miro_N Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 W całej rozciągłości zgadzam się z moim przedprzedmówcą :-) I wtedy słuszne wydaje się być perspektywiczne myślenie Hetmana:(z ewentualnym, gdybyśmy uznali to za słuszne z jakiś względów, przedłużeniem na 4 - 5 maja) Zaś co do spotkania styczniowego, to chyba jeszcze możemy się porozglądać po terminach :roll: :?: Artur, może być w niedzielę też :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 18 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Co do terminu styczniowego to potraktujmy go jako wstępną propozycję. Na razie słyszę dwa sprzeciwy: Artura (wyraźny) i Mirka (domniemany:)). Coś zadekretować trzeba. Poczekajmy do połowy grudnia, i wtedy coś ostatecznie zadecydujemy. Ale dajcie znak, jakby komuś jeszcze nei pasowało. Może ewentualnie tydzień wcześniej?Myślałem raczej o sobocie, bo jak się ustalanie planów przeciągnie, to nie będzie specjalnego problemu. W niedzielę, siłą rzeczy, dyskusja musiałaby skończyć się w sposób bardziej, że tak powiem, merytoryczny :)Jeśli chodzi o Ukrainę, to pomyślimy na spotkaniu. Mnie przeraża stan tamtejszych dróg i to, że moje AC raczej tam nie obowiązuje ;). No chyba, że nie sprzedam do tego czasu Sevenki ;) Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zdecydowanie na maj popieram tasę nr 2. Hel, rybka, dziewczny, plaża karabiny :-) ja też, ja też:-))))choć te południowe klimaty też mniem krencom:-)))Powiedzmy, że jak czas i nowe hobby pozwolą:-)))) to sie dostosuję ja i mam nadzieję Dorka też:-))) Pozdro, M. P.S. A styczniowe to bym popierał tydzien wczesniej....jesli grymasic wolno:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 choć te południowe klimaty też mniem krencom:-))) Kafffka i papierossski :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Chłopaki, nie róbcie mi tego :-)Chodźcie do mnie :-0 A w tej właśnie chwili mam wszystko w nosie bo wsiadam do auta i jadę na narty :-)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Drobne pytanie,Kto pisałby sie na operatywkę w sprawie przyszłego roku, połączoną z wieczorem wspomnień i sponiewierania ;)? Bo od ilości uczestników zależy lokal, w którym się spotkamy.Wstępnie wychodzi mi ta sobota 14 stycznia, godzina, powiedzmy, 17 - 18.00, aby zrobić sobie dłuższą imprezę :PTakże, prośba - jakbyście mogli wstępnie deklarować się z udziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 jestem otwarty na sponiewieranie, ale wtedy jakieś jedzonko byłoby mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Absolutnie zgłaszam udział, mogę nawet przygotować mały referat niekoniecznie na temat ;) :mrgreen: Jedna rzecz tylko mnie niepokoi, zazwyczaj pierwsze soboty (weekendy) karnawału, to czas różnych firmowych imprez itp. Troszkę obawiam się kolizji terminów. Ale może martwię się na zapas. A gdyby tak, alternatywnie i hipotetycznie tylko, zastanowić się nad "dniem roboczym"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 14-sty na sponiewieranie powinien być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 No i jak tam ustalenia :-)Jakieś konkrety. Wróciłem a było tak:http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...=35896&start=92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Ty to sobie dobrze zyjesz Greg. Pozazdroscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Greg ty........!!!!!!!!!!!!!!!!!!miałeś dać znać jak będziesz jechał.ale nic się nie stało i tak bym teraz nie pojechał :cry: Piocho ma racje, pozazdrościć..pozdro dla Lucka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Ech mallutkii, wiesz jak jest co Ci będę gadał :-) NIe wychodzą nam nasz spotkania. Wy w tej Warszawie to tylko myślicie o robocie, żadnych przyjemności w życiu :-) Aker też mi obiecał że zajedzie i co... dupa. Milczy, pewnie pracuje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 no to moze w marcu jak bedziesz jechal to sie z checia dolacze. i tak wogole to na sponiewieranie 14-go sie pisze :lol: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Fajnie macie 14 stycznia niestety mnie nie będzie. Ale koniecznie wypijcie za moje zdrowie, a ja wypiję za Wasze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi