mar95 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ja też niezmiernie Wsiech przepraszam, że nie dotarłem, ale zrzucili mnie nad Normandią i nie było jak :) http://www.airborne.101.pl/MotoWeteranBaza...tos/photo4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Po obejrzeniu foto-dokumentacji z wspomnianych przez Ciebie działań, będę wnioskował jednak o usprawiedliwienie tej nieobecności, choć nie przychodzi mi to łatwo :) :twisted: :mrgreen: :) :) ps. a gdzie choćby najmniejsza fotka z urodzinek :?: czy może lepiej nie pytać :oops: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Powiem szczerze, że bardzo się ucieszyłam widząc znów Wasze buźki :) chociaż bez uzbrojenia i kasków wyglądaliście jakoś bardzo pokojowo 8) chciałabym przypomnieć tym co słabo pamiętają treść naszych ustaleń, że umówiliśmy się że podczas długich wspólnych weekendów będziemy też jeździć a nie tylko zwiedzać :) i że będziemy ćwiczyli stawianie na gumę (Michał będzie instruktorem), i że Aga weźmie Akera jako plecaczek na długie wypady bo jego cbr nie nadaje się na długie trasy :) i że ogłaszam konkurs na malowanie mojej suzy, z nagrodami :!: czy coś jeszcze ustaliliśmy ???pozdr,Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ola, przecież ustaliliśmy że Ty zawsze będziesz jechać w dalekim zwiadzie.W związku z powyższym proponuję kamuflaż niewidzialny, coś a'la Predator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 czy coś jeszcze ustaliliśmy ???pozdr' date='Ola[/quote']No i jeszcze to, że po bułki na śniadanie podczas pobytu w Przemyślu będziesz latać do Wrocławia :mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slajder Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Żal ino pozostał że w tak zacnej kompaniji nie dane mi było kufelka osuszyć.Żal tym większy że w czasie trwania waszmościów biesiady,mi wypisywano pod Koninem 100 i dwa punkty karne(ułńska fantazja,dała znać o sobie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Po obejrzeniu foto-dokumentacji z wspomnianych przez Ciebie działań, będę wnioskował jednak o usprawiedliwienie tej nieobecności, choć nie przychodzi mi to łatwo :) :twisted: :mrgreen: :) :) ps. a gdzie choćby najmniejsza fotka z urodzinek :?: czy może lepiej nie pytać :oops: :) Oj, wrzucę, wrzucę:-) jak znajde bo mi sie gdzieś zapodziały:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 No super było i już. Szkoda tylko, że owner Streetstorm się nie ujawnił. Przyznaj się, zrobiłeś z MGH rozpoznanie walką przed podjęciem ostatecznej decyzji o organizacji u siebie spotkania EKG? no niestety jak mowilem/pisalem (nie pamietam :)) w tym czasie wygrzewalem stare kosci w cieplym kraju... spotkanie EKG jak najbardziej a i grono szanowne w tych 2 organizacjach podobne :) ciesze sie ze udala wam sie imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Chętni do pomocy przy organizacji wyjazdów mile widziani (Greg - Ty nie masz wyjścia - zgłosiliśmy Cię na ochotnika Very Happy ). Taaaaa, zawsze byłem ochtnikiem, ale uwierzcie mi, też się bawiłem nieźle :-) :-) :-) http://farmer.internetdsl.pl/Beito1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 No Greg. ale sprzęta dosiadłeś. :( Też mi się marzy czymś takim pojeździć. A jakie trzeba mieć uprawnienia- wystarczy A lub B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Jak to mówią: "wystarczy śnieg, kasa i gość z którym idzie pogadać"?A tak na poważnie to wymagali "A" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 A co z nalepkami MGH? Ustaliliśmy że lepimy kółkiem do przodu, ale gdzie? Na owiewce, na panelach bocznych, czy na tylnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Gdzie kto chce ;) Ja założyłem z boku owiewek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 a ja se na klape w aucie nakleje.tylko Hubercie daj nam je z powrotem :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Pierwsze efekty prac nad stodziewiątką tutaj :mrgreen: :http://forum.motocyklistow.pl/album_personal.phpCiąg dalszy oczywiście nastąpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi