Skocz do zawartości

MGH - dalsze plany

Hubert
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W całej rozciągłości zgadzam się z moim przedprzedmówcą :-) I wtedy słuszne wydaje się być perspektywiczne myślenie Hetmana:

(z ewentualnym, gdybyśmy uznali to za słuszne z jakiś względów, przedłużeniem na 4 - 5 maja)

Zaś co do spotkania styczniowego, to chyba jeszcze możemy się porozglądać po terminach :roll: :?:

Artur, może być w niedzielę też :mrgreen:

Co do terminu styczniowego to potraktujmy go jako wstępną propozycję. Na razie słyszę dwa sprzeciwy: Artura (wyraźny) i Mirka (domniemany:)). Coś zadekretować trzeba. Poczekajmy do połowy grudnia, i wtedy coś ostatecznie zadecydujemy. Ale dajcie znak, jakby komuś jeszcze nei pasowało. Może ewentualnie tydzień wcześniej?

Myślałem raczej o sobocie, bo jak się ustalanie planów przeciągnie, to nie będzie specjalnego problemu. W niedzielę, siłą rzeczy, dyskusja musiałaby skończyć się w sposób bardziej, że tak powiem, merytoryczny :)

Jeśli chodzi o Ukrainę, to pomyślimy na spotkaniu. Mnie przeraża stan tamtejszych dróg i to, że moje AC raczej tam nie obowiązuje ;). No chyba, że nie sprzedam do tego czasu Sevenki ;)

Hubert

• 2 tygodnie później...
Zdecydowanie na maj popieram tasę nr 2. Hel, rybka, dziewczny, plaża karabiny :-)

ja też, ja też:-))))

choć te południowe klimaty też mniem krencom:-)))

Powiedzmy, że jak czas i nowe hobby pozwolą:-)))) to sie dostosuję ja i mam nadzieję Dorka też:-)))

Pozdro,

M.

P.S. A styczniowe to bym popierał tydzien wczesniej....jesli grymasic wolno:-)))

Drobne pytanie,

Kto pisałby sie na operatywkę w sprawie przyszłego roku, połączoną z wieczorem wspomnień i sponiewierania ;)? Bo od ilości uczestników zależy lokal, w którym się spotkamy.

Wstępnie wychodzi mi ta sobota 14 stycznia, godzina, powiedzmy, 17 - 18.00, aby zrobić sobie dłuższą imprezę :P

Także, prośba - jakbyście mogli wstępnie deklarować się z udziałem...

Absolutnie zgłaszam udział, mogę nawet przygotować mały referat niekoniecznie na temat ;) :mrgreen:

Jedna rzecz tylko mnie niepokoi, zazwyczaj pierwsze soboty (weekendy) karnawału, to czas różnych firmowych imprez itp. Troszkę obawiam się kolizji terminów. Ale może martwię się na zapas. A gdyby tak, alternatywnie i hipotetycznie tylko, zastanowić się nad "dniem roboczym"?