krzysiek_1234 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Jechałem ostatnio moim simsonkiem w lasku , było mokro bo pare minut wcześniej padał deszcz , i leciutko poślizgneła mi się przednia opona .Aż tu nagle zaczeło mnie znosić na prawo , uderzyłem lusterkiem o drzewo , przejechałem jeszcze pare metrów i przeleciałem przez kiere.Miałem lekko zbitom klate piersiowom , a zniszczenia w motorku nie duże wymiana ośki i to wszystko .Miałem wiele szczęścia że nie wleciałem prosto na drzewo w które walnołem lusterkiem ,A najgorsze było to że jechałm z bratem 8 letnim ale na szczęście mu się też nic nie stało. [ Dopisane: 12-08-2005, 21:57 ]Na drugi dzień nie mogłem chodzić tak mnie bolał tyłek 'kośc ogonowa' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Taaaak, na ogonek trzeba uważać, i to bardzo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Dzisiejszy odcinek sponsorowała literka "ą" :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Dzisiejszy odcinek sponsorowała literka "ą" :mrgreen: ...i cyferka 6 ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 no własnie.. pisownia poprostu godna zazdrości, człowieku bykom stop ! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Staram się jak mogę!! :| :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Staram się jak mogę!! :| :-)To staraj się jeszcze bardziej i nie śpij na lekcjach polskiego :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moratar Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Ja tam żadnych błędów nie widze 8OAż strach się bać co by było przy 180 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Ja tam żadnych błędów nie widze 8O tym gorzej dla ciebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moratar Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Pewnie dlatego piszę pelnym zdaniem i zaczynam je od wilkiej litery zamiast słać zjebki. Narzekać i ochrzaniać jest najłatwiej poza tym coponiektórzy muszą trzymać fason polskiego marudy.To już kolejny topik rozjechany przez inkwizytorów ortografii. Wrzuć na luz bekriss, jak masz ciśnienie to użej ręki jeśli nie ma ci kto pomóc.To jest forum motocykistów a nie fanatyków poprawnej polszczyzny, przynajmniej takie ploty krążą.Na przyszłość dla tych wybranych coponiektórch dam dobrą radę:jeśli twój brak wyobrażnii i zdolności myślenia ogranicza możliwość rozumiena wypowiedzi, kliknij na nastepny post zamiast ochrzaniać autora, za to że twój mózg nie daje rady z tak potężnym wyzwaniem.Jeśli czytanie sprawiło ci trudność mam wersje skróconą:Nie wiń innych za swą ociężałość umysłową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 moratar napisał:Ja tam żadnych błędów nie widze tym gorzej dla ciebie Ciebie z dużej litery jak coś ,a po za tym u mnie s tą pisownią nie jest tak źle czemu nie doczepicie się do pisowni spermika [ Dopisane: 14-08-2005, 09:25 ]http://www.simsonrulez.fora.pl/viewtopic.php?t=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Miałem lekko zbitom klate piersiowom ' date=' a zniszczenia w motorku nie duże wymiana ośki i to wszystko .Miałem wiele szczęścia że nie wleciałem prosto na drzewo w które [b']walnołem [/b]lusterkiem ,A najgorsze było to że jechałm z bratem 8 letnim ale na szczęście mu się też nic nie stało. moratar widziales moze przy mojej wypowiedzi emotikonke??? no wiec takie mrugnircie okiem oznacza ze to byl zarcik. To nie ja ochrzanilem autora!!! No wiec to jest forum mototcyklistow i dlatego nie uzywam alt'a do literek typu ł, ż, ą, ę itd i skoro to rozumiesz to czemu sie czepiasz??? Raczej twoja zdolnosc myslenia jest ograniczona skoro traktujesz zart powaznie i pozwalasz sobie na obrazanie mojej osoby. To ty wrzuc na luz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Pospamujemy trochę ?? :-D Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Romuś?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi