PomyK Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Ma dokumęty światla tylko przegląd i jazda... z tego co słyszałem to jazda crossem po ulicy to głupota(zresztą cross nie jest stworzony na ulice).Słyszałem że skrzynia dosatje ostro w dupe jak się jeździ crossem po asfalcie,nie wiem czy to prawda czy głupota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Słyszałem że skrzynia dosatje ostro w dupe jak się jeździ crossem po asfalcie,nie wiem czy to prawda czy głupota.A niby czemu?? :) Taki EXC ma bardzo zblizona skrzynie do SX'a a po drodze jakos jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 No drodzy koledzy od dziśaj jestem właścicielem Suzuki RM 250 z 98 r sory ze sie wtroce ale masz ty chociarz prawo jazdy :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 sory ze sie wtroce ale masz ty chociarz prawo jazdy A po co prawo jazdy na crossa 8O ,przecież ten motor w ogóle nie nadaje się na asfalt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 darek ale teraz dowaliles :) a po co mu prawko na crossa ? to co maja powiedziec 7 letnie dzieci ktore smigaja na 50/80 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekoles Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 noo masz jaja powodzenia i extremalnych wrażeń :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 sory ze sie wtroce ale masz ty chociarz prawo jazdy Darek chciał się po prostu upewnić czy jacho nie będzie powodował zagrożenia. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 noo masz jaja powodzenia i extremalnych wrażeń to bylo do mnie :?: tak sie sklada ze ujezdzam takiego fula :) od 9 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Gratuluje !! Fajowa maszynka, gdyby jeszcze tyle nie wpierdzielala paliwa, to wogle byla by super :) Pzdr :P Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Do autora postu: A co miałeś wcześniej? Bo ja mam zamiar na przyszły sezon kupić fulla ale myślałem o setce. Po Dt80 cwiartka to chyba za dużo...a jak jest u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Do autora postu: A co miałeś wcześniej? Bo ja mam zamiar na przyszły sezon kupić fulla ale myślałem o setce. Po Dt80 cwiartka to chyba za dużo...a jak jest u Ciebie?? Nie dygaj ja się przesiadłem odrazu po MTX 80 :P sory ze sie wtroce ale masz ty chociarz prawo jazdy Przyznaje nie mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Gdzie te nowe zdjęcia bąbel ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Gdzie te nowe zdjęcia bąbel ? http://www.bikepics.com/pictures/406848/ Narazie tylko jedno :P ale jak bedze pogoda to się zmieni :twisted: z tego co słyszałem to jazda crossem po ulicy to głupota(zresztą cross nie jest stworzony na ulice).Słyszałem że skrzynia dosatje ostro w dupe jak się jeździ crossem po asfalcie,nie wiem czy to prawda czy głupota. A kto to jeżdzi crossem po ulicy :) chodzi o sam fakt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 O cholerka...jacho 15 niezły jesteś...po 80 na 250 nieźle...chociaż w sumie to może też tak zrobie...a jak wgląda u Ciebie sytuacja z panowaniem nad takim potworem (nie jest za mocny)? P.S Ile waży Twój RM 250? [ Dopisane: 11-08-2005, 00:36 ]Poza tm to zajebista ta Twoja RM...tylko pozazdrościć... pozdro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 No waży napewno mniej niż MTX o jakieś 10 kilo czyli około 95 kilo a panowanie to jest ok nie ma problemu że wyrywa mi ręce czy prubuje mnie zrzucić jeszcze troche wprawy i bedze jeszcze lepiej naraxe przejeździlem nią ok 2 godzin i już wiem na co moge sobie pozwolić i potrafie pojechać na kole i zrobić kułeczko i ine podstawowe ewolucje... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi