Śliwa Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 w najnowszym tele tygodniu, na str75 znalazlem oferte lidla z roznymi akcesoriammi do moto. Oferta zaczyna sie od 13 kwietnia (itego dnia trzeba jechac i to rano, sprawdzone empirycznie:P), w gazecie jest: kask, otwarty i enduro pokrowiec- 69zl kominiara- 30 ocieplacze na kolana-30 pas na nery-30 dicklock-20 pewnie bedzie cos jeszcze, tak jak rok temu. Hmmm no to powiem że bez rewelacji pokrowiec i to w dodatku taki który zakładam zaraz po jeździe na rozgrzany tłumik kupiłem na Allegro z przesyłką za 56 zł, kominiarkę kupiłem u Tadka w motostore za 15 zł a na allegro są po 12,50 już z przesyłką, jedynie nad tym tank bagiem bym się zastanawiał jeśli będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Co prawda do Lidla mam bardzo blisko i prawie codziennie obok niego przejeżdżam to od momentu otwarcia nigdy tam nie zachodziłem.Nie imponują mi te promocje bo to towar jednosezonowy.Wolę udać się do sklepu sportowego lub do typowego sklepu moto. Pozdrawiam P.S.Sligier a Ty widziałeś jakiś towar moto w Lidlu na Budowlanej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 jest jeszcze kombi przeciw deszczowy chba za 59zł ogólnie to nic ciekawego bo ceny mało atrakcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 P.S.Sligier a Ty widziałeś jakiś towar moto w Lidlu na Budowlanej ? Nigdy tam jeszcze nie byłem :P jest jeszcze kombi przeciw deszczowy chba za 59zł ogólnie to nic ciekawego bo ceny mało atrakcyjne Jedno, czy dwu - częściowe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Ktos ma moze od nich pas na nery? Bo chce kupic, a nie wiem, jak z jakoscia.W Modece kupisz niewiele drożej, bo za 49 zeta całkiem fajny pas nerkowy. Przejeździłem w nim cały poprzedni sezon i spełnił w zupełności swoje zadanie. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Dzisiaj zobaczyłem w gazecie, że artykuły motocyklowe będą od 13 kwietnia. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkula Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 jakie kaski są lidlu? są MAXy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Czy może ktoś, coś na temat DISKLOKA powiedzieć?20 zeta to niewiele, dlatego zastanawiam się czy czasem nie otworzy się sam pod wpływem wiatru... :P Ma ktoś z Was takiego LIDLOWSKIEGO DISKLOKA?Proszę o jakąś opinie na ten temat.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Przeczytaj od pocztku temat-jest przeprowadzony test tego Discklocka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 http://www.lidl.pl/pl/home.nsf//pages/c.o....ik_automatycznyCzy to jest coś w stylu Optimate III z Larssona? I czy gra jest warta świeczki?http://www.sklep.larsson.com.pl/?a=c4&c=da...f8527599fa62642I jeszcze jak się sprawują te przeciwdeszczówki?http://www.lidl.pl/pl/home.nsf//pages/c.o....rzeciwdeszczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Nieźle, na pewno kupię sobie prostownik :Ppzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) sezon 'motorowy' (yeah:) ) zaczyna się 13 kwietnia!----------------o sory, nie zayważyłem tej strony! już ktoś to napisał, no ale przypomnieć nie szkodzi, co nie? pozdrawiam Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkula Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) http://www.lidl.pl/pl/home.nsf//pages/c.o....Kask_integralnyczy to jest MAX czy jakaś inna firma?i ewentyalnie co lepsze ten z lidla czy jakis MAX? Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez djkula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 kurcze myslalem ze sobie sprawie torbe na zbiornik a tu lipa -nie ma w tym roku:(co do cen - to wyzsze niz w lidlu w UKnp. pas nerkowy byl za 3funciaki a kombinezon p.deszczowy za 10funciakow Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Polecam kombi przeciwdeszczowe , kupilem w tamtej "edycji" i sprawuje sie swietnie.Naprawde towar godny polecenia, zastanawiam sie teraz nad prostownikiem , ciekawe czy nie będzie to czasami 'jednorazowka'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi