wojciechnowak Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 pgr, dodaj jeszcze z 5 osob, ktore beda a nie wymieniles ich.ja bede dopiero w sobote ok 14. wiec trzymac mi tam miejsce zjeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Ja się zjawię na pewno, ale jeszczenie wiem kiedy. Prawdopodobnie z piatku na sobotę.Brrm, brrrm :mrgreen: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Red to dlaczego nie podasz kto to, jetsem tylko PGRem i moglem przeoczyc tych i tamtych wiec dopisz mi kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Swewus.Ja sie melduje razem z Lubą od piątku do niedzieli.Dobrze zrozumiałem-płacimy na miejcu każdy za siebie???Ile wynosi jeden nocleg od łebka????Jest jakaś szamka w ośrodku,czy trzeba sie wcześniej zaprowiantować????Bedzie jakies konkretne miejsce i godzina spotkania,czy tak na żywioł sie każdy sam melduje???pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Cholewcia ja chyba jednak tylko od soboty... ale jeszcze zobaczymy Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 MIejsce spotkania to centrum Węgierskiej Górki o +/- 17 :?: Na którą Wam pasi po południu w piątek to da znac Na miejscu nie ma raczej wyżerki jest stołówka z obiadami ale chyba Wam raczej o inne żarełko chodzi niż domowy obiad :D Ale do sklepu żeby zajechac to 4ki nie zdazysz wbic :notworthy: A i dobry i tani ogródek piwny sie otworzyl 50 m obok :notworthy: [ Dopisane: Niedziela Lipiec 03, 2005 9:17 pm ]Wbija się każdy kiedy chce i na ile chce ja powiem gosciowi zeby przygotował jakąs +/- ilos cmiejsc dla nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Juuuhuuuu! Sorry za post nic nie wnoszący, ale daaaawno was zjeby nie widziałem i bardzo się cieszę :notworthy: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 PiGiR - no nie musza przyjechać i polukać starych zjebów, cha z rok już tej wspaniałej zbieraniny nie widziałem. No dobra, ale koniec pochlebstw, przyjadę z dwoma ochroniarzami przy boku :notworthy: ostatnio cały czas się za mną pętają. Więc myślę, że znajdzie się jakieś miejsce dla inwalidy 8) :?: Niestety na razie pozostaje mi tylko jazda katamaranem(jakby, kto z okręgu Katowic to mam 3 miejscówki, tylko dam jeszcze znać czy w sobotę, czy w piątek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 OK Delfi to daj znac, milo bedzie Ci ewreszcie zobaczyc :!: To ile was w koncu bedzie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 OK Delfi to daj znac, milo bedzie Ci ewreszcie zobaczyc :!: To ile was w koncu bedzie :?: mi rezerwuj od soboty do niedzieli, pojawie sie w sobote ok. 14-15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Cze pałki, jako że wróciłem z wakacji (zaaaajeeebiozaaaa) to mimo braków kasowych chyba jednak wyiorę się na tą reklamowaną przytupaję :( broda chyba też na radę (prawka dalej nie ma :mrgreen: ). Konkrety podam za 2-3 dni, muszę jeszcze dojść do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 no własnie krasnal nie szło się z Tobą skontaktowac dawaj szybko znac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 MIejsce spotkania to centrum Węgierskiej Górki o +/- 17 :?: to tam jest centrum ? 8O :( :-D dawaj lepiej namiary na ten osrodek, przeca to taka metropolia ze nieznajde :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 No pgru to i ja cie pewnie odwiedze .... wypijemy wkoncu zalegla flache :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Nowak szmato nie pisz tak dwa razy bo Cie tubylcy zrobią jak czesi w ostrawie :twisted: Mario mam nadzieje że dotrzecie z resztą ekipy... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi