ghollum Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 (edytowane) Bleee, cholera przecież pisze chyba po polsku (a może mnie się tylko tak wydaje :icon_eek: ), śrubę blokującą WYKRĘCASZ, nie dokręcasz. Po wkręceniu śruby blokuje ona napinacz, więc logicznie rzecz biorąc żeby sprawdzić ile jeszcze napinacz może się wysunąć trzeba tą śrubę wykręcić, ufff . U mnie link działa, dlaczego nie miał by działać u Ciebie? Edytowane 28 Lutego 2009 przez ghollum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 No u mnie niedziała. Wychodzi błąd:) Dobra spoko, bede miał motocykl to bede grzebał. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Ten http://www.polskajazda.pl/zoom_poj.php?idp...9&idfoto=425748 powinien działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Tak ten działa. Dziękuje Mam taką sprawe, dziś kupiłem olej, platinium 10w40, czy ten olej się nadaje do mojego sprzetu? Kolega mi powiedział ze może zacząć ślizgać się sprzęgło bo olej motocyklowy ma jakieś dodatki zabezpieczające aby sprzęgło się nieślizgało, ma racje? a te platinium raczej tego niema :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Tak ten działa. Dziękuje Mam taką sprawe, dziś kupiłem olej, platinium 10w40, czy ten olej się nadaje do mojego sprzetu? Kolega mi powiedział ze może zacząć ślizgać się sprzęgło bo olej motocyklowy ma jakieś dodatki zabezpieczające aby sprzęgło się nieślizgało, ma racje? a te platinium raczej tego niema :banghead: Ma rację, nie kombinuj tylko kup porządny ole do silników motocyklowych np. taki http://www.allegro.pl/item542761927_olej_c...litr_od_ss.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Wiec lepiej nienalewać tego? Co ja z nim teraz zrobie;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 No wiesz ja bym tego oleju nie lał, ale to twoje moto i ty zdecydujesz co zrobisz, może poświęć się dla dobra innych forumowiczów i zalej, zobaczymy co się stanie :icon_mrgreen: , tylko opisz potem wszystko dokładnie łącznie z cenami części zamiennych :icon_mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Dobra spoko:D Zrobie też zdjęcie z remontu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek18 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Witam ponownie :biggrin: mam pytanie gdzie w necie mozna kupić linke licznika bądz sam wkład bo moja sie ukrećiła pracowała na sucho i pękła w połowie niestety Pozdrawiam ps. Na allegro nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 uu z linka możesz mieć cieczko tez miałem kiedy taki problem i pozostał mi albo serwis albo chandlarze czaesiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Sam potrzebował bym linki od gazu bo moja się już trzyma na ostatnich włoskach. Nowej niema nigdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek18 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 na motobot.pl znalazlem 40 pare zlotych ano linki od gazu tez maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Patrzałem na tej stronie ale pisze ze "brak produktu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ONLY VTWIN Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 sklep motocyklowy z lewej strony wybierasz marke, model i rocznik i pozniej dajesz "linki". masz kilka do wyboru. a co do linki gazu to np. w legnicy w salonie yamaha sprzedaja same linki, bez pancerza i koncowki ktore sie na linke przykreca. to kosztuje jakies 15zl i koncowki mozna dobrac do kazdego rollgazu i gaznika. linke skracasz pod pancerz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 A znasz może luzy zaworowe do DRki? Piotr Dudek mi powiedział że ssący i wydechowy maja po 0,10mm. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi