Strzalek Opublikowano 13 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 taki mały wyczynDlatego większośc zawodników Enduro w klasie 50 jeździ własnie HMami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Ja również gratuluje , czekamy na jakiś materiał filmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 No no kongratulejszyn Strzałek, HM super.Ten kto miał z nim do czynienia wie co ten sprzęt potrafi.Nr. 1 wśród 50-tek. :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Gratulcje, sprzęcik jeździł często pod moim blokiem i w okolicach tak ,że z tego co wiem w tamtym sezonie terenu nie widział, sam ostatnio troszke o nim rozmyślałem :roll: Głos ma naprawde fajny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Strzalek jezeli mozna spytac to co ci sie stalo w noge , cos na motorku sobie zrobiles ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Maja 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Gratuluje sprzęta! ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Strzalek jezeli mozna spytac to co ci sie stalo w noge , cos na motorku sobie zrobiles ?? Jechałem takim lajtowym enduro ( dt125) i zrobiłem frontflipa tak że połamało mi kość strzałkową i piszczelowa i zerwane mam więzadła krzyżowe przednie.Co do Hma to mnie cały czas zadziwia. Dzsiaj chciałem wyregulować amorek z tyłu to wystarczy odkręcić 3 sróbki rzeby odczepić cały tył ramy razem z plastikami i ma sie idealny dostep do amorka. Druga sprawa toi to że komlet simeringów do przednich amorów kosztuje 24zl ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Co do Hma to mnie cały czas zadziwia. Dzsiaj chciałem wyregulować amorek z tyłu to wystarczy odkręcić 3 sróbki rzeby odczepić cały tył ramy razem z plastikami i ma sie idealny dostep do amorka. Druga sprawa toi to że komlet simeringów do przednich amorów kosztuje 24zl Po prostu super przemyslany sprzet! Jechałem takim lajtowym enduro ( dt125) i zrobiłem frontflipa A podobno freestyle w Polsce nie jest popularny ;) . Ja sobie cos wczoraj z noga zrobilem. Mam nadzieje ze to nie jest nic powaznego chociaz boli jak sku*****. Zlamana nie jest. Moge ruszac normalnie i w sumie dopiero jak stane odczuwam bol :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 gratuluje sprzeta! 8) sam teraz na takie cos poluje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Druga sprawa toi to że komlet simeringów do przednich amorów kosztuje 24zl do mojej DR kosztuja 25zl, ale sa tez za 50zl, zalezy od jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 do mojej DR kosztuja 25zl, ale sa tez za 50zl, zalezy od jakosci Nie od tego, tylko od tego czy na opakowaniu jest znaczek firmy.Niestety taka jest prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 a do mnie kosztuja 80 zl ;) chyba sie na hma przezuce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Gratulacje ;) ;) ;) Lepsze to niz nic :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 bardzo fajny sprzecik ...... gratulacje ;) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Lepsze to niz nicprzecież miałem motorek :roll: Tylko zamieniłen na lepszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi