Matt Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 wybrałem Sigma Sport BC800 A gdzie zamówiłeś?? Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 najlepiej magnes na tarczy zamontowac, na tylnej zębatce też można Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 kupuj tylko sigme bo są najlepsze mój kolega kiedyś kupił jakiej innej firmy i jak odpalił motor to mu wyskakiwalo od 50kmh do 200kmh a stał w miejscuCzego was ucza w szkole - przeciez ziemia sie kreci :mrgreen: teraz jak i gdzie to zamontowac.Przedluz sobie troche kabelek i kontaktron walnij na oslone lancucha, a magnesik normalnie na szpryche. U mnie w poprzednim moto tak chulalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Przedluz sobie troche kabelek i kontaktron walnij na oslone lancucha' date=' a magnesik normalnie na szpryche. U mnie w poprzednim moto tak chulalo.[/quote'] a czemu na tylnie koło?? wie lepiej przód?? jakos na tarcze czy cos.A gdzie zamówiłeś??na allegro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 najlepiej z przodu na tarczy, mogę zdjęcie cyknąc jak to w ktmie jest umieszczone Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil.wwo Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 standardowo byl na 216 czegos co chyba odpowiadalo kolu 26"216 odpowiada kołu 21,6" na koło 26" ustawiasz na 260 przynajmiej w mojej sigmie tak jest.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 magnes na szpryche, czujnik na blaszke, ktora przykrecasz do zacisku mz i po sprawie. w sigmie obwod wprowadza sie w cm (o ile pamietam), wiec mozna wziac centymetr krawiecki i go zmierzyc odejmujac z 1-2cm ze wzgledu na ugiecie opony pod ciezarem moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Sigma bankowo pokazuje predkosci powyzej 99 km/h ale niektore tanei liczniki rownierz......... zawsze mozna sprawdzic to w ciagu kilku minut w sklepie:) jak ie ma na pudelku ustawiasz max rozmiar kola i machasz:D az sie zmeczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 'machając' wyciągnąłem 147km/h 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Mi w etce najbardziej brak zegarka. Moze z tego wzgledu warto zalozyc taki licznik :?: Pomysle nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Mi w etce najbardziej brak zegarka. Moze z tego wzgledu warto zalozyc taki licznik :?: Pomysle nad tym. lepiej idz na najbliższy bazarek i kup zegarek ;) za 5zł i przyklej go, jak Ci się trafi dobry egzemplarz to bedzie służył i służył ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 sorki ze nie odpowiadałem ;) bylem w pracy. Ja w etce czujnik zamontowany mam z tyłu, nie ma zadnych przeciwwskazań no chyba że ktoś pali gumę i zmniejsza mu się drastycznie obwód :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Mi w etce najbardziej brak zegarka. Moze z tego wzgledu warto zalozyc taki licznik :?: Pomysle nad tym. lepiej idz na najbliższy bazarek i kup zegarek ;) za 5zł i przyklej go, jak Ci się trafi dobry egzemplarz to bedzie służył i służył ;) Kilvov lepiej ty sie udaj do najblizszej apteki i popros o cos na dekiel. Moze se w kasku przegrzales lub zapomniales zdjac go na noc.Moze gdy juz pani aptekarka cos ci doradzi nie bedziesz pisal glupich postow i zasmiecal forum. :twisted: Wracajac do tematu Mam juz, zamontowlem dziala. (zegarek taz) :) Moj licznik to wcale nie jest sigma zalozylem to co akurat mialem jakis 5 funkcujny tani licznik z rowerowego no name. Ma juz chyba ze 3 lata i jesli w rowerze sprawowal sie super nie ma powodu podejrzewac ze nie spisze sie w etce. Maksymalna szybkosc to 199km/h. Zamontowalem czujnik na przednim kole na zacisku. Wklepuje sie tylko obwod kola. W moim przypadku gdy mam nie oryginalne laczki przod 3,0 tyl 4,0 licznik pokazuje dokladniej od fabrycznego ktory przeciez jest wyskalowany do oryginalnych opon. Obeszlo sie bez przedluzania kabla, calosc zajela mi z pol godziny pracy i kilka opasek elektrycznych. Pozdro4all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Ta a ja mam taki question... Jeśli zamontujesz czujnik/magnes bliżej piasty to bedzie magnes z wieksza czestotliwoscia przelatywał koło czujnika niz jesli zamontuje np. przy oponie... Jak to jest. W którym miejscu dokladnie musi byc zamontowane bo przeciez beda różne wskazania... I nie pisac ze to sie ustawia bo srednice kola owszem sie ustawia ale to i tak nie eliminuje tego problema... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Ta a ja mam taki question... Jeśli zamontujesz czujnik/magnes bliżej piasty to bedzie magnes z wieksza czestotliwoscia przelatywał koło czujnika niz jesli zamontuje np. przy oponie... Jak to jest. W którym miejscu dokladnie musi byc zamontowane bo przeciez beda różne wskazania... I nie pisac ze to sie ustawia bo srednice kola owszem sie ustawia ale to i tak nie eliminuje tego problema... po mojemu to on oblicza predkosc kątową wiec nie wazne gdzie umiescisz magnes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi