Misiek 63 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Informacja z Radia Merkury Poznań (godz.12.00) "Ok. 1,5 godz.temu w Lesznie zginął 26-letni motocyklista. Motocykl Kawasaki wypadł z drogi i uderzył w drzewo" Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MedyK Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 http://elka.fm//index.php?option=com_conte...&ac=0&Itemid=80 to o tym wypadku w lesznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Dzisiaj rano, ok. 8mej, W-wa, ul. Światowida na wysokości Carrefour'a czarne moto miało dzwona z puszką. Nie kojarzę marki. Gdy przejeżdżałem, już było pozamiatane, stała karetka, ciemny kask leżał na chodniku, ktoś wie coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 "Kolejny wypadek śmiertelny z udziałem motocyklisty.Trakt Brzeski w Warszawie, godzina 9:15 kolizja kilku samochodów i motocyklisty. Motocyklista nie przeżył." za Antyradio godz 9:45.['][']['] Czy to ... ktoś z forum? Odgrzebuje trochę ten temat, ale rzadko tu zaglądam. Nie wiem czy należał do naszego forum, ale tu jest krótka informacja o nim. Możliwe że ktoś z was go spotkał. http://www.suzukicruiserclub.com/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 http://www.katywroclawskie.gmina.pl/aktual...php?news_id=789 Facet na R1 (kumpel kumpeli). Ponoć wbił się tak w samochód, że jego gałki oczne zatrzymały się na szybce od kasku :notworthy: Człowiek jeździł nie rok i nie cztery, ale nie stronił od emocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 http://www.katywroclawskie.gmina.pl/aktual...php?news_id=789 Facet na R1 (kumpel kumpeli). Ponoć wbił się tak w samochód, że jego gałki oczne zatrzymały się na szybce od kasku :wink: Człowiek jeździł nie rok i nie cztery, ale nie stronił od emocji.Echhh, znowu to wyprzedzanie na podwojnej ciaglej. Niestety dla wielu to wciaz standard. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Dziś podano w Antyradiu o zderzeniu motocyklisty z autem na Bemowie na ul. Lazurowej w okolicach Połczyńskiej. Motonita został odwieziony do szpitala. Miejmy nadzieję, że wszystko z nim OK. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sibil Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Dzisiaj był wypadek w Poznaniu, okolice Bukowskiej / Szpitalnej. Koleżanka widziała oderwane koło, mnóstwo szkła i kask leżący na asfalcie. Niestety nic więcej nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Dzisiaj był wypadek w Poznaniu, okolice Bukowskiej / Szpitalnej. Koleżanka widziała oderwane koło, mnóstwo szkła i kask leżący na asfalcie. Niestety nic więcej nie wiem..Tam jest sklep motocyklowy, może coś u nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) W Poznaniu byl dzis wypadek na Dabrowskiego kolo Botanika. Triumph, moto masakra, chlopak ma ponoc polamane nogi.... to juz drugi Triumph, w sobote na Triumphie byl smiertelny :flesje: Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Dziasiaj na Arkuszowej kolo12-13 Samochód najechał na tył ER6 Niebieski rej WB . Młody kierowca został odwieziony do szpitala BIelańskiego.. Znaczy sie wjechał Omega klasycznie w dupe motocykla a motocyklista cos tam z kostka miał to go odwiezli do szpitala , podobno ,,młody" kiela 22 lat Wina Opla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) W Poznaniu byl dzis wypadek na Dabrowskiego kolo Botanika. Triumph, moto masakra, chlopak ma ponoc polamane nogi.... to juz drugi Triumph, w sobote na Triumphie byl smiertelny :notworthy: Pare dni temu pod Obornikami 5 motocyklistom zajechal droge blaszak - nie zyja. Czy wiecie kto mial te wypadki ?? Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez Słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witajcie !!Czytam , jeżdżę, obserwuję i tak od 62 roku.Nasuwa mi sie pytanie :czy jest to błąd w szkoleniach .Powinno się przypominać 100 razy - aby jeździć z taką prędkością , aby panować nad motocyklem , lub inaczej jeździć z prędkością bezpieczną.Dzisiaj do pracy pojechałem Hondą MTX 125. Warszawa -korki - jadę 20 km/h pomiędzy samochodami - tj bezpiecznie , ale koledzy na przecinakach wyprzedzają mnie i idą 80 km/h - wg mnie to przesada i za szybko.Nie wspomnę o jeździe po W-wie ponad 200km/h bo to też chyba za szybko.Może ktoś to przeczyta zanim mnie wytniecie i będzie żył.Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Słyszałem w Trójce, trasa Gorzów Wlkp. - Poznań. Tir zjechał na lewy pas i zderzył się czołowo z motocyklistą. Na miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrf Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) 31.08.07 okolo 40 km za Płońskiem smiertelny wypadek motocyklisty. Bylo troche mokro, najechal na pas rozdzielajacy pobocze od pasa ruchu, wpadl w poslizg, wynioslo go na srodek gdzie najechal na pasy rozdzielajace kierunki. tam sie wywrocil i wpadl prosto pod kola samochodu. ['] Edytowane 3 Września 2007 przez mrf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi