Domieniek Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Dzięki Panowie, dokładnie o to mi chodziło :P pzdr :lapad: Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Witam szanownych forumowiczow! Mam pytanie odnosnie bardzo atrakcyjnych cenowo ofert na www.motoscout.de Na przyklad sa tam Hondy CBR 600rr roczniki od 2000 do gory w cenach do 3000 euro!Nie wiem czy to nie jest jakas lipa.Pisalem z sprzedajacym, wszytko cacy nawet zapewnil mnie ze motorek jest juz w porcie. POmiedzy nim a mna jest firma zabezpieczajaca transakcje: Motorcycle Transportation Services Ltd. Mam wplacic 40% sumy za motocykl ktory nastepnie przyplynie do mnie do pl.Wszytko pieknie ladnie ale czy nie okaze sie ze po mojej wplacie transakcja sie zakonczy?Mial juz moze z was stycznosc z takowa forma transakcji?Zalezy mi na czasie wiec bede wdzieczny za wszelkie uwagi.Motocykle sa na scout.de, firma posredniczaca ma swoja strone:http://www.mcycletrans.com/ pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Raczej byłbym ostrozny.....http://groups.google.pl/group/pl.rec.motoc...232dfb04acace20 nothing is for free..... :twisted: :mrgreen: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soli Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Najpierw poczytaj to http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ighlight=mobile Dezyzja należy do ciebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Witam szanownych forumowiczow! Mam pytanie odnosnie bardzo atrakcyjnych cenowo ofert na www.motoscout.de Na przyklad sa tam Hondy CBR 600rr roczniki od 2000 do gory w cenach do 3000 euro!Nie wiem czy to nie jest jakas lipa.Pisalem z sprzedajacym, wszytko cacy nawet zapewnil mnie ze motorek jest juz w porcie. POmiedzy nim a mna jest firma zabezpieczajaca transakcje: Motorcycle Transportation Services Ltd. Mam wplacic 40% sumy za motocykl ktory nastepnie przyplynie do mnie do pl.Wszytko pieknie ladnie ale czy nie okaze sie ze po mojej wplacie transakcja sie zakonczy?Mial juz moze z was stycznosc z takowa forma transakcji?Zalezy mi na czasie wiec bede wdzieczny za wszelkie uwagi.Motocykle sa na scout.de, firma posredniczaca ma swoja strone:http://www.mcycletrans.com/ pozdrawiam i czekam na odpowiedzi stary to jest straszna lipa i lepiej o tym zapomnij. Nic nie jest za darmo to po pierwsze a jak tak bardzo chcesz pozbyć się kasy to równie dobrze możesz wpłacić na moje konto. Zbieram na moto i każdy grosz się :lol: :lol: liczy :lol: :lol: A tak na poważnie olej takie aukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Najprwdopodobnej to jest lipa! Moj znajomy w Niemczech też myślał o tej formie zakupu, ale po głębszym 'wywąchaniu' sprawy dał sobie spox! Zwykli naciągacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał K1100rs Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Juz chyba z pół roku temu jak szukałem statku pisałem z nimi bo mieli i mają za śmieszen pieniądze wystawione motocykle. Otóż motocykl, którym byłem zainteresowany wtedy tj. BMW K12rs stał podobno w Londynie. A tak się składa, iż w Londynie mam kumpla też motocykliste, więc pisze mu że wszystko ok, kupie go i to owiele prościej bo załatwie wszystko przez kumpa i pieniążki będzie miał zaras do rączki. Napisał mi, że to niemożliwe bo on rzadko jest w Londynie etc. naciągacze na maksa. Ale Niemcy się nabierają. Ale Ty się niedaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lit Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Czy ktoś może wie jak sprowadzić motocykl z anglii?Jakie są ceny za to?Kto to robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Podobno hamulce są w lewej nodze :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Koszt przewozu 150-300GBP zaleznie od przewoznika. Mozna tez jechac samemu a koszt bedzie podobny. Jechałem z UK-PL i było ok. Tylko 27 godzin w siodle. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lit Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 hamulce po lewej i kierownica też :mrgreen: tym moto, co chcę kupić to zanim bym dojechał to by mi wszystkie plomby z zębów wypadły :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Eeetam wypadną. W cywilizowanej Europie sa równe drogi. Dopiero od polskiej granicy (Trzeci Świat) zaczyna sie strefa 50kmh bo wiecej nei da rady. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 tym moto, co chcę kupić to zanim bym dojechał to by mi wszystkie plomby z zębów wypadły :> To co Ty chcesz kupic ????Poza tym ............ zostaje Ci jeszcze kilka rzeczy do zamiany z prawej na lewa Ja znalazlem przewoznika za 100 funtow a na forum jakis kolega oglaszal sie ze dla forumowiczow zejdzie do 90, tylko musisz przegladanac tematy bo nie wiem gdzie to bylo :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakwas Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Wiekszośc przewozników co wożą paczki do polski przewiezie ci za 100f ,poszukaj ogłoszeń w necie jest duży wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Wiekszośc przewozników co wożą paczki do polski przewiezie ci za 100f ,poszukaj ogłoszeń w necie jest duży wybór. np .. bo tak patrze .. i w sumie nie wiem jak szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi