Skocz do zawartości

"Śladami Boruty IV" - Borki k. Smardzewic 23-25.09

Rekomendowane odpowiedzi

l3ft - sztuk 1

Prosba do organizatorow - prosze o domek JAK NAJDALEJ od miro_N'a :!: :!: :!: :!: nocne dzwieki spac nie pozwalaly a rano ledwo sie pozbieralem przez te mieszanke gazow w pokoju :) (a myslalem ze metan/siarkowodór jest lzejeszy od powietrza) ;)

A tak na serio to milo by mi bylo powtorzyc sklad tej czwórki w domku z zeszlego roku ;)

A potem rano maslaneczka i kolejny odcinek z cyklu - "Poranne zmagania miro_N'a z CXem" :D

pzdr

P.S. miro_N nie mam pojęcia dlaczego sie tak na Ciebie uwziąłem :-D

Nie wiem, czy taka forma zgłoszenia będzie akceptowalna, ale czując się umocowanym przez kolegę

Akera,

zgłaszm niniejszym jego osobę (i to na domek).

Z tym "umocowaniem" to jest tak, że po moim smsie otrzymałem wiadomość na pocztę głosową (bo z kolei ja nie odebrałem :lol: ), że Aker przebywa gdzieś w dziczy kompletnej :mrgreen: , o internecie nawet nie mówmy, a jego telefon przez jakiś czas i tak raczej nie będzie działał :) ale Borki rzecz święta, więc jak wyżej 8) co też czynię.

ps. Piocho, jak da radę, ale bez pretensji o domek :evil:

Ja tez sie nieco pogubilem w tych cenach.

Napisz (Dominiku Szymanski) ila jedna osoba ma szykowac mamony zeby moc znalezc sie na zlocie.

Dopisano, Pawel :

40 zł za michę, płatne obowiązkowo. A w sprawie domków to nie interesuje nas ile osób się będzie gnieździć. Chcecie spać w 10 to płacicie poprostu za cały domek. Ktoś chce komfortowo w 3 osoby - tez za cały domek.

Pozdro, paweł

Dopisano Dominik:

Czyli za domek 99 zł do ceny doliczcie.

pzdr

Hurra! Wiwat Borki!

Mar95 + Dorka = 2 szt.

Najpewniej od piatku.

A, że Akera śladu nie widać, to ja też Go poproszę wpisać jako sztuk 2:-)

Pozdro,

M

To może dla naszej 4ki jeden domek? W zeszłym roku było idealnie:-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...