krzychu-985 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Więc tak wczoraj zostałem szczęśliwym posiadaczem yamahy dt 80lc2. Od pierwszego momentu jak się nią przejechałem pokochałem ją:) Mówią że Dt-ki są ciezke itd ale mi się ja świetnie prowadzi i jest bardzo zwinna . Motorek może wizualne nie jest najlepszy ale technicznie jest porostu ideał. Nie wiem jaki jest jego v-max narazie jechałem troszkę ponad 60 na 4 biegu bo opony ma duże kostki i motor mieczuje się dobrze na asfalcie. Myślę ze pójdzie koło 80 bo ma przełożenie na moc. Ogółem jestem bardzo z niej zadowolony . Narazie dużo nie jeździłem ale z tego co próbowałem świetnie jeździ się w terenie;) ehh świetny motorek i cieszę się ze dołączyłem do licznego grona ich posiadaczy:) pzdr ps. Fotki rzucę później:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Gratuluje i zycze bezproblemowej eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 GRAtuluje !! KOlejny posiadacz DT :):D !! pzdr [ Dopisane: 20-08-2005, 13:18 ]GRAtuluje !! KOlejny posiadacz DT :):D !! pzdr ile dałes :>?? Który rok jaki przebieg !! :>?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Gratuluje :) Nie ma to jak nowa maszynka :) Pzdr :P Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Tylko glupich tematow nei zakladaj :) Gratulacje :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Hehe dokładnie.. jak bedziesz miał jakieś pytania wal na gg no i gratulacje.. dbaj o nia .. w końcu to DT :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Gratulacje. Następny maniak mieszania błota :) Godne pochwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 I to rozumiem :mrgreen: . Przechodzisz na dobra strone bo enduro to jest to :) . Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Gratulacje :) i zobaczysz ze pokachasz enduro/cross :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Wielkie dzięki:) Jest to rocznik 93 ma troszke ponad 21tys przebiegu jest ksiazki serwisowa , manual i jakies Niemieckie dokumenty ale niepelne.. Dalem 2000zl ale dam rade jeszce zarejestrowac. Na foto ma posciagane kierunki podnozki pasazera itd ale mam to wszystko ale niezalozzone:) Juz odbylem dzis mala wyprawe w teren i jestem zachwycony:) aha najwazniejsze oto foto:) http://www.bikepics.com/members/apriliaaf1...1futura/93dt80/ aha zapomnialem dodac ze ma caly sportowy uklad wydechowy gianelli:) wiec jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Stan naprawde dobry ale albo podnıes tez przod albo obnız tyl bo tak wyglada oblesnıe :)Ogulnıe gratulecjıe sprzeta, nıech sluzy dlugo! I obys szybko wsıadl na cos lepszego! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Gratulacje, co by Ci moto służyło i dobrze się sprawowało, widać że moto zrobione dobrze wydech pełen przelot i podwyższona, oponki widze są spoko żeby nie powiedzieć że nówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 oblesnie to wyglada twoj ogar :-D :-) :-D gratulacje :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Podniesiony tył rox.. nadaje swoistej agresji co daje mocny wygląd.. :twisted: gratuluje a mi pozostaje czekac na wymarzonego ktm'a :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 oponki widze są spoko żeby nie powiedzieć że nówki. tak sa to noweczki jeszce są na nich te czerwone paski po bokach poprzedni wlasciciel mowil ze zrobil na nich może z 20km. Tumik jest super motorek świetnie na nim chodzi. A tak ogulem to kupilem ją od naszego forumwego kolegi ENDURO wiec on ma pojecie co robi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi