Icea_PL Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Masz zajebistego pecha jednym słowem no nie? :( :-) Mi sie moto zatarlo miech temu i c*** jednym slowem - zyjemy dalej.WYGODNIE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nauczylem sie, ze w dobrym marszu mozna w godz zrobic nawet 9km ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Mi Dt'tke zatarł dozownik, pierwszą TS'ke i jak KDX'a kupilem to mi po chwili linka pękla (dobrze ze zauwazylem) takze ja pie*dole taka wygode :roll: MOze innaczej bede myslał jak mi sie zatrze moto ;)!! Wujas mi mówił ze jak bede kotrolował stan i smarował (nie wiem co tam jest do smarowania ale to taki szczegół) ta cala linke czy jak to nazwac :D to bedzie wszystko ok ale ja tam i tak nic nie robie nic nie sprawdzam 8) :( !! !! To prawda ze jak sie wymontuje dozownik to moto bedzie miało wieksza moc :>?? GDzies to przeczytałem chyba na forum !! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 To prawda ze jak sie wymontuje dozownik to moto bedzie miało wieksza moc :>?? GDzies to przeczytałem chyba na forum !! pzdrNiby troszke ale raczej napewno nie odczujesz. Za to gaz chodzi o niebo lepiej. Zupelnie inna jazda. Wszystko leciutko, szybko odbija.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 To prawda ze jak sie wymontuje dozownik to moto bedzie miało wieksza moc :>?? GDzies to przeczytałem chyba na forum !! pzdrNiby troszke ale raczej napewno nie odczujesz. Za to gaz chodzi o niebo lepiej. Zupelnie inna jazda. Wszystko leciutko, szybko odbija.... hmm heh moze jak mi sie raz zatrze to sie przekonam :( !! i jeszcze jedno pytanko troche nie pod temat ale nie chcem zakładac nowego wystarczy mi jeden post ;) buzer sie nakłada na koszulke czy pod czy to zalezy od wygody ??!! wilkie dzieki i sorka za zasmiecanie topiku czy jak to sie pisze :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 ja zakladam koszulke z ktorkim rekawem na to buzer a na to koszulke na moto (to jest wersja w upalne dni) a w chlodne koszulkaz krotkim na to bluza na to buzer i koszulka na moto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 buzer sie nakłada na koszulke czy pod czy to zalezy od wygody ??!!A jak ci sie zewnie podoba ;). Mozesz nawet i bez koszulki :(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 to powiecie w koncu gdzie zrobić jakiś tani szlif:P? [ Dopisane: 16-08-2005, 06:05 ]a teraz sam nie wiem czy zostawiac dozownik czy sie bawić samemu z mieszaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 to powiecie w koncu gdzie zrobić jakiś tani szlif:P? Stary zrob sobie w jakims warsztacie koło domu. Przeciez nie bedziesz jechal do Gdańska czy Warszawy zeby zaoszczedzic 10zł (bo taka jest roznica w cenie :roll: )a teraz sam nie wiem czy zostawiac dozownik czy sie bawić samemu z mieszaniem...Skoro Ci sie zatarła przez brak smarowania to z dozownikiem musi byc cos nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 ale własnie nie wiem czy naprawić dozownik i dalej na nim jeździć czy potem co sie stało juz mu nie ufac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 ufaj ;) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Nıe ufaj ;] Ja wole sıe bawıc w mıeszanıe bo trudne to nıe jest! Co to za problem?? Pozdrowıenıa z Turcjı Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 ale tak masz wygode jedziesz na miasto, tankujesz i odjeżdzasz, a tak to olej gdzie? do kieszeni jak to ktos powiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 W jakim stanie utrzymujesz dozownik - tak ci on sluzy.To tak, jak chodzenie schodami na 10nd pietro - bo nie ufam windzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Nıe ufaj ;] Ja wole sıe bawıc w mıeszanıe bo trudne to nıe jest! Co to za problem?? ty i tak nie masz wyboru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mając jeszcze ogara niezle mnie wkur*ialo jak po zatankowaniu nie moglem jechac juz dalej tylko jeszcze jechac do domu nalac mixolu, dobrze ze stacja byla 200m odemnie chodzi o to ze nie trzeba sie babrac z olejem i wozic go gdzies tam w kieszeni :mrgreen: :mrgreen: jedziesz na stacje, tankujesz, placisz, odjezdzasz Icea - jakie trafne porownanie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 na prawie kazdej stacji masz olej a za dozwonikiem jest inna fajna sprawa ze takujesz za tyle ile masz kasy a nie rozno iles tam zeby mieszanka byla rowna Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi