wr0na Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 dziś; ulica puławska na wysokosci 1 przecznica S od salonu Sokółki;godzina 19:20;akurat jechalem samochodem na S; ale na przeciwnym pasie widziałem już policję, karetkę leżący motocykl i skasowany z tyłu samochód; ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat...=1182017037.253 16.06.2007 - Czeladź, Śląskie - kierowca i pasażer (5 letni chłopiec) ranniczytam niektore komentarze i az szlag moze czlowieka trafic Trzeźwy?Żadko spotykane wśród motocyklistów zjawisko.Ciekawe jak długo policja będzie bezradna i jak długo ma zamiar tolerować jazdę po ulicach z prędkościami zbliżonymi do 200 km|godz.Bywam na ich imprezach - mało który siada na motor trzeżwy. :icon_razz: :P :banghead: Edytowane 17 Czerwca 2007 przez ziomek91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Teraz w TVP było info o śmierci motocyklisty który stracił panowanie nad motocyklem przed Lubinem w woj.dolnośląskim :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 O kurde, moje strony:( A dzis sobie taki kawal swiata zjechalem i bylo mnostwo motocykli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemon Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Wczoraj około 18.30 w miejscowości Zdenek (powiat tarnogórski), na ulicy Głównej, kierujący motocyklem marki WSK stracił panowanie nad pojazdem, zjechał na pobocze i uderzył w betonowy słup. W wyniku odniesionych obrażeń 16-letni motocyklista zmarł. (*) http://www.policja.katowice.pl/aktualnosci1.htm Cytuj Człowiek wolny idzie do nieba taką drogą, jaka mu się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 dziś w nocy zginął motocyklista wracający z mazur. Gość pracował w tej samej firmie w, której prauje moja żona, w Warszawie. Podobno miał bliskie spotkanie z łosiem, albo podobnym zwierzęciem. Więcej szczegółów na chwilę obecną nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebi Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 dziś w nocy zginął motocyklista wracający z mazur. Gość pracował w tej samej firmie w, której prauje moja żona, w Warszawie. Podobno miał bliskie spotkanie z łosiem, albo podobnym zwierzęciem. Więcej szczegółów na chwilę obecną nie znam Radek zginął wracając do Nowego Dworu Mazowieckiego gdzie mieszkał. Miał 24 lata ;( [*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Wypadek śmiertelny w Nieszczycach2007-06-17 11:03:42 Kierowca motocykla nie żyje, pasażerka z urazem kręgosłupa znajduje się w lubińskim szpitalu.Dzisiaj nad ranem dyżurny lubińskiej komendy otrzymał zgłoszenie od karetki pogotowia, o groźnym wypadku na drodze w Nieszczycach (gm. Rudna).28-letni kierowca ze Środy Śląskiej na łuku wypadł z drogi i uderzył w przydrożny słupek. Zginął na miejscu. Pasażerka, mieszkanka Lubina ma uszkodzony kręgosłup. Uraz jest poważny, na szczęście nie zagraża życiu dziewczyny.- Przyczyny tego zdarzenia ustali prowadzone w tej chwili postępowanie – poinformowała nas Elwira Zboińska, oficer prasowy KPP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Radek zginął wracając do Nowego Dworu Mazowieckiego gdzie mieszkał. Miał 24 lata ;( [*][*][*] miałem przyjemność zamienić z nim kilka słów jak odbierałem Majkę z pracy. Też kiedyś jeździł na Bandicie. Mieliśmy się kiedyś spiknąć na smiganie ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) Tak, potracil losia. Jechal R6. Spotkalem kiedys tego chlopaka na swiatlach na modlinskiej. Szkoda :):( Edytowane 19 Czerwca 2007 przez chichio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
an_o Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jakaś czarna seria!Wczoraj rano dopracy roztrzaskana żółta chyba Honda na ul. Spisaka, dzisiaj wracając z pracy w kawałkach choper na ul. Kompanii Kordian, wszystko to w Ursusie i w obu przypadkach nie wiem co z motocyklistami.Dajcie znać, gdyż nie było ich na miejscu wypadku już. Chyba sprzedam mój motocykl. Bądźcie ostrożni. Pzdr Anita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Anita, nie rob tego, jazda na motocyklu jest przeciez najpiekniejsza na swiecie, tylko trzeba to robic z glowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
an_o Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Wiem, jestem starą kobietą, która posiada wyobraźnie, która też spełnia swoje marzenia, jedna z nich to motocykl, uwielbiam jazdę dwoma i czterema kółkami ale jest "ale", które widziałam dzien po dniu, brrrr.... Do znudzenia będę kończyć. Uważajcie na siebie! Pzdr. Anita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jakaś czarna seria!Wczoraj rano dopracy roztrzaskana żółta chyba Honda na ul. Spisaka, dzisiaj wracając z pracy w kawałkach choper na ul. Kompanii Kordian, wszystko to w Ursusie i w obu przypadkach nie wiem co z motocyklistami.Dajcie znać, gdyż nie było ich na miejscu wypadku już. Chyba sprzedam mój motocykl. Bądźcie ostrożni. Pzdr AnitaSpokojnie na rozstanie z moto bedzie jeszcze czas jak bedziemy mieli 90 lat.Odnosnie chopera na Kompanii Kordian to nalezy on do mojego kolegi bylem na miejsci kolega zyje,jest w szpitalu ma troche plecy przytarte,jak ustalilem na miejscu najechal go na swiatlach kierowca hondy accord a nastepnie zbiegl z miejsca wypadku.Pojazd odnalezli policjanci z KP Ursus przy Lidlu jakies 500 m dalej , a nastepnie w wyniku podjetych dzialan operacyjnych ustalili miejsce pobytu kierowcy ,ktorego nastepnie zatrzymali pan wydmuchal 2,4 promila co wy na to? :notworthy: BARDZO WIELKIE DZIEKI DLA POLICJANTOW ZA SZYBKA I SPRAWNA AKCJE. bzyk07 Apel do wszystkich jezeli mozecie to ustalcie swiadkow zdarzenia podaje tel do KP URSUS 022-662-63-53 LUB 54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
an_o Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Wielkie dzięki Tomek za informacje. Z okna widzę, że policja jeszcze się kręci w miejscu wypadku. Nie potrafię opisać emocji, jakie wywołuje taki widok... Zawsze boję się tego najgorszego, że przez czyjąś głupotę !!! ....Pozdrów i usciskaj biedaka, którego to spotkało. Całe szczęście, że jest cały. Pzdr. Uważaj i Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi