kuba1989 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Czy ma ktoś tą książkę na kompie albo zna link skąd można ją ściągnąć do rometa kiedyś znalazłem na necie ale do simsona jeszcze nie a bardzo bymi była potrzebna jak ktoś ma to proszę o wysłanie na: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 chodzi ci o serwisowke :?: Pozdr. Mag Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAM3K Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Ja mam taką w oryginale, jak chcesz to mógłbym Ci ją sprzedać. Co do ceny to byśmy się dogadali. Pozdrawiam,CAM3K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Mam taką książke... jeżeli chciałbyś jakies info z niej to pisz, napisze bądź zeskanuje. Kontakt masz w profilu. Jesteś nowy na forum więc wypadało by się przywitać :P Pozdrawiam Norbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1989 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Chodzi mi o tę książkę http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59223365 poprostu chciałbym poczytać, a pozatym bardzo bymi się przydała bo zamierzam robić remont silnika tak we wrześniu a jeszcze nierozbierałem silnika marki simson kupiłem go tydzień temu wcześniej miałem rometa 205 jego moge rozebrać i złożyć w 2 godziny ale co do simsona to chciałbym wprowadzić się w tą technikę za pomocą książki dlatego jeśli ktoś ma to byłbym bardzo wdzięczny jak by przeskanował i wysłał z góry dzięki.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Z tej książki zbyt wiele się nie dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Książka zawiera podstawowe wiadomości o technice jazdy, budowie, prawidłowym działaniu i dodatkowym wyposażeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Jeste jeszcze taka serwisówka do simsona "Z motorem na TY" i tam jest pokazana budowa poszczególnych części np. silnika, gaźnika, kół, ramy itp. jak są zmontowane śrubka po śrubce. Do tego jest katalog części z numerami części. Podobny katalog jest na stronie wilmat toruń ale bez rozpiski części chyba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Najwiecej idzie się jeszcze dowiedziec z orginalnej instrukcji obsługi. Ja mam niemiecką i tam wszystko jest fajnie pokazane. Niewiem jak jest z wydaniem polskim, ale to chyba powinno być to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1989 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 A dał byś rade zeskanować tą niemiecką instrukcję i wysłąć mi na email. Byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Mam ta serwisowke na kompie, w bardzo slabej jakosci niestety. Nie jest ona zeskanowana, a porobione zdjecia stronom telefonem :P Ale jesli chcesz to moge Ci wyslac, moze po cos Ci sie przyda. Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Przydatna książka jeśli chcesz się uczyć o simsonie potrzebnych podstaw! Warto wydać 20zł i wiedzieź więcej niż pakować w sprzeta a później sie okazuje ż to błachostka!!! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Techniacz jak byś mógł prześlij także mi [email protected]Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brt Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Ja mam zeskanowana serwisówke "Z motorem na TY" do SR50.Jeżeli komuś sie przyda to moge podeslać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Techniacz dzięki za serwisówke. Brt prześlesz mi ?? Mój e-mail [email protected] . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi