Salata123 Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Tylko jeden minus :mrgreen: za goraco :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dzieki dla Tomka ps. ten waski przejzad ze slupkami i pacholkami to symulacja korka? :?: bo zapomnialem sie dopytac :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 oj bylo fajnie, bylo... wycialem pare gleb uralem w sekcji terenowej :] plecy bola, moto w piachu, cos mi nie chce palic na jeden garek, ale zabawa byla przednia!! a slonko tak podawalo, ze jestem teraz niezle spalony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Tomku, dzięki Ci stokrotne za zorganizowanie imprezy o dużych walorach edukacyjnych oraz za udostępnienie Yamaszki (mam nadzieję, że naprawa nie będzie zbyt kłopotliwa). Myślę, że każdy mógł podszlifować umiejętności jeździeckie w bezpiecznych warunkach; nie codziennie ma się do dyspozycji szeroki plac z namalowanymi ósemkami, pachołkami, przyczepnym podłożem, a przede wszystkim z fachowym instruktorem (nie mylić z "instruktorami" z łapanki, mającymi o motocyklach i motocykliźmie pojęcie, mówiąc delikatnie, blade). Ja: chudszy o 2 kilo ;) Bandit: opony pozamykane z obu stron 8) TW: urwany króciec ssania :P Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Bandit: opony pozamykane z obu stron Na siłe zamykałeś :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Tomku, dzięki, było i fajnie i pożytecznie ;) okazało się że moja miotła nie tylko nie lubi piasku, ale i za ósemkami nie przepada :P a już myślałam że to babajaga taka lewa ;) miło też było znów się spotkać z wieloma dawno nie widzianymi forumowiczami...pozdr,Ola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Bandit: opony pozamykane z obu stron Na siłe zamykałeś kurcze widzialem, jazda od gmola do gmola. potem sam probowalem pojezdzic od gmola do gmola moim sprzetem :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasza Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Imprezka baardzo przyjemna. Można było poćwiczyć, posłuchać, poznać kilkasympatycznych osób i najeść się kiełbasek ;). Moja Ania wreszcie, po pół roku proszenia (tzn. ja prosiłem) się ze mnąprzejechała :P :!: . Wprawdzie jechałem tylko na jedynce i nawet przyminimalnym dodaniu gazu pojawiały się jakieś piski z tyłu :roll: , alepierwsze koty za płoty. Tomku - wielkie dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Fajne szkolenie, na pewno każdy kto chciał czegoś się nauczył, niezależnie czy jeździ piec sezonów, czy pięć tygodni, to się nauczył. Wraz z Occultem przycieraliśmy podesty w "chińskim wynalazku", więc impreza udana :-). Pozdro, pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Ja niestey za długo nie mogłam pouczestniczyć, bardzo żałuję, ale czasami górę biorą potrzeby wyższe-niestety....... :( Ale następnym razem zamierzam być od początku do końca.To bardzo szlachetna idea. Myślę, że coś takiego jest jak najbardziej potrzebne. Tomkowi Kulikowi należą się wielkie i mocne brawa!!!Oby więcej takich pomysłów! Niech Tomek świeci przykładem dla innych instruktorów jazdy!Można nie tylko się czegoś pożytecznego nauczyć, ale i dobrze się zabawić. A to chyba ważne, żeby łączyć przyjemne z pożytecznym :)Pomysł naprawdę trafiony w 10!!! Jeszcze raz wielkie gratulacje!!!! ;) :P :P ;) :clap: ;) :clap: ;) :clap: ;) :clap: ;) :clap: ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 TW: urwany króciec ssaniaKiedy to się stało?? Jak ja jeździłem to jeszcze wszystko było dobrze :P oczywiśie to poprostu inni nie potrafią być miłymi dla tej tw-tki ;) oczywiście żartuję ;) Miejmy nadzieję że Tomek na tym nie poprzestanie i imprezy będą częściej aż w końcu pół polski bedzie się zjeżdżać ;) http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 i sie plac powiekszy o ten pas startowy za ogrodzeniem :-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Ha ! Było super :P Dzisiaj pierwszy raz robiłem ósemki od egzaminu na prawko ... Efekt ?Poprzycierane platformy na nogi w "Chińskim wynalazku". Czekam na zdjęcia... Może ktoś mi zrobił jak opierałem się na platformie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Właśnie.. Beda jakies zdiecia :?: bo aparatow sporo było :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 ja sie tak fajnie bawilem, ze pomimo tego iz mialem aparat w plecaku po prostu zapomnialem go wyjac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Czekam na zdjęcia... Może ktoś mi zrobił jak opierałem się na platformie :mrgreen: http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p....php?pic_id=559 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi