joy Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Witam, przymierzam się do przystosowania tego ultragolasa do warunków małej turystyki - o ile to w ogóle mozliwe dla tej maści.Macie może jakies doświadczenia w ubieraniu monstera?Czy są jakieś aksesoria "turystyczne", które nie oszpecą zbytnio? Jesli tak to od razu prośba o kierunek poszukiwań.. Z góry dzięki joy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 W takich sprawach z reka na sercu moge polecic tylko jedna fime: www.deemeed.de Polsko-niemiecka firma, ktora robi torby nie pod uniwersalny wzor, a pod konkretny motocykl. Z wygladu ich torby sa solidne - ale niestety tez drogie. Mail do nich: [email protected] Najbardziej zorientowany w calej tematyce jest szef firmy - Adam Malec, ale czesto przebywa on poza granicami RP. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zapoznaj sie z ofertą GIVI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Jeździłem w dłuższe trasy Duką zapakowaną w:dwupoziomowy tankbag Louisdwie sakwy materiałowe po chyba 30 litrów każda (rozpinane aby były więsze) Louisżona z lekkim plecaczkiem Polo.Dawało radę spakować się na tydzień. Inna sprawa, że brak stelaża spowodował, że przez jakiś czas jedna z sakiew tarła o oponę tak skutecznie, ze się przetarła. Dowiedziałem się o tym fakcie w sytuacji, gdy tankując na jakiejś stacji zauważyłem pod swoim motocyklem męskie gacie. Przez chwilę zastanawiałem się, skąd męskie gacie pod moim motocyklem. To były moje gacie, które wypadły przez dziurę w sakwie zrobiorą przez oponę motocykla. :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Offtop - też kiedyś straciłem gacie w podróży :) Jechaliśmy na DRZ400 na Węgry z dziewczyną spakowani w rolkę HeinGericke i tankbag 15-litrowy. Rolka była zamocowana na stelarzu, ale na dziurach jej boki trochę "siadły". Jeden z boków usiadł na wydechu i z lekka się przypalił. Akurat tam były moje gacie ;) 3 pary poszły się paść, a cała zawartość rolki waliła spalonym plastikiem :D Na monsterze tekstylne sakwy nie powinny wyglądać źle. Przeceny w HG i Louisie akurat się zaczynają, więc może warto podjechać do Reichu/Austrii i coś sobie wybrać. Tankbag magnetyczny HG dostałem za 10 EURo, a tekstylne sakwy tejże firmy za 15 EURo (2x20l pojemności). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 jedna z najlepszych firm to Oxford...drogo ale jakosc i walory uzytkowe znakomite... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawk67 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Ja kupiłem sakwy boczne buffalo, trochę drogie ale super, nawet moja kobieta powiedziała że w to to ona ewentualnie może da radę się spakować. :lol: Są pod adresem http://www.kobimoto.az.pl/sklep/Są to sakwy boczne TOURING jak chcesz lepszych fotek to czemu nie, daj znać. Pozdrawiam Marcin. PS. W planie mam jeszcze plastikowy kuferek na tył ale na to trzeba jeszcze z 1000zł. Czy ktoś nie ma motro pierdzącego stówkami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Ja kupiłem sakwy boczne buffalo, trochę drogie ale super, nawet moja kobieta powiedziała że w to to ona ewentualnie może da radę się spakować. Są pod adresem http://www.kobimoto.az.pl/sklep/ Są to sakwy boczne TOURING jak chcesz lepszych fotek to czemu nie, daj znać. :) Rewelacyjna oferta też sie przymierzam do zakupu na przyszly sezon czegos takiego do cb500 te TOURING sa calkiem ladne i pojemne pomyslimy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 To do takich sakw nie potrzeba żadnych stelaży ani nic?? http://www.kobimoto.az.pl/sklep/?d=produkt&id=135 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zasadniczo nie, trzeba je tylko mieć jak przymocować od spodu - zwykle są sznurki lub paski które trzeba przywiązać jakoś do motocykla. Jeśli nie jeździsz szybko to nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zasadniczo nie, trzeba je tylko mieć jak przymocować od spodu - zwykle są sznurki lub paski które trzeba przywiązać jakoś do motocykla. Jeśli nie jeździsz szybko to nie ma problemu.dokladnie. Poza tym 210 bez stelaza daja rade, przynajmniej u mnie ;-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi