Enduroboj. Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 My to odbieramy w ten sposob, ze po takim machaniu lapami przez jakiegos idiote wszyscy odkrecaja gaz i kurzą ile sie da I macie racje ;)Kiedyś mojemu tacie nakablowali, że jeżdże motorynką po czyjejś łące :roll: Mam nadzieje że nasza Ekipa zacznie się powiększać i będą nowe przygody i wspomnienia. Bo to jest najfajniejsze ;) Potem Płocho leciał sobie tą ulicą to dostał od kolesia kamienie Teraz jeżeli będziecie tamtędy przejeżdżać to trzymajcie w rękach po kamieniu i ukamieniujcie dziada :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Teraz jeżeli będziecie tamtędy przejeżdżać to trzymajcie w rękach po kamieniu i ukamieniujcie dziada Eee tam wystarczy odkrecic gaz do oporu i kamienie spod kol wylatuja jak pociski z karabinu maszynowego :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 No więc co do dr to wujek zaczą poszukiwania w niemczech. Kasa powoli rośnie, praca w wakacje jest. Dzień dziecka, urodziny i może być dobrze :banghead: Transport mam tym bardziej pewny bo wujek kupił renault Espace (chyba tak sie pisało :]). Jeśli ktoś chce coś z niemiec to pw ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Odgrzewam temat. Jak wybebeszyc tlumik w DR prosilbym o jakas instrukcje:) Z gory dzieki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 dziwic sie ze ludzie nie lubia endurowcow gdy tacy ludzie jak enduroguy, Enduroboj i ich ziomkowie z ekipy wygarazaja ze kazdemu napotkanemu przeciwnikowi enduro spuszcza wpierdol , co innego jesli ktos cie atakuje , a co innego jesli sobie tylko macha czy cos tam wrzeszczy. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Nitomen ta kawa wyglada znajomo :icon_biggrin: wyprzedzales mnie kiedys na trasie??:buttrock: jechales z Chopperem Suzuki 1cylindrowym:P A moze po prostu takie samo moto ktos mial:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 z czoperem 1 garowym ?? raczej nie :D malowanie seryjne dla tego rocznika :D Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnik18 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Witam.Jeżeli odblokujemy silnik Dr125 to czy zmieni się jego spalanie? Bo normalnie to spalanie jest w granicach 3.5 litra. Wiadomo że moc wzrasta, ale wzrasta też spalanie?Pozdrawiam Cytuj Kawasaki klx 250 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 to chyba logiczne :biggrin: większośc blokad polega na blokadzie maksymalnych obrotów silnika np 7000 to maximum kiedy ściagamy blokade jedyną blokadą jest gaźnik łożyska wału wydech itp ale generalnie silnik sie kręci do 10 tys naprzykład więc silnik pracujący przy 10 tys obrotów spali więcej niż pracujący przy 7 tys.... to jest teoria praktyka to zależy od stylu jazdy .... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HusqvarnaCR Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 EJ KOLEGO MOŻESZ POWIEDZIEĆ JAK ODBLOKOWAĆ SUZUKI DR 125 ??????????????????????? PROSZE O ODPOWIEDŹ !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnik18 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Czyli spalanie może się zwiększyć np. gdzieś o 0.5 L? A czy teoretycznie można w drugą stronę (zablokować silnik)? Cytuj Kawasaki klx 250 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahadt80lc2 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 jasne że można zablokowac. trzeba założyć częsci takie jak były przed odblokowaniem, czyli np zablokowany modul czy wydech. chyba że motocykl wcześniej nie mial blokad a teraz chce sie założyć to różnie z tym bywa ale teoretycznie sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HusqvarnaCR Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 KTO WIE JAK ODBLOKOWAĆ SUZUKI DR 125 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnik18 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Ja niestety nie wiem. Pytałem się bo mam na oku odblokowaną Suzuki dr125. Cytuj Kawasaki klx 250 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HusqvarnaCR Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 aha thx .. ja nawet kupiłem od kolesia jego własny poradnik jak odblokować to pisze że trzeba tłumik wymienić , moduł i coś z gaźnikiem ... ale nie wiem jak sie do tego zabrać , jak ktoś chce to prześle mu ten poradnik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi