Skocz do zawartości

Ja chyba oszalałem kupiłem 250...

Rekomendowane odpowiedzi

Ma dokumęty światla tylko przegląd i jazda...

z tego co słyszałem to jazda crossem po ulicy to głupota(zresztą cross nie jest stworzony na ulice).Słyszałem że skrzynia dosatje ostro w dupe jak się jeździ crossem po asfalcie,nie wiem czy to prawda czy głupota.

Gratuluje !! Fajowa maszynka, gdyby jeszcze tyle nie wpierdzielala paliwa, to wogle byla by super :)

Pzdr :P

Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1

Do autora postu: A co miałeś wcześniej? Bo ja mam zamiar na przyszły sezon kupić fulla ale myślałem o setce. Po Dt80 cwiartka to chyba za dużo...a jak jest u Ciebie??

Nie dygaj ja się przesiadłem odrazu po MTX 80 :P

sory ze sie wtroce ale masz ty chociarz prawo jazdy

Przyznaje nie mam :)

Gdzie te nowe zdjęcia bąbel ?

http://www.bikepics.com/pictures/406848/

Narazie tylko jedno :P ale jak bedze pogoda to się zmieni :twisted:

z tego co słyszałem to jazda crossem po ulicy to głupota(zresztą cross nie jest stworzony na ulice).Słyszałem że skrzynia dosatje ostro w dupe jak się jeździ crossem po asfalcie,nie wiem czy to prawda czy głupota.

A kto to jeżdzi crossem po ulicy :) chodzi o sam fakt :)

O cholerka...jacho 15 niezły jesteś...po 80 na 250 nieźle...chociaż w sumie to może też tak zrobie...a jak wgląda u Ciebie sytuacja z panowaniem nad takim potworem (nie jest za mocny)? P.S Ile waży Twój RM 250?

[ Dopisane: 11-08-2005, 00:36 ]

Poza tm to zajebista ta Twoja RM...tylko pozazdrościć... pozdro :mrgreen:

No waży napewno mniej niż MTX o jakieś 10 kilo czyli około 95 kilo a panowanie to jest ok nie ma problemu że wyrywa mi ręce czy prubuje mnie zrzucić jeszcze troche wprawy i bedze jeszcze lepiej naraxe przejeździlem nią ok 2 godzin i już wiem na co moge sobie pozwolić i potrafie pojechać na kole i zrobić kułeczko i ine podstawowe ewolucje... :)