Groszek Opublikowano 22 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 ...bo to nie ich motocykloe były :-D oni je dostają tylko do testów. chłopaki tak jeżdżą, bo taka ich praca( szkoda, ze po drodze, a nie tylko po torze). A to, to test sportowych V-ek był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 a mnie się wydawało że tam Gixera widziałem... :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 a mnie się wydawało że tam Gixera widziałem... na początku filmu stoi jak wół co tam za sprzęty latają :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 nie przejmuja sie bo i po co.. ubezpieczenie w koncu jest od tego zeby pokrylo wszystkie szkody.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Kolesie naprawde pokazali ostra jazde ... po ulicach.. Swietny film i chyba akzdy podejzewal jak sie skonczy. Jazda byla za ostra:D Albo to co koles omalo kolankiem niezachaczyl ufff az sie przestarszylem:D Ogulem siwtny film jak amcie linki do czegos w tym stylu to zapodajcie bo sa calkiem fajne :twisted: A ogulem ja nieodwazyl bym sie tak jezdzic....pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 przynajmniej pokazuja do czego został stworzony motocykl sportowy(i jak sie powinno jeździć) farmazony...taaaaa :-D jeździj dalej sprzetem turystycznym....kiedyś nauczysz sie jeździć i sam bedziesz tak szalał motocyklem ,ale to trzeba lat praktyki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 ee bylo widziec jak ostatnio jechalem, koles w policyjnym mondeo mnie dojsc nie mogl, na odcinku kilku km mialem taka przewage, ze zawrocilem, stanolem,zgasilem moto, postawilem na bocznej, zsiadlem, zdjolem kask, rekawiczki a ten dopiero dojechal do mnie (nie wiedzialem ze mnie bedzie gonil) :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 i co dalej było ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 a cos pierd. ze jezdze jak po**bany, na szczescie jak go wziolem to zanim zdazyl wlaczyc kamere to dohamowywalem przed katamaranem jadacym przed nim i mi zlapalo na 75 km/h :-D a potem jak zaczolem walic srodkiem to mu radar nie chwycil :-D, no i sie skonczylo na 4 pkt. i 100 zl tylko. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 no nie powiem dali rady, a jak ktos chce to wejdzcie na strone na ktorej ten film sie znajdue to jest jeszcze pare innych filmikow :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 http://kow.kow.free.fr/moto/ sporo filmików :-) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 piasek, olej, zwierzak, czlowiek, skrecajacy w lewo samochod... - przy tej predkosci trzeba to analizowac jak komputer. oglada sie to jak screeny z gry komputerowej, tylko nie ma drugiego ludzika i sejwowania. ku*wa, ci goscie musza miec w sobie tyle adrenaliny, ze wyplywa im uszami;))) ja wymiekam, to jazda nie dla mnie. przynajmniej na raziedub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 przy tej predkosci trzeba to analizowac jak komputer. oglada sie to jak screeny z gry komputerowej, tylko nie ma drugiego ludzika i sejwowania. kur*a, ci goscie musza miec w sobie tyle adrenaliny, ze wyplywa im uszami;))) tez tak uwazam, taka jazda to praktycznie tylko na fuksa, bo na 1000proc. nie ma szans w razie niespodziewanej sytuacji cos zrobic.ps. czy oni nic nie brali na odwage, czy to wogole mozna nazwac odwaga czy glupota?? a to lusterko to tez niezla jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 takie cos to poprostu jest szaleństwo ... a co do tego ze ktos tam pisal ze pokazali do czego są stworzone motocykle sportowe ... czy jakbys ty mial taki moto tez bys tak jezdzil ? nie sądze, przynajmniej ja bym tak nie jezdzil, bo to jest jazda na fuxa, chyba ze komus zycie nie jest miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vivacee Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 trzeba miec nasrane we glowie, zeby tak jezdzic po publicznych drogach. Tyle w temacie. Przekonywanie, ze umieja i sa profesjonalistami jakos do mnie nie dociera i nie dotrze. Debilizm. Po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi