Gromek Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem Suzuki GS 500F. Wczoraj po całym ciężkim dniu, razem z Domieniekiem i moją Anią odebraliśmy moto z salonu. Rewelacja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Gratuluje i zycze przyjemnej eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Super, zycze wielu fajnych zakretow ;) a gdzie fotki...? :PPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Ja również gratuluję. Moto super, świetnie się prowadzi, szkoda tylko, że na dotarciu bo można by troche podźidować :P Moto jest niebieskie, w sumie granatowe, bardzo ładny kolorek... No i najlepsze jest to, że wszystko takie nowiutkie, świecące... ;) Jeszcze raz Gratuluję Gromek, niech Ci służy :P :D ;) pozdrawiam Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Gratuluje zakupu fajnego sprzeta.Kolega ma i sobie bardzo chwali,na poczatek jak znalazł ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Ja także sie przylaczam do gratulacji :-D niech ci sluzy przez wiele lat a gdzie fotki...? no gdzie :?: heh pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Gratuluję zakupu!.Też od niedawna mam takiego niebieskiego. Na początku zanim kupiłem to wydawał mi się nijaki i mały. Mylne wrażenie jednak minęło o okazało się, że gs 500f daje sporo uciechy z jazdy. Jeszcze raz gratuluję zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Moje gratulacje ;) Oby maszyna służyła bezawaryjnie, jak najdłużej i dostarczyła wiele frajdy i cennych doświadczeń :P Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 No to nie pozostaje nic jak dołączyc sie do gratulacji ;)Bezpiecznej jazdy :Ppozdrawiam Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Jak zrobie fotki to odrazu je wstawie. Dzięki za gratulacje. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denzel25 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Heh, co ja bym dał żeby mieć kase na salonowy motocykl...;)Wiem że zazdrość to niedobre uczucie, ale nic na to nie poradze :P Gratulacje !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Heh' date=' co ja bym dał żeby mieć kase na salonowy motocykl...[/quote'] prawda :P Gratuluję zakupu fajnego moto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Heh' date=' co ja bym dał żeby mieć kase na salonowy motocykl... [/quote'] spoko, przyjdzie i czas na Ciebie. Ja na swój pierwszy motocykl w życiu ( obecny gs) czekałem 8lat - musisz uzbroić sie w cierpliwość. Gromek - jakie są osiagi takiej nowej gs-ki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Gromek - jakie są osiagi takiej nowej gs-ki ? Pozwolę sobie odpowiedzieć na to pytanie z racji tego, że Gromka sprzętem zrobiłem kilka dobrych kilometrów. Moc ma tą sama co Gs nie osłąniety, czyli ok 47 KM, prowadzi się bardzo fajnie, sam układa się w zakręty, jest dosyć elastyczny, dobra oochrona przed wiatrem, przy 130km/h delikatnie tylko powiewa ;) Narazie trzeba zrobić trochę kilometrów żeby moto się dotarło a później zobaczymy co te moto potrafi :mrgreen: Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 no to gratuluje gratuluje ;) a ja czekam i czekam i moze zaniedlugo tez bede posiadaczem Gs-a :P Pozdrawiam i zycze samej przyjemności czerpanej z posiadania tego 47-konnego rumaka :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi