Skocz do zawartości

Nie codzienne zdarzenie (złamanie ośki w przednim kole)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jechałem ostatnio moim simsonkiem w lasku , było mokro bo pare minut wcześniej padał deszcz , i leciutko poślizgneła mi się przednia opona .Aż tu nagle zaczeło mnie znosić na prawo , uderzyłem lusterkiem o drzewo , przejechałem jeszcze pare metrów i przeleciałem przez kiere.

Miałem lekko zbitom klate piersiowom , a zniszczenia w motorku nie duże

wymiana ośki i to wszystko .Miałem wiele szczęścia że nie wleciałem prosto na drzewo w które walnołem lusterkiem ,A najgorsze było to że jechałm z bratem 8 letnim ale na szczęście mu się też nic nie stało.

[ Dopisane: 12-08-2005, 21:57 ]

Na drugi dzień nie mogłem chodzić tak mnie bolał tyłek 'kośc ogonowa'

Pewnie dlatego piszę pelnym zdaniem i zaczynam je od wilkiej litery zamiast słać zjebki. Narzekać i ochrzaniać jest najłatwiej poza tym coponiektórzy muszą trzymać fason polskiego marudy.

To już kolejny topik rozjechany przez inkwizytorów ortografii. Wrzuć na luz bekriss, jak masz ciśnienie to użej ręki jeśli nie ma ci kto pomóc.

To jest forum motocykistów a nie fanatyków poprawnej polszczyzny, przynajmniej takie ploty krążą.

Na przyszłość dla tych wybranych coponiektórch dam dobrą radę:

jeśli twój brak wyobrażnii i zdolności myślenia ogranicza możliwość rozumiena wypowiedzi, kliknij na nastepny post zamiast ochrzaniać autora, za to że twój mózg nie daje rady z tak potężnym wyzwaniem.

Jeśli czytanie sprawiło ci trudność mam wersje skróconą:

Nie wiń innych za swą ociężałość umysłową.

moratar napisał:

Ja tam żadnych błędów nie widze

tym gorzej dla ciebie

Ciebie z dużej litery jak coś ,a po za tym u mnie s tą pisownią nie jest tak źle czemu nie doczepicie się do pisowni spermika

[ Dopisane: 14-08-2005, 09:25 ]

http://www.simsonrulez.fora.pl/viewtopic.php?t=5

Miałem lekko zbitom klate piersiowom ' date=' a zniszczenia w motorku nie duże

wymiana ośki i to wszystko .Miałem wiele szczęścia że nie wleciałem prosto na drzewo w które [b']walnołem [/b]lusterkiem ,A najgorsze było to że jechałm z bratem 8 letnim ale na szczęście mu się też nic nie stało.

moratar widziales moze przy mojej wypowiedzi emotikonke??? no wiec takie mrugnircie okiem oznacza ze to byl zarcik. To nie ja ochrzanilem autora!!! No wiec to jest forum mototcyklistow i dlatego nie uzywam alt'a do literek typu ł, ż, ą, ę itd i skoro to rozumiesz to czemu sie czepiasz??? Raczej twoja zdolnosc myslenia jest ograniczona skoro traktujesz zart powaznie i pozwalasz sobie na obrazanie mojej osoby. To ty wrzuc na luz!!!