marcincbr600 Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Ja miałem taką smaa predkość jak się kładłem ale w moim przypadku połozyłem sie juz na poboczu ale straty i atak są duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 skrecie w lewo z dwupasmowego wiaduktu na zjazd na kolejna dwupasmowke, wiec nawet nie zdazylem sie dobrze rozpedzic :P Pogoda byla piekna i droga suchutka, a znaki byly ktore dokladnie miejsce, tzn. skrzyzowanie jakich ulic? Trzymaj sie, naprawiaj grata i spowrotem na ulice :-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 21 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 ktore dokladnie miejsce, tzn. skrzyzowanie jakich ulic? Trzymaj sie, naprawiaj grata i spowrotem na ulice :-) Jechalem Wojska Polskiego od AR w strone CSWL i skrecilem w lewo na Niestachowska chcac dotrzec do ronda Przybyszewskiego i na zjezdzie z wiaduktu przy zatoce przystankowej sie zatrzymalem :cry: Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 wspulczujeznajomy dzisiaj mial na moto wypadek jechal i to z pasarzerem i mu katamaran droge zajechał.potem pobosze rów itd. (trasa+dobre moto+ ponad 200kmh-moto skasowane)kierowca i pasarzer - przewiezieni do szpitala (jeden helikopterem)po kilku godzinach ... wypisani ze szpitala .zdrowo potluczeni.nic pozatym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Niedawno miałem mocno stłuczony łokieć (też na moto), więc gdybyś chciał wymienić doświadczenia w sprawie kolana, to pisz :PDodam, że miałem silne bóle i ograniczony ruch ręką przez 3 tygodnie. Potem w miarę szybko przeszło i już jest nieźle. Do okładów są takie fajne żele firmy 3M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 co do kolana - mialem stluczone po glebie (przygniecione rama do asfaltu), 3 miecha kustykalem, ale wydobrzalem bez interwencji rzeznikow. wspolczuje moto, z marcinCBR bedziemy przerabiali reanimacje jego sprzeta, na razie czarno to widze- te popekane plastiki i stelaz powyginany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 22 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Na kolano stosuje oklady z puszki dobrze schlodzonego Tyskiego :twisted: - dziala rewelacyjnie :lol: i wlasciwie juz w 85% jestem sprawny... Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kusiu Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Cholera nie wiedziałem ze przy 50 mozna takiej biedy sobie napykać. Życze szybkiego powrotu do zdrowia i udanej reanimacji sprzętu. Na kolano stosuje oklady z puszki dobrze schlodzonego TyskiegoHeh... dobre. Słyszałem, że dobre są też okłady z młodych piersi ;) Po takich zabiegach na pewno szybko wrócisz do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareki007 Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Mi dwa lata temu babka wyjechała z bocznej drogi i niestety nie zdążyłem wyhamować (stare moto, kiepski przedni hamulec, chociaż był dobrze ustawiony). Jechałem z panną (teraz już żoną;)), pół moto skasowane a, że to zabytek to mam zaje***te problemy z częściami. Rozwaliłem jej cały błotnik i maskę, głową rozbiłem przednią szybę, a że był wtedy upał to się jechało niespecjalnie ubranym to szkło się wbiło wszędzie, dwie godziny z nas w szpitalu wyciągali. W sumie to nic poważnego się nam nie stało, nie mogłem chodzić przez kilka dni tak sobie nogi obiłem o kierownicę a żona też się potłukła, bo przeleciała przez cały samochód i spadła na asfalt. Jeszcze potem mi jakiś gnój kask zwiną z wypadku ale potem go dorwałem hehe ;) Uważajcie na hamulce, szczególnie w starych moto!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Na kolano stosuje oklady z puszki dobrze schlodzonego Tyskiego - dziala rewelacyjnie i wlasciwie juz w 85% jestem sprawny... dam Ci mala rade na drugi kolano stosuj oklad z LECHA (chodzi o piwo ;) ) i bedziesz sprawny w 100% ;)wracaj szybko do zdrowia i na nasze kochane POLSKIE drogi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi