Wojti Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Po długich poszukiwaniach w końcu udało się... oto ona Wrażenia z jazdy są niesamowite, sprzęcik jest niesamowicie mocny i jak na moje umiejętności – wymagający. Póki co ona dyktuje warunki ale ten stan rzeczy mam nadzieje nie potrwa długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 brawo!jedynie słuszny sprzęt!!!gratuluję zakupu ;), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oie Master Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Kawa prezentuje sie oszałamiająco :twisted: Gratuluje zakupu 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 gratuluje zakupu.swietny sprzet i sam bym taki kupil gdyby nie brak umiejetnosci.we wtorek sam zakupilem cos dla siebie i wiem co to za radosc.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 piekny to malo powiedziane - ja osobiście mam słabość do NINJI ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 jejuuuu , ale pieknaja myslalem ze to zdjecie z jakiejsc reklamowki kawasaki a to oryginalne, sam robiles , eh zazdroszcze ci... ;) naprawde piekny motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Gratuluje sprzetu ;)Piekna kawka, widac ze zadbana i w ogole. Mam nadzieje ze Ci sie bedzie sprawowac jak najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Gratuluje motocykl,a naprawde piekna maszynkaPochwal sie jak mozesz czy znalazles w takim stanie w polsce czy przyprowadziles z zagranicy bo wyglada na bardzo zadbana.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Grtulace zakupu - ta Kawa jest przepiękna sam marze o takiej no ale jeszcze nie te lata ;) ale w przyszłości napewno ją będe mieć. 100% dobry wybór tak 3mać. pozdrawiam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Dzięki chłopaki za miłe słowa. Foteczki pstrykała moja żona (której talent moim zdaniem się marnuje) i właściwie to dzięki niej i jej tylko znanym sposobom dokonał się ten zakup. Paradoksalnie za pierwszym razem kiedy pojechaliśmy go oglądać to odpuściliśmy temat. Do dziś nie mogę sobie wytłumaczyć czemu ;) Po dłuższych poszukiwaniach i kolejnych rozczarowaniach postanowiliśmy odświeżyć sobie pamięć i tym razem okazało się iż faktycznie ta Kawa jest „naj”. Chłopak sprowadził ją z Holandii dla siebie po niedużym szlifie, włożył w remoncik niemało serca i efekt jest taki jak widzicie. Sprzedał ją ponieważ znalazł drugą miłość o nazwie R1 J Dla pewności Kawa przeszła przez fachowe oczy i ręce mechaników z Boldoru i bez zastrzeżeń stała się moją własnością. Jeszcze raz chciałem podziękować swojej upartej żonie (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) bo cały czas trzymała rękę na pulsie w temacie i dopięła swego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Ja również przyłączam się do gratulacji. Moto naprawdę ślićzne. Dziś oglądałe zx6 ale Twoja kawa jest o niebo ładniejsza... :D pozdrawiam Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Czerwca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Suuper sprzęcik! Gratulacje! I gratuluję żony!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Wypas koza, az zazdroszcze :-) Poprosze o jakies wrazenia z jazdy i ogolnie takie tam... Gratuluje! Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi-Borbi Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 brawo!jedynie słuszny sprzęt!!!gratuluję zakupu :D, nic dodać nic ująć :P a jeszcze zielona :!: zajebis*a kosa :) i extra szybki turystyk :lol: gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 extra szybki turystykty pało!to extra wygodny sport jest, co ty nie wiesz?!?!?!?bosz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi