miro_N Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 ...kupiła sobie (ko)Gutka :) http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p....php?pic_id=951Tak, tak, stało się. Pożegnałem sie wczoraj czule z Babcią (tu słowo do kolegów formujących klub posiadaczy CX-ów: nie odzywałem się, bo sprawy sprzedaży były już mocno zaawansowane, ale sympatia już pozostanie na zawsze 8) Powodzenia!), na osłodę fundując jej 500 km przejażdżki do nowego pana. A dziś, apiać, 500 km testu długo czekanego wybrańca. Na dzień dobry, po pierwszych kikudziesięciu km opluł mi buta olejem 8O :mrgreen: Na szczęście, to "tylko" zerwany gwint od śrubki mocującej pokrywę zaworów :? Ech, roboty będzie, aż miło, ale sam tego chciałem :twisted: No, to zaczynam zabawę :) Z góry dziękuję wszystkim za wszelką pomoc w nadchodzących ciężkich czasach :D :lol: (Aker, zaczynam od Ciebie - obiecałeś serwisówkę :D :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Lipca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Ja już gratulowałem, ale pogratuluję raz jeszcze :) A o browarze na szczęście łobuzie jeden zapomniałeś :-D :-D Ojj będzie okazja w Borkach w takim razie :-) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 to teraz bedzie z ciebie turysta pelną gębą,tak z wygladu to pewnie ten gutek juz pelnoletniszerokich dróg :) Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Mirek,Jak żeśmy wczoraj rozmawiali, to mówiłeś, że to cacko, ale nie, że aż takie :DPrezentuje się ślicznie. Brakuje tylko niebieskich kloszy przy bocznych lampach i żaden patrol Cię nie zatrzyma.Cieszę się, że wreszcie masz to, co chciałes mieć.Pozdrawiam,Hubert ps.łuby dobu, łubu dubu,Niech nam żyjePierwszy Gutek z naszego klubuNiech żyje naaaam!!!!A co! :) No dobra, wiem, że drugi, ale "pierwszy" brzmiało mi lepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 V65 police - prawdopodobnie wersja z hiszpanii...gratulacje - wiele lat temu mialem okazje posiadac takie cacko przez dwa sezony :) smiechu bylo co niemiara ale mozna dac rade... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawk67 Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Ale masz super fajny kłopot. No moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 miro_N, gratuluję Gutka! Niech się spisuje! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Hmm ... zloty Moto Guzzi są fajne :buttrock: ale kupowć moto coby mieć pewność bycia zaproszonym 8O ...Tak poza tym, dobrej jazdy ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 28 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 V65 police - prawdopodobnie wersja z hiszpanii... gratulacje - wiele lat temu mialem okazje posiadac takie cacko przez dwa sezony A czemu sądzisz, że z Hiszpanii?smiechu bylo co niemiara ale mozna dac rade... Nie no... 8O Rozwiń ten temat :buttrock: Hmm ... zloty Moto Guzzi są fajne ale kupowć moto coby mieć pewność bycia zaproszonym ... :-D :-) :-D :-) Tak serio, to nigdy się nie kryłem z tym "zboczeniem" :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 MiroN ty zdrajco, sprzedałeś Hondę... ;) :buttrock: A tak w ogóle to gratulacje, na Borkach chętnie z bliska obejrzę klasycznego Gutka z bliska Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 gratulacje! Chociaz babci żal! Kiedy wreszcie ja bedę mógł założyć temat o moim nowym moto :cry: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 mirowiekszosc tych gutkow przyjechalo do polski wlasnie z hiszpaniitamtejsza policja uzywala ich masowomniej wiecej rok 1986 - 92wlosi mieli troche inna wersje przede wszyskim gutkow uzywali carabinieri na pewno zwiekszona jest moc do mniej wiecej 88 koni :buttrock:mechanicznie pasuje duzo elementow z malucha ;) rozrusznik, tloki ;) i rozne takie... ja mialem problemy z ladowaniem wiec wozilem akumulator od poldka w kufrze :P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 gratuluje !!!!!!niech sie spisuje i nas nie spiszą jak bedziemy z Toba jeździć :(pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 31 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 na pewno zwiekszona jest moc do mniej wiecej 88 koni He,he :mrgreen: to chyba tak ze 30 zdechło z głodu w międzyczasie, bo na trasie nie wykazywał większego wigoru niż babcia hondzia :P :D Tak serio, to myślę, że miał zbyt dużo odpoczynku, a i regulacje też powinny wpłynąć nań pozytywnie (Eskimos czyni cuda! :lapagora: ). Poza tym widzę, że mogę liczyć na Twoje doświadczenia ;) Dzięki wszystkim za słowa uznania i otuchy :mrgreen: Jestem dobrej myśli :P :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 gutek nie taki straszny jak go maluja :( powinien leciec ponad 200 bez wieskszego wysilkumysle ze po regulacjach bedzie smigal jak tatarska strzala :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi