Pawel Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 o doświadczeniach związanych z motorkami a nie siedzieć jak na Tureckim kazaniu mam pisać o dupie marynie No właśnie, zobacz jaki jest to dział. O doświadczeniach z motocyklami, a nie o dupie maryni, co tutaj jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekoles Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 ok ziom dopiero jestem 1 dzien i juz mam zjebe .. uszanuje Twoje rady pozdro dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Tak naprawdę to nie wiem o co pytasz - czy uda Ci się na brudne, śmierdzące 2-taktem, trzęsące, 1-osobowe urządzenie zwane crossem wyrwać małolatkę. A kto to może wiedzieć? Skoro zadajesz takie pytania to może wiesz jaką 6-tkę obstawić albo jaki będzie za rok kurs dolara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekoles Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 ty kupo łajna śmierdząca gnido wsadziłm bym ci filtr od paliwa w dupe śmieciu!!! za to co powiedziałes o crossach arbuzie walony dupolocie osrany /// :lol: sory za wyrażenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 ty kupo łajna śmierdząca gnido wsadziłm bym ci filtr od paliwa w dupe śmieciu!!! za to co powiedziałes o crossach arbuzie walony dupolocie osranyŻE NIBY TO DO MNIE BYŁO :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 ty kupo łajna śmierdząca gnido wsadziłm bym ci filtr od paliwa w dupe śmieciu!!! za to co powiedziałes o crossach arbuzie walony dupolocie osrany /// :lol: sory za wyrażenia ty widze jak szybko sie pojawiles tak szybko chcesz stad znikanc...:mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikK Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 ty kupo łajna śmierdząca gnido wsadziłm bym ci filtr od paliwa w dupe śmieciu!!! za to co powiedziałes o crossach arbuzie walony dupolocie osrany /// :lol: sory za wyrażenia Zaraz, zaraz co mowiles o MZ i Jawach wczesniej ??? Chyba potrafisz wyciaganc wniosek ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Dla wyjaśnienia - szanuję crossy, a określenie miało być dosadne w aspekcie 'dziewczyn'. Dodatkowo użytkowanik 'alekoles' obraża mnie na GG. Proponuję aby Szanowni coś z tym zrobili. Generalnie chamską młodzież mam w dupie, ale młodzi na za dużo sobie dziś pozwalają. Pozdrówki dla adminów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Nieładnie alekoleś, nieładnie. Pierwszy dzień i tak jechać po ludziach. :cry: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 motor tylko zwraca uwage... jak jesteś ciapa to nawet na lśniącej chromem i aerografoym pmalownaiem nowiutkim K5 nic nie wychaczysz... a jak masz ryjek do rzeczy, ładny uśmiech i gadane to i maszerując z buta wyhaczysz akie lale że poezja... :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 AJ jak to ładnie wygląda jak facet jedzie na ścigu a z tyłu pasażerce spod kasku wystają jasne bląd włosy. i coś w tym jest że posiadacz ostrej 600 setki jeździ z laską.Odpowiedz jasna kobietom podobają sie motory sportowe szybkie i oczywiście markowe bo która dziewczyna posadzi swoją pupe na mz albo wsce :) jako miłośnik motorów crossowych zwracam się do Waszego zacnego grona i pytam jak to jest z Crossami ???? jest szansa że zobaczycie fajną wieprzowinke z tyłu na Crosie ... SZEROKOŚCI!!!! :) :P O Qr#aTakiego płytkiego tematu, takiej płytkiej wypowiedzi odkąd jestem na forum niewidziałem. Bardzo mi przykro że na forum pada cień kolumny Zygmunta. Pozdrawiam Sz6sty PSPewnie chcesz mnie wyzwać ale i tak życze Tobie szerokiej drogi i wyrwania wymarzonej tapeciary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Jesteś nikim alekoles. Nie jesteś nawet żałosny, bo wtedy byłbys "jakiś". A ty jesteś nikim, zerem. Jednak nie martw się, naturalna selekcja powinna cie w koncu nawiedzić. Jesteś jak kupa. Szybko sie ja spłukuje i zapomina o niej Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Na razie dostał 2 ostrzeżenia ode mnie, dostałby 3 ale przepraszał. Ciekawe czy dobrze zrobiłem, ze uległem.. Sie przekonamy. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 ty kupo łajna śmierdząca gnido wsadziłm bym ci filtr od paliwa w dupe śmieciu!!! za to co powiedziałes o crossach arbuzie walony dupolocie osrany /// sory za wyrażenia Za tego posta ja bym zrobil kopa w du.e i wynocha z forum :evil2: tak drastycznej wypowiedzi jeszcze nie czytalem ludzie szanujmy sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 ty kupo łajna śmierdząca gnido wsadziłm bym ci filtr od paliwa w dupe śmieciu!!! za to co powiedziałes o crossach arbuzie walony dupolocie osrany /// sory za wyrażenia Za tego posta ja bym zrobil kopa w du.e i wynocha z forum :evil2: tak drastycznej wypowiedzi jeszcze nie czytalem ludzie szanujmy sie :) dokładnie, co on robi jeszcze na forum??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi