l3ft Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 l3ft - sztuk 1Prosba do organizatorow - prosze o domek JAK NAJDALEJ od miro_N'a :!: :!: :!: :!: nocne dzwieki spac nie pozwalaly a rano ledwo sie pozbieralem przez te mieszanke gazow w pokoju :) (a myslalem ze metan/siarkowodór jest lzejeszy od powietrza) ;) A tak na serio to milo by mi bylo powtorzyc sklad tej czwórki w domku z zeszlego roku ;)A potem rano maslaneczka i kolejny odcinek z cyklu - "Poranne zmagania miro_N'a z CXem" :DpzdrP.S. miro_N nie mam pojęcia dlaczego sie tak na Ciebie uwziąłem :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 L3ft, już nie żyjesz :evil2: :) :twisted: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Zbycho - raaazzzNa dziś to nie wiem czy od piątku, czy od soboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Nie wiem, czy taka forma zgłoszenia będzie akceptowalna, ale czując się umocowanym przez kolegęAkera, zgłaszm niniejszym jego osobę (i to na domek). Z tym "umocowaniem" to jest tak, że po moim smsie otrzymałem wiadomość na pocztę głosową (bo z kolei ja nie odebrałem :lol: ), że Aker przebywa gdzieś w dziczy kompletnej :mrgreen: , o internecie nawet nie mówmy, a jego telefon przez jakiś czas i tak raczej nie będzie działał :) ale Borki rzecz święta, więc jak wyżej 8) co też czynię. ps. Piocho, jak da radę, ale bez pretensji o domek :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Lipca 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Spoko, dopisujecie się, a niebawem zrobimy pierwszą listę.Póki co zgłaszajcie się.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Zapisany na listę :-). Zgłoszenie ważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Turek - razy dwa podzielić przez jeden :twisted: :twisted: -czyli Jola&Turek 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingwin Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 pingwin x 1 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 :) ja będe na 100 % i to pewnie od piątku :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Jak dostane urlop, to będę - jednak wrzesien to zapierdziel, więc daje 50% - odpowiedź na TAK lub NIE, do 12 dni...... z pozdrowieniami BORSUK (PRIDE RZ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Ja tez sie nieco pogubilem w tych cenach.Napisz (Dominiku Szymanski) ila jedna osoba ma szykowac mamony zeby moc znalezc sie na zlocie. Dopisano, Pawel : 40 zł za michę, płatne obowiązkowo. A w sprawie domków to nie interesuje nas ile osób się będzie gnieździć. Chcecie spać w 10 to płacicie poprostu za cały domek. Ktoś chce komfortowo w 3 osoby - tez za cały domek. Pozdro, paweł Dopisano Dominik: Czyli za domek 99 zł do ceny doliczcie.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Ja standardowo przyjade z ekipą : x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 KML i Myszka też :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Hurra! Wiwat Borki! Mar95 + Dorka = 2 szt. Najpewniej od piatku. A, że Akera śladu nie widać, to ja też Go poproszę wpisać jako sztuk 2:-) Pozdro,M To może dla naszej 4ki jeden domek? W zeszłym roku było idealnie:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGA Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 A' date=' że Akera śladu nie widać, to ja też Go poproszę wpisać jako sztuk 2 [/quote'] o tak tak, jeszcze jako plecaczek Akera zgłaszam chęć udziału :( AGA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi