiadaczy Triumpha i Ducati - https://www.facebook...TriumphSpeedDay Czas się zapisać :) a ja nadal bez moto :) i nie wiem czy wybór nie padnie na Yamaha FZ1.... Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciu7 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Henryk tez miakem opcje po fzs 1000 wybrac fz1s jezdzilem nawet takim jakis czas ale stwierdzilem ze to nie to. Motocykl mulowaty nie jedzie do 7tys obrotow na niskich obrotach sie nic nie dzieje st1050 ciagnie ladnie od 3tys obrotow na kazdym biegu. W fz1 daje sie gaz i czeka az zacznie sie cos dziac, motocykl ladny stylistycznie ale nie przypadla mi do gustu charakterystyka silnika, pojezdzilem troche i bylem zawiedziony, stary fzs 1000 jedzie lepiej. Fz1 jest takie jakies sztywne, mulowate, slaba reakcja na gaz podczas jazdy jak system zero-jednykowy, albo jedzie ostro albo wcale, muli na nizszych obratach wymaga redukcji. Motocykl musi dawac frajde z jazdy, w triumphie tak jest banan na twarzy dajesz gazu i jedziesz ciagnie jak turbodiesel z dolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Bartku - Piecu7 - masz trochę racji z tym, a i pewnie rację zupełną... reszta na priv... Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Street Triple R Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Siema ktoś wybiera sie do Radomia polatac na torze na początku kwietnia ? Ja planuje po poprawie pogody wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 :) Heh dziwna sprawa...pisałem wcześniej ,że mi coś grzechocze w sprincie. Poprzedni własciciel, nie zmieniał oleju przez ostatnie dwa lata. Zmieniłem dziś olej i grzochotać przestalo :rolleyes: Kurde nie wiem co to było, ale było tak głośne,że słychać było nawet w aucie, jadąc obok :huh:Czy to miało jakiś związek z olejem :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi