emzet Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 zdecydowałem sie na zamontowanie licznika.tylko problem polega na tym, ze nie wiem czy liczniki te maja prekkosc wieksza niz 99km/h. jawa osiaga troche wieksze predkosci wiec chciałbym zeby i licznik je pokazywał.ma ktos u siebie taki licznik i czy jest zadowolony? mysle konkretnie o licznikach firmy Sigma (model 800 badz 1200) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 ja mialem w rowerze jakis lipny to wskazywal do 999 (spawdzalem) ustawia sie w nim jakos wielkosc kola ale jak to niemam pojecia bo standardowo byl na (216 czegos co chyba odpowiadalo kolu 26") i jak sie to odpowiedni do biezrze to na rowerze jechalem 800 cos :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 sigmy sport są dobre licznki, w ktm'ach je montowali, trzeba średnice koła odpowiednią wpisac, w instrukcji jest napisane jak to zrobic i w którym miejscu mierzyc Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 w ktm'ach je montowali, czyli predkosc powinny pow. 99kmh tez wskazywac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 w ktm'ach je montowali, czyli predkosc powinny pow. 99kmh tez wskazywac?Montuj Sigmę i się nie zastanawiaj. Spokojnie pokazują powyżej 99kmh. Ja miałem jakąś starą Sigmę w swoim GSie i też dawała radę. Tym bardziej te nowe powinny sobie poradzić. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Montuj Sigmę i się nie zastanawiaj. i o to chodziło :lapagora: zamawiam montuje i zdam relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Ja mam od 7 lat taki licznik w roweże którym jeżdze prawie codziennie dokładnie Sgma sport 700 (identyczny jak montują w KTM). Od momentu zamontowania licznika mój rower przejechał 5000 km, nigdy niemiałem problemów z licznikiem takich żeby np. zaparował mi od deszczu, albo nagle przestał działać itd. naprawde wytrzymały. Z tego co pamientam w instrukcji pisze że prędkość maks dla tego licznika to 240km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 ja tez mam w swojej etce sigme, jakąś starszą z symbolem 5000 i pokazuje ponad 200, także do etki wystarcza :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 ja tez mam w swojej etce sigme, jakąś starszą z symbolem 5000 i pokazuje ponad 200, także do etki wystarcza to może poradzisz jak zamocować do koła? mam przód tarczowy od ETZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 w ktmach były sigmy 500, magnesik jest na tarcze montowany Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 kilka lat temu miałem licznik :twisted: 70 zeta dałem... i mi skroili... :cry: SIGMA SPORT 7000 - w instrukcji było, że pokazuje prędkość do 270km/h :twisted: :evil: :twisted: więc o wskazanie vmaxu jawki się nie martw :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Ja w simku mam liczik rowerowy firmy cateye i magnes mam założony z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramar Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 kupuj tylko sigme bo są najlepsze mój kolega kiedyś kupił jakiej innej firmy i jak odpalił motor to mu wyskakiwalo od 50kmh do 200kmh a stał w miejscu. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaburas Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 też bym tylko sigme polecal bo mam. kiedys mialem w rowerze bo jeszcze sie etka nie wozilem 8) jakiej inny firmy, to mi raz 109 pokazal :mrgreen: a ja kolarzem nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 dobra na temat modelu mozna juz nie dyskutowac wybrałem Sigma Sport BC800 teraz jak i gdzie to zamontowac... Harry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi