Skocz do zawartości

MGH - dalsze plany

Hubert
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Po obejrzeniu foto-dokumentacji z wspomnianych przez Ciebie działań, będę wnioskował jednak o usprawiedliwienie tej nieobecności, choć nie przychodzi mi to łatwo :) :twisted: :mrgreen: :) :)

ps. a gdzie choćby najmniejsza fotka z urodzinek :?: czy może lepiej nie pytać :oops: :)

Powiem szczerze, że bardzo się ucieszyłam widząc znów Wasze buźki :) chociaż bez uzbrojenia i kasków wyglądaliście jakoś bardzo pokojowo 8)

chciałabym przypomnieć tym co słabo pamiętają treść naszych ustaleń, że umówiliśmy się że podczas długich wspólnych weekendów będziemy też jeździć a nie tylko zwiedzać :)

i że będziemy ćwiczyli stawianie na gumę (Michał będzie instruktorem), i że Aga weźmie Akera jako plecaczek na długie wypady bo jego cbr nie nadaje się na długie trasy :)

i że ogłaszam konkurs na malowanie mojej suzy, z nagrodami :!:

czy coś jeszcze ustaliliśmy ???

pozdr,

Ola

Po obejrzeniu foto-dokumentacji z wspomnianych przez Ciebie działań, będę wnioskował jednak o usprawiedliwienie tej nieobecności, choć nie przychodzi mi to łatwo  :)  :twisted:  :mrgreen:  :)  :)  

ps. a gdzie choćby najmniejsza fotka z urodzinek :?:  czy może lepiej nie pytać  :oops:  :)

Oj, wrzucę, wrzucę:-) jak znajde bo mi sie gdzieś zapodziały:-(

No super było i już. Szkoda tylko, że owner Streetstorm się nie ujawnił. Przyznaj się, zrobiłeś z MGH rozpoznanie walką przed podjęciem ostatecznej decyzji o organizacji u siebie spotkania EKG?

no niestety jak mowilem/pisalem (nie pamietam :)) w tym czasie wygrzewalem stare kosci w cieplym kraju...

spotkanie EKG jak najbardziej a i grono szanowne w tych 2 organizacjach podobne :)

ciesze sie ze udala wam sie imprezka