Anarch Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 oj kiedy bede to jeszcze w polowie czerwca...jesli bo kurde duzo czasu i nie wiadomo gdzie sie zachaczyc, ale robic w polsce za grosze nie bede :] zrobilbym czesie do konca a z wyplata mi sie o miech opozniaja i dostane pewno na poczatku pazdziernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 motocykle na pewno nie sa tansze niz u nas..nie spotkalem zadnego tanszego..wiadomo, okazje sie zdarzaja wszedzie..zarowno w kraju jak i na wyspach mzoesz trafic cos taniego ale nie nastawiaj sie ze kupisz taniej..w stanach tak ale nie w anglii.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamperov Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ..w stanach tak ale nie w anglii.. W USA owszem...ale dolicz teraz 500$ za shipping + 31% cło i podatek + opłaty celne, to daje cene bardzo zblizona do krajowej.Wlasnie dlatego zrezygnowałem ze sprowadzania, a się bardzo napaliłem na Kawe vn 500 ltd za 2500$ z 2000 r, z przebiegiem 6000 mil + sakwy i szyba. Z tego co liczylem to wyszło by cos koło 4000 $, czyli ok 13 000 złociszy... Więc kupuje w Polsce albo sprowadzony z Niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 hm..no to cos Ci dziwnie wyszlo...mam strone na ktorej sa z reguly bite motocykle ale bardzo leciutko..na przyklad CBRa 600f4...z peknieta szyba, urwanym lusterkiem i peknieta (do sklejenia) czacha kosztowala 600$...pozatym brat siedzi w Vegas i planuje sciagnac sobie i mi stamtad wlasnie motocykl bo sa smiesznie tanie tak jak napisalem wyzej...orientowal sie tam i tutaj i z tego co sie dowiedzial to transport nie bedzie drozszy (droga morska) niz 2000zl...motocykle sa tak smiesznie tanie ze nawet 2tys za transport nie bedzie czyms strasznym...zabil mnie na przyklad GoldWing1800 z 2003 bez reflektora i jednego kufra za 2500$..popatrz ile wart jest u nas...i jak tu nie sciagac moto z USA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Nowe motocykle tańsze niż u nas, używane raczej już niebardzo - z tego co widziałem, ceny używek bardzo podobne jak w PL... można co prawda trafić okazję, ale z tego co słyszałem trzeba się takiemu moto dobrze przyjrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia Pawel Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 jesli chodzi o moto w angli to naprawde trzeba miec dojscie do rozbitych tylko wtedy sie oplaca ,sprawne moto trudno znalezc za duzo nizsze pieniadze niz w polsce,w stanach to slyszalem ze straszna taniocha nawet na e bayu wystarczy sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Nie-no jak przegladam Biketradera to moznaby cos znalzec. Duzym plusem jest bardzo niski koszt funta-ponizej 6 zeta-jak ja rok temu kupowalem moto to funt stal ponad 7-a i tak mi sie oplacalo :) Jak sie poszuka to na pewno sie znajdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 jesli chodzi o moto w angli to naprawde trzeba miec dojscie do rozbitych tylko wtedy sie oplaca ' date='sprawne moto trudno znalezc za duzo nizsze pieniadze niz w polsce,w stanach to slyszalem ze straszna taniocha nawet na e bayu wystarczy sprawdzic[/quote']jakie tam dojscia na pierwszy lepszy junk jard idziesz i kupujesz motocyukle bez mozliwosci rejstracji w uk i po sprawie , a spokojnie r1 tam znajdziesz odzyskane z kradzierzy.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 na pierwszy lepszy junk jard idziesz i kupujesz motocyukle bez mozliwosci rejstracji w uk i po sprawie ' date=' a spokojnie r1 tam znajdziesz odzyskane z kradzierzy[/quote']A, to ciekawe. A można takie moto sprowadzić LEGALNIE do PL i zarejestrować LEGALNIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia Pawel Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 no wlasnie tez mnie to interesuje.zalatwiania chyba od cholery bedzie z tym,ja zeby przerejstrowac uszkodzony moto musze czekac na skierowanie na badanie powypadkowe,potem umowic sie na to badanie potem jeszcze trzeba czekac na dowod i dopiero mozna jezdzic .kumpel z samochodem walczy juz 2 miesiace ja czekam na skierowanie juz trzeci tydzien a ile jeszcze poczekam to nie wiadomo, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 ja mam pewne dojscie do motocykli lekko uszkodzonych za mniej niz polowe ceny rynkowej Hey, Wiśnia Pawel, I'm interested in your offer :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Witam Czy ktoś może mi podać linka do jakiś angielskich aukcji internetowych? chodzi mi coś w rodzaju naszego allegro, bo jakoś nie mogę nic znaleźć. Z góry dzięki :P Prosze moda o wykasowanie posta po jednym dniu. Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 http://www.ebay.co.uk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evangelis Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 www.ebay.coma jesli chodzi o motoryzacje to polecam strone www.mobile.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 ja zapodam linka do stronki z samochodami,motocyklami coś jak u nas dizmar lub auto bit. Jeżeli ktoś zamierza kupić w UK środek transportu to tylko tam szukać. http://www.autotrader.co.uk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi