rob_rocki Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 A jakie moto proponujecie? Tak w cenie do 1000-2000PLN. Wyatt!... nie brakło Ci jednego zera? ..za 2000 to nawet porządnego roweru nie kupisz na taka wyprawę :) Ps.Jakiś czas temu mój kumpel spotkał Kanadyczyka, który był w podrózy dookoła świata. Kawałek z Albanii do Polski pokonał na rowerze, który dał mojemu kumplowi w zamian za zakupy żarcia na dalszą drogę :) www.billyrioux.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 23 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Nie, nie brakło :) PozdrawiamWyatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 A jakie moto proponujecie? Tak w cenie do 1000-2000PLN.Na taki wyjazd oczywiścieMoże nie jestem do końca w temacie, ale w tej cenie zawsze będę polecał etz 250/251 (ze wskazaniem na tą 1. :D ) w praktyce > 24 tys km bezawaryjnie (raz tylko pod domem, na szczęście, padło koło zębate). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Witajcie :D Czekałem na ten moment kiedy będę mógł wreszcie ten temat zakończyć... i życzę Wam takiej wytrwałości :biggrin: Za kilka dni wyruszamy. Piszę już dziś bo jeszcze chcę odwiedzić rodzinkę przed wyjazdem i nie będzie czasu na internety... W każdym razie marzenia się spełniają :P Trzymajcie kciuki! Nie jest to wyjazd taki jak planowaliśmy na początku ale niestety, nie można wszystkiego.W każdym razie jedziemy dookoła świata jednak w lewo czyli pojedziemy na zachód a wrócimy ze wschodu. Będziemy też w Himalajach i tam czeka nas 3tygodniowa wędrówka przez góry. Jedziemy we dwójke - ja i żona. Mam nadzieję, że będzie fajnie i tych lat stawiania wszystkiego na jedną kartę nie będziemy żałować. SerwusWyatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sambor1965 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Jedno jest pewne. Jesli wrocisz to na pewno bedziesz madrzejszy.Co nie znaczy ze Twoj pomysl uwazam za glupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolecik Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Powodzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł er Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Powodzenia !!!3 ymajcie się !!!!!!!!! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Kurka wodna, Vigorem jedziecie?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzi Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Powodzenia zycze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Dziękuję! Wróciliśmy ogólnie. Gdyby ktoś chciał zobaczyć zdjęcia to część już umieściłem na stronie: http://www.easyriders.pl/rtwdiaporamy.html Warto mieć włączone głośniki gdyż jest też dźwięk. Teraz siedzimy na tzw. bezrobociu (konsekwencja wyjazdu - utrata pracy) i jest ciężko ale było warto! Nie był to wyjazd jak dawniej planowaliśmy typowo motocyklowy. Poruszaliśmy się różnymi środkami, motocyklem oczywiście także. Wynikało to z ogromnego kosztu jak na nasze możliwości...więc z pewnych rzeczy albo trzeba było zrezygnować albo w ogóle nie jechać. Tej drugiej opcji nie braliśmy pod uwagę. Wyjazd był zorganizowany na własną rękę bez pomocy jakichkolwiek biur i pośredników. Byliśmy we dwójkę. Z Poznania wyjechaliśmy na zachód a wróciliśmy ze wschodu jak planowaliśmy. Fajne uczucie zrealizować marzenie. Daje siłę w trudnej obecnie rzeczywistości. Pozdrowienia Wyatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzi Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Gratuluje wspanialej wyprawy, widzialem czesc fotorelacji i jest swietna. Reszte sobie zostawilem gdy bede mogl spokojnie przy piwku nacieszyc oczy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Teraz siedzimy na tzw. bezrobociu (konsekwencja wyjazdu - utrata pracy) i jest ciężko ale było warto! Tobie moze jest teraz ciezko, ale zrobiles cos, czego prawdopodobnie nikt z twoich bliskich (nawet tych zarabiajacych kupe kasy) nie osiagnie. Gratuluje i oczekuje szybkiej rozbudowy stron ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Dziękuję! Wróciliśmy ogólnie. Gdyby ktoś chciał zobaczyć zdjęcia to część już umieściłem na stronie: http://www.easyriders.pl/rtwdiaporamy.html Warto mieć włączone głośniki gdyż jest też dźwięk. Teraz siedzimy na tzw. bezrobociu (konsekwencja wyjazdu - utrata pracy) i jest ciężko ale było warto! Nie był to wyjazd jak dawniej planowaliśmy typowo motocyklowy. Poruszaliśmy się różnymi środkami, motocyklem oczywiście także. Wynikało to z ogromnego kosztu jak na nasze możliwości...więc z pewnych rzeczy albo trzeba było zrezygnować albo w ogóle nie jechać. Tej drugiej opcji nie braliśmy pod uwagę. Wyjazd był zorganizowany na własną rękę bez pomocy jakichkolwiek biur i pośredników. Byliśmy we dwójkę. Z Poznania wyjechaliśmy na zachód a wróciliśmy ze wschodu jak planowaliśmy. Fajne uczucie zrealizować marzenie. Daje siłę w trudnej obecnie rzeczywistości. Pozdrowienia Wyatt Gratuluję !!!!!! :clap: Widzę i wiem że marzenia si e spełniają. Może i mi będzie keidysdane objechać świat ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joki Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 no czesc jedno pytanie a gdzie motocykl (motocykle) ?????- wiem wiem pisałeś ofttopicznie wszytkim zainteresowanym podróza dookoł swiata nie na motocyklu polecam zainteresowanie sie biltami lotniczymi RTW generalnie najtanszy RTW jest do kupienia za około 5000 zł (ale nieciekawa opcja) za 10000 zł. sa juz naprawde fajne kombinacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi