Gość Occult Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Czekam na zdjęcia... Może ktoś mi zrobił jak opierałem się na platformie :mrgreen: http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p....php?pic_id=559 No właśnie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 porcja fotek ze szkolenia - jesli ktos bedzie chcial pelne zdjecie nie skompresowane to dac znac a podesle. fotki do zobaczenia tutaj: http://www.budokan.pl/motopiknik/ A tutaj mamy dowod ze da sie kogos dopchac za pomoca drugiego motocykla jesli wysiadzie nam komorka aby zadzwonic po lawete ;)Dac sie da ale ze nie jest to takie latwe tez sie mogly osoby przekonac ;) Podziekowania dla profesjonalnej obslugi grilla wykazujacej sie duzym znastwem tematu grillowego ;) Jako ze to kawalek lotniska to i polatac bylo mozna :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYON Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Dzięki Martius za fotkiMam swoje pierwsze zdjęcie na motocyklu! :mrgreen: Było super mimo że byłem tak krótko. TomkuKiedy powtórka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybcio Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Podziekowania dla profesjonalnej obslugi grilla wykazujacej sie duzym znastwem tematu grillowego ;) Słono kazał sobie za to płacić ;) PS. Te ceny to na serio takie było czy tylko dla jaj :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 PS. Te ceny to na serio takie było czy tylko dla jaj :?: To dowcip :lol: Na poczatku jak ludzie dojezdzali bylo na tablicy napisane cos takiego:Impreza odwolana z powodu braku browaruZakaz spozywania alkoholu ! :lol: A potem napisali to - chyba Piotrek o ile sie nie myle ;) Z grilem to bylo tak ze czesc osob cos przyniosla potem sie wrzucalo na grila i potem kazdy sobie cos tam z grila bral niewazne czy swoja czy nie bo i tak wiadzial ile mniej wiecej sobie przyniosl ktos zjadl cos czyjegos a ktos inny czyjas inna kielbase - a ten chlopak zajal sie tym aby dopilnowac zeby sie nic nie przypalalo itp i zrobil to z wlasnej woli. Tak ze zarcie bylo po prostu co kto przyniosl a nie gastronomia platna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Słono kazał sobie za to płacić ;)PS. Te ceny to na serio takie było czy tylko dla jaj :?: Heheheh, Ceny na tablicy zostały wpisane dla jaj :lol: Jak ktoś miał keiłbę i ochote na grilla to mogł sobie robić co chciał. Za to niektórzy mieli smaka na amerykańskie żarcie typu "Fast Food" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybcio Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 ... a ten chlopak zajal sie tym aby dopilnowac zeby sie nic nie przypalalo itp i zrobil to z wlasnej woli. Tak ze zarcie bylo po prostu co kto przyniosl a nie gastronomia platna :DA my z kumplem o mało co z krzesełek nie pospadaliśmy jak zobaczyliśmy te ceny ;) :lol: Kumpel powiedział:Siedem złotych :?: :!: :?: Za tyle to bym kilo sobie usmażył :!: Ten to ma hasła ;) A co do tego chłopaka to chwała mu za to ;) Ja z racji tego że mało % piję to też się na imprezach zajmuję podtrzymywaniem ognia :P ;) Tylko że ostatnio trochę nawaliłem, bo mój "wachlarz" postawiłem w piachu (ciemno było :D ) i później co niektóym w zębach coś "strzelało" :lol: :P :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 22 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Bardzo dziękuję wszystkim za udział w imprezie ;)Kursanty wykazały dyscyplinę i kulturę pozwalającą na bezpieczne przeprowadzanie ćwiczeń :P Kilka gleb parkingowopodobnych miało miejsce - ale nic konkretnego się nie stało. Wszyscy cali.Cieszę się że mogłem przekazać kilka elementów sztuki jeździeckiej które dla niektórych były całkowicie nowe, a dla innych znajome lecz nie dokładnie zgłębione. Kto chciał ćwiczyć ćwiczył, kto miał pytanie pytał. I o to chodzi. Odznakę Wzorowego Logistyka otrzymuje Igor - Starszy Grillowy :P (fotka powyżej)Dziękuję Martiusowi za opiekę fotograficzną na pikniku.Dziękuję Tomkowi z którym chodziłem do szkoły przy Włościańskiej za profesjonalnego grilla.Wyróżnienie za odwagę i klasę zawodnika otrzymuje Simak Enduro lat 13, który przyjechał na Bemowo z Wawra bez wiedzy rodziców. ;) :D ;) Następna sesja planowana jest na koniec sierpnia. Program zajęć będzie rozszerzony, zatem nie bedzie nudno. Myślę że debiut imprezy która została już nazwana "Kulikowisko" był udany. Prosze pisać o swoich pomysłach i uwagach które mogą się przydać na sesji sierpniowej. Dziękuję wszystkim jeszcze raz. Tomek Kulik. P.S. Piotrek Gadaj też się narobił za co należą mu się duże buziaki :D Jego wielkiej pracy nie było widać na pierwszy rzut oka, lecz bez Jego wkładu i zaangażowania impreza nie doszła by do skutku. ;) :D kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 czekamy na zdjecia innych osob - bo troche osob pstrykalo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Ja nie pstrykałem, ale muszę dodać swoje 0,03 PLN do tematu : Tomek i Piotrek zrobili naprawdę fajną imprezę szkoleniowo-integracyjną. Chwała im na wieki :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Wyróżnienie za odwagę i klasę zawodnika otrzymuje Simak Enduro lat 13, który przyjechał na Bemowo z Wawra bez wiedzy rodziców. Dziękuje dziękuje ;) Troszkę się poprawię bo przyjechałem nie z wawra ale z zerania co już nie jest takim wyczynem :DNo a ja tobie Tomku i Piotrku składam wielkie fratulacje bo impreza byłą naprawde :P :D :P ;) ;) ;) http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achili Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Witam,co prawda krótko, ale byłam, widziałam, podziwiałam:). Tomek i Piotr - BRAWOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I miło było poznać motocyklistki i motocyklistów ;) Achili PS Lady Shadow, dzieki za fotę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Dziekuję również, podglądnąłem troche i bedę propagował samokształcenie na południu Polski.No i była okazja spotkać sporo starych warszawskich znajom-ych/e(!) i poznac nowe. :lol: Samozwańczy przedstawiciel grupy południe Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Dla wszystkich zainteresowanych! Dodałam trochę fotek z owego Kulikowiska do galerii - polecam i do następnego razu. Wielkie dzięki dla Tomka i Piotrka! :lapagora: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Od sympatycznego bzyka mamy kupeczkem pikczerów. Zamieszczam je w postaci plikó raroskiego o masie m=26072KB (~26MB). Zapraszam do sciongania :banghead: http://acn.waw.pl/moto/zdjecia/motocyklowe...sko/bzykowe.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi